ریسلر نامحدود از جای معتبر خوبه یکی از دوستان دارن با قیمت مناسب و آپتایم بالا سرویس میدن
www.host3ervice.com
وارز ساپورت هم هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
ریسلر نامحدود از جای معتبر خوبه یکی از دوستان دارن با قیمت مناسب و آپتایم بالا سرویس میدن
www.host3ervice.com
وارز ساپورت هم هستن
ریسلر نامحدود ریسک زیادی هست
ترجیحا از شرکت های معتبر ریسلر تهیه کنید
به نظر من یک VDS به همراه LiteSpeed و کانفیگ حسابی کار ایشان را راه می اندازد
حداکثر بودجه شما چه قدر هست؟
منم با پیشنهاد vPsPersia.COM موافقم
امیر جان سایتی که ذکر کردید :
برای من باز نشدنقل قول:
بودجه هرچقدر که شد دیگه.بستگی به قیمت ها داره.من تعداد مشتریهای فعلیمو گفتم.و با این حساب فکر میکنم بشه راهنماییم کرد.بودجه که والا نمیدونم چی بگم.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
خب همون معتبر... به نظرتون کدوم شرکت بهترین قیمت ها رو داره.و مطمئن هم هست؟
نقل قول:
بودجه هرچقدر که شد دیگه.بستگی به قیمت ها داره.من تعداد مشتریهای فعلیمو گفتم.و با این حساب فکر میکنم بشه راهنماییم کرد.بودجه که والا نمیدونم چی بگم.
می توانید 30 یا 40 تومان خرج کنید ؟
برای شما حداقل رم 1 گیگ پیشنهاد می شود
یک سر به این تاپیک بزنید و بر اساس حداکثر بودجه شما پلان مورد نظر رو انتخاب کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15780/
بعد من برای شما یک کانفیگ کامل و لایت اسپید میریزم که خیلی موثر هست .
با سلام
اگر برید سمت سرور باید کارهای کانفیگ و مدیریت سرور را هم وارد باشید و خیلی دردسر داره
بهتره که با سرور اختصاصی ساده کارا شروع کنی تا بتونی حرفه ای تر کار کنید.
ولی با این تعداد مشتری کمی که دارید بهتره پلن ریسلرتون را ارتقا بدید.
خب نظر خودم هم اینه که هنوز سمت سرور اختصاصی و ... نرم.
نظرتون در مورد ریسلر های نامحدود شرکت های خارجی چیه؟
خوب اگه کانفیگ صحیح بشه ، و یک بهینه سازی و امنیت نسبی هم برقرار باشه ، دیگه مشکلی ندارید .
از سرور نترسید ، اول و آخر باید سرور بگیرید زمانی که کارتان گسترش یافت ، پس از همین حالا شروع کنید
در ضمن سایت های خارجی به شدت محدودیت رم و cpu دارند ، در این حد که اگه بیشتر از 2.5 تا 5 درصد از cpu استفاده کنید سریع ساسپند می کنند