پاسخ : کمک! دامینم فعال نشده ساسپند میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
ببین دوست عزیز، من هم مشکل پسوند رو داشتم
کپی کارت ملی+امضا رو براشون اسکن کردم و اسمم رو هم نوشتم اما بدون پسوند و گفتن که باید پسوندت رو هم بنویسی چون تو مشخصات کارت ملیت نوشته شده
من هم یه فرم دیگه رو پر کردم که درخواست تغییر نام بوده از نام بدون پسوند به نام با پسوند
هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل حقوقی چرا؟ نیک مرکز ثبت دامنه هست و برای دامنه های خاص میاد یک بار مدارک اهراز هویت رو دریافت میکنه
نیازی هم به حضور فیزیکی نیست
البته اگر تعهد نامه رو پست کردید، درخواست تغییر نام رو میتونید اسکن کنید و براشون از طریق بخش کاربری تون که مربوط به ارسال مدارک هست (احتمالا در ایمیل، مسیرش بهتون گفته شده)، مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
خیلی ممنون
امروز دوم تیر هست و تو ایمیل بهم گفتن که تا تاریخ 2 تیر برای ارسال مدارک وقت دارم
اگر دامنه ام رو ازاد کردن که اصلا مدارک رو نمی فرستم اما اگه دامنه ام تو همون وضعیت رزرو شده باقی موند درخواست تغییر نام رو می فرستم، به هر حال خیلی ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matingholami
خیلی ممنون
امروز دوم تیر هست و تو ایمیل بهم گفتن که تا تاریخ 2 تیر برای ارسال مدارک وقت دارم
اگر دامنه ام رو ازاد کردن که اصلا مدارک رو نمی فرستم اما اگه دامنه ام تو همون وضعیت رزرو شده باقی موند درخواست تغییر نام رو می فرستم، به هر حال خیلی ممنون
تا جایی که میدونم، پروسه ی تغییر وضعیت دامنه ها به صورت سیستماتیک و توسط سیستم و بدون دخالت انسان انجام میشه
اگر دامنه براتون اهمیت داره، مدارک رو ارسال کنید و تا فردا هم تقریبا ساعت 1 منتظر باشید ببینید پاسخی دریافت می کنید و یا خیر
اگر هم اهمیتی نداره، که بیخیالش بشید اصلا
دوست عزیز باید حتما فرم رو ارسال کنید برای بنده هم این مشکل ایجاد شده بود و رفع شد