حساب پی پال با چه قیمت و چه خدماتی عرضه میگردد ؟مدارک کامل تحویل میگردد ؟ فقط حساب بانکی متصل میگردد یا مستر یا ویزا کارت هم روی پکیج پی پال هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حساب پی پال با چه قیمت و چه خدماتی عرضه میگردد ؟مدارک کامل تحویل میگردد ؟ فقط حساب بانکی متصل میگردد یا مستر یا ویزا کارت هم روی پکیج پی پال هست ؟
سلام
مناسفانه نه پیغام خصوصی رو جواب میدین نه پیغامهایی که تو تاپیک میذارم.
جناب قنبری شما الان نزدیک به 2 ماهه که پول رو گرفتین و قراره مدارک رو برای من بفرستید. هنوز هیچی برای من ارسال نشده.
سلام
از ایشون یک اکانت گرفتم و به موقع و با کیفیت مطلوب (تاکنون ) دریافت کردم . سپاس .
سلام دیروز پول واریز کردم امشب اکانت مارو ساختند و تمام مدارک ( معتبر هم تحویل دادند. )
کارشون تمیز و سریع بود.
شدیدا پیشنهاد میکنم :55:
با سلام
بنده اکانت رو از ایشون تحویل گرفتم و البته تمام مدارک رو هم ایشون لطف کردن و تمام و کمال ارسال کردن.
اینکه اکانت رو ساختن زیاد از نظر من مهم نبود ولی پاسخگوییشون و نحوه صحبت کردنشون و نحوه پشتیبانیشون مهم بود و هست که خداروشکر همه رو ایشون دارن!
اگه واقعا نیاز به یه همچین اکانتی دارین، اصلا شک نکنین و از جناب قنبری بگیرین که خودتون رو الکی گیر کس دیگه نندازین و ....
خلاصه ایشون همیشه سنگ تموم میذارن
سلام دوستان،
منم میخوام مبلغی رو توسط جناب قنبری نقد کنم، امیدوارم با موفقیت این کار انجام بشه
من مشکل شما رو در مورد خرید دامنه داشتم دامنه داشتم از سایت ایشون روز تمدید ایشون وارد سایت شدم هرچی یوزر و پسوردم رو زدم دیدم کار نمیکنه هرچی زنگ میزدم جوابی نمیدادن تا اخر یادم نیستش ولی پیداشون کردم ابتدا با کلی ترس و لرز دامنه من چرا اکسپایر شده چرا خبر نکردید اول گفتن اصلا این دامنه برای ما نیستش بعد دیدن تو دامنه مشخصات خودشون خورده :) ما کلی دردسر دامنه رو انتقال دادم و فرار ...... !!! هیچ ارزونی بی حکمت نیستش به خدا قبول دارم ایول به فراسو :) اون موقع همین حرف به من میزدن سایت مشکل داره داریم انتقال میدیم سایت جدید دارید این موضوع دقیقا برای 1 سال پیش حالا من نمیدونم این همه تعریف از کجا اومده از بازار گرمی بوده یا جلب توجه یا از این رفاقت بازیا که تو فروم میکنن از هم تعریف میکنن :) در هر صورت دوستان کارشون نه تایید میکنم نه رد میکنم فقط میتونم بگم پیگیر باشید سرشون شلوغه اینا کارای خورد هستش پیگیر باشید که کارتون حتما انجام بشه
فقط ميتونم بگم دوستاني كه كارشون به مشكل بر نخورده شانس اوردن
الان ١٤ روزه من دارم سعي ميكنم يكيو پيدا كنم از تو همكاراي اين شركت يا خود ايشون كه مشكلمو حل كنه اما هيچكس پاسخگو نيست
اكانت اسكريل وريفاي شده سفارش دادم
٤ روز بعد تحويل دادن ( سر وعده )
بعد تو اكانت پيغام وريفاي نشدن اومد
بهشون اطلاع دادم
انقدر پيگير نشدن تا ٢ هفته پيش كه اسكريل بلاك كرد پولارو
الان هر چي تماس ميگيرم جواب نميدن
پيامك جواب نميدن
تلگرام جواب نميدن
اقا من غلط كردم سرويس گرفتم ازتون
بيايد وريفاي كنيد اين اكانت بي صاحابو
امروز ٢٩ اگوسته
تاريخ پيام منو ببينيد واسه ٢ اگوسته