پاسخ : کدام بانک حساب باز کنم
شما اگر یک ماه با ملت کار کنید بخوبی متوجه میشد از نظر خدمات الکترونیک به همه بانک ها از جمله ملی برتری داره.
من الان هم ملت دارم هم تجارت با هردوشون کار میکنم
اینترنت بانک امکاناتش خوبه ملت رو پیشنهاد میدم
sms هم هر دوتاشون واریزش بابت یک سال 10 هزار تومن میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
میشه لطف کنید مواردی که پشتیبانی گفت و باعث شد شما بیخیال این بانک بشید رو بگید؟
شاید ما هم بیخیال شدیم، سریعتر اقدام کنیم واسه یه بانک دیگه :d
والا من برای بابام ثبت نام در بام کردم بدونه مشکل اما برای من مشکل داره بانک ملی پشتیبانی تهران زنگ زدم گفت ماله شما بخاطر این ارور های مختلف میده ثبت نام نمیشه که چون مغایرت ثبت احوال نمیدونم حل نکرده و شماره شناسنامه شما نمیدونم مورد تائید چی چی نیست باس برید استعلام بگیرید تا سامانه بام ثبت نام گنید من خودم نفهمیدم منظورش این بود برم دوندگی کنم در ثبت احوال یا امور مشترکین تا اونارو حالی کنم ... ایا بفهمند حل بشه ایا نشه خوب اگر من این کارای ادازی و اعصاب خوردی را بخوام داشته باشم در این گرما میرم مستیقیم نزدیک خونمون بانک ملت زیر کولر میشینم 1 حساب جدید راحت همون جا رمز نتی و اینترنت بانک میگیرم sms بانکم فعال میکنم با خوش حالی و تنوع هم هست بانک دیگه کار کنم دیگه اون دردسر ها را ندارم . اما شما اگر سامانه بام ثبت نام کردید که هیچی اگر نشد شما هم دردسر بزرگی دارید که حوصله دوندگی را خیلی ها مثله من ندارند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
والا من برای بابام ثبت نام در بام کردم بدونه مشکل اما برای من مشکل داره بانک ملی پشتیبانی تهران زنگ زدم گفت ماله شما بخاطر این ارور های مختلف میده ثبت نام نمیشه که چون مغایرت ثبت احوال نمیدونم حل نکرده و شماره شناسنامه شما نمیدونم مورد تائید چی چی نیست باس برید استعلام بگیرید تا سامانه بام ثبت نام گنید من خودم نفهمیدم منظورش این بود برم دوندگی کنم در ثبت احوال یا امور مشترکین تا اونارو حالی کنم ... ایا بفهمند حل بشه ایا نشه خوب اگر من این کارای ادازی و اعصاب خوردی را بخوام داشته باشم در این گرما میرم مستیقیم نزدیک خونمون بانک ملت زیر کولر میشینم 1 حساب جدید راحت همون جا رمز نتی و اینترنت بانک میگیرم sms بانکم فعال میکنم با خوش حالی و تنوع هم هست بانک دیگه کار کنم دیگه اون دردسر ها را ندارم . اما شما اگر سامانه بام ثبت نام کردید که هیچی اگر نشد شما هم دردسر بزرگی دارید که حوصله دوندگی را خیلی ها مثله من ندارند .
بانك ملي كلا بانك جالبي نيست مشتري مداري كه اصلا ندارن
خدمات هم كه اصلا بدرد نميخوره
اکثرا میگن ملت چون اکثر کسایی که اینجا هستیم اولین درگاهمون رو از ملت گرفتیم
-
بنظر ملت خیلی خوبه امکانت مناسبی هم داره
اما پاسارگاد هم کمتری نداره و بنظرم از ملت بهتر است ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
دقیقا دیروز رفتم بانک ملی sms بانک فعال کنم بعد به کارمندش میگم میخوام سامانده اینترنت بانک بام ثبت نام کنم میگه بام ؟ چی هست ؟ بعد گفت برو باجه فلانی رفتم گفت بله اول sms بانک فعال کنید بعد خودتون تو سایت ثبت نام کنید . ولی کلا دولتی همینه خدماتش و پاسخ گویی و غیره به پای خصوصی ها نمیرسه اما بانک پاسارگاد خیلی خوشکله هم کارت عابر هم داخل بانکش هم پسخ کارمنداش رفته بودم پاسارگاد قبلا چند سال پیش حساب ببندم با 2 تا enter زدن بدونه اینکه فرم 5 تا بده پر کنم برام بست . اما ملی حساب بستم چند سال پیش چند تا برگه A4 داده میگه پر کن وقت ما رو گرفت اما پاسارگاد خیلی خوشکل بدونه دردسر کارت رو گرفت سوراخ کرد و کارت ملی خواست همین . کلا ملی با این کارش که سامانه بانک را عوض کرد و این مشکلات را بحوجود اورد دیگه کار نمیکنم سراغ ملت یا پاسارگاد میرم منتظر نظرات دیگران هم هستم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
اکثرا میگن ملت چون اکثر کسایی که اینجا هستیم اولین درگاهمون رو از ملت گرفتیم
-
بنظر ملت خیلی خوبه امکانت مناسبی هم داره
اما پاسارگاد هم کمتری نداره و بنظرم از ملت بهتر است ا
sms بانک پاسارگاد مجانی هست ؟
کارت بانکی را پاسارگاد همون موقع تحویل میده مثل ملی ؟ ( چند سال پیش 3 روز بعد پاسارگاد تحویلم داد انی باشه خوب میشه )
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
ملت کارت را همون موقع تحویل میده یا .. چند روز بعد تحویل میده ؟
منم به شما پاسارگاد رو پيشنهاد ميكنم واقعا حرف نداره
بانک ملت استفاده میکنیم بخصوص اپلیکیشن موبایلشون تمام نیازها برطرف میکنه ... خدمات خوبی از طریق سایت و باشگاهشون ارائه میکنند !
در مورد هزینه پیامک فعلا که چیزی کسر نشده بابت اطلاع رسانیشون ... البته بانکای خصوصی در زمینه مشتری مداری خیلی بهتر عمل میکنند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
دقیقا دیروز رفتم بانک ملی sms بانک فعال کنم بعد به کارمندش میگم میخوام سامانده اینترنت بانک بام ثبت نام کنم میگه بام ؟ چی هست ؟ بعد گفت برو باجه فلانی رفتم گفت بله اول sms بانک فعال کنید بعد خودتون تو سایت ثبت نام کنید . ولی کلا دولتی همینه خدماتش و پاسخ گویی و غیره به پای خصوصی ها نمیرسه اما بانک پاسارگاد خیلی خوشکله هم کارت عابر هم داخل بانکش هم پسخ کارمنداش رفته بودم پاسارگاد قبلا چند سال پیش حساب ببندم با 2 تا enter زدن بدونه اینکه فرم 5 تا بده پر کنم برام بست . اما ملی حساب بستم چند سال پیش چند تا برگه A4 داده میگه پر کن وقت ما رو گرفت اما پاسارگاد خیلی خوشکل بدونه دردسر کارت رو گرفت سوراخ کرد و کارت ملی خواست همین . کلا ملی با این کارش که سامانه بانک را عوض کرد و این مشکلات را بحوجود اورد دیگه کار نمیکنم سراغ ملت یا پاسارگاد میرم منتظر نظرات دیگران هم هستم .
- - - Updated - - -
sms بانک پاسارگاد مجانی هست ؟
کارت بانکی را پاسارگاد همون موقع تحویل میده مثل ملی ؟ ( چند سال پیش 3 روز بعد پاسارگاد تحویلم داد انی باشه خوب میشه )
- - - Updated - - -
ملت کارت را همون موقع تحویل میده یا .. چند روز بعد تحویل میده ؟
پاسارگاد یادم هست آنی بود
ملت 7روز
ملی هم یادم هست طول داده بود
بانک ملت رو ما پیشنهاد میدیم. بابت خدمات خوبی که ارائه مبده. چه اینترنت بانک - تلفن بانک - درگاه