پاسخ : سرور اختصاصی یا مجازی؟ مارکتی یا اصل؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
کلا آپتایم تمام سرور های هتزنر بالا هست 99% گارانتی هست.
https://robot.your-server.de/order/market
از لینک بالا میتونید سرور ها ببینید مشخصاتش این بود : رم 16 گیگ با 6 ترابایت هارد و پردازنده زئون.
اگر قطعی در سرویس دارید امکان داره سرورتون اورسل شده است.
اورسل به چه معناست ؟
یعنی اینکه منابع اختصاصی بهتون داده نشده است و سرورتون از نظر رم و سیپیو لیمیت شده است.
یک دسترسی درست حسابی به ویندوز سرورم ندارم البته نه از نظر اتصال بلکه از نظر پنلی که با مرورگر بتونم برم کنترلش کنم. الان چندماهه وضعم اینه
هیچگونه دسترسی به پنل مرورگری سرورم ندارم
سرور اختصاصی بگیرید با قیمت مناسب میدن همین جا .
به صرفه تر هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
کلا آپتایم تمام سرور های هتزنر بالا هست 99% گارانتی هست.
https://robot.your-server.de/order/market
از لینک بالا میتونید سرور ها ببینید مشخصاتش این بود : رم 16 گیگ با 6 ترابایت هارد و پردازنده زئون.
اگر قطعی در سرویس دارید امکان داره سرورتون اورسل شده است.
اورسل به چه معناست ؟
یعنی اینکه منابع اختصاصی بهتون داده نشده است و سرورتون از نظر رم و سیپیو لیمیت شده است.
درمورد آفر منظورتون سرور با این پردازنده بود : Intel Xeon E3-1245V2 ؟
اگر آره ، دلیل انتخاب نکردن پردازنده اینتل چی هست؟ میخوام بدونم از روی کنجکاوی - چون پردازنده فعلی سرور مجازیم i7 - 2600 3.4ghz هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pital
یک دسترسی درست حسابی به ویندوز سرورم ندارم البته نه از نظر اتصال بلکه از نظر پنلی که با مرورگر بتونم برم کنترلش کنم. الان چندماهه وضعم اینه
هیچگونه دسترسی به پنل مرورگری سرورم ندارم
میتونستید از فروشنده سرور درخواست کنید تا در صورت امکان بهتون پنل سرور یا دسترسی کنسول ارائه بدن.
به هر حال شما با خرید سرور اختصاصی دسترسی کامل به محتوای سرورتون دارید میتونید راحت هر تغییری خواستید اعمال کنید.
لطفا از بخش درخواست تاپیک بزنید در خدمتتون هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pital
درمورد آفر منظورتون سرور با این پردازنده بود : Intel Xeon E3-1245V2 ؟
اگر آره ، دلیل انتخاب نکردن پردازنده اینتل چی هست؟ میخوام بدونم از روی کنجکاوی - چون پردازنده فعلی سرور مجازیم i7 - 2600 3.4ghz هست
بله دقیقا ؛ انتخاب کردن یا نکردن؟
بنده پردازنده اینتل زئون ترجیح میدم نسبت به پردازنده های سری i7 چرا ؟
چون پردازنده i7 برای کامپیوتر های خانگی مناسب هستند.
اما پردازنده ها سری Xeon مناسب برای سرور و هاستینگ هستند.
شما با پردازنده های زئون میتونید عملکرد بهتری داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
میتونستید از فروشنده سرور درخواست کنید تا در صورت امکان بهتون پنل سرور یا دسترسی کنسول ارائه بدن.
به هر حال شما با خرید سرور اختصاصی دسترسی کامل به محتوای سرورتون دارید میتونید راحت هر تغییری خواستید اعمال کنید.
لطفا از بخش درخواست تاپیک بزنید در خدمتتون هستیم.
- - - Updated - - -
بله دقیقا ؛ انتخاب کردن یا نکردن؟
بنده پردازنده اینتل زئون ترجیح میدم نسبت به پردازنده های سری i7 چرا ؟
چون پردازنده i7 برای کامپیوتر های خانگی مناسب هستند.
اما پردازنده ها سری Xeon مناسب برای سرور و هاستینگ هستند.
شما با پردازنده های زئون میتونید عملکرد بهتری داشته باشید.
ممنون که هنوز دارید همکاری میکنید در راهنمایی
راستش ترغیب شدم بدونم چرا قویترن در صورتیکه قصدم اینه ویندوز سرور نصب بشه و تقریبا به سیستم خانگی شبیهه؟ اگر میشه و حالشو در این ماه مبارک دارید بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pital
ممنون که هنوز دارید همکاری میکنید در راهنمایی
راستش ترغیب شدم بدونم چرا قویترن در صورتیکه قصدم اینه ویندوز سرور نصب بشه و تقریبا به سیستم خانگی شبیهه؟ اگر میشه و حالشو در این ماه مبارک دارید بفرمایید
خواهش میکنم
شما طبیعتا باید روی سرور اصلی مجازی ساز نصب کنید.
در کل برای مجازی ساز پردازنده زئون سازگاری بهتری داره.
البته بعضی از پردازنده های آی سون و زئون بیشتر شبیه بهم هستند اما از نظر کلاک فرکانس متفاوت هستند تقریبا قدرتشون برابر هست.
اگر کارتون بازم سبک هست یعنی نمیخواید انکود و ویدئو تبدیل کنید و کار های سنگین ندارید همون i7 2600 یا i7 3770 اوکی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
خواهش میکنم
شما طبیعتا باید روی سرور اصلی مجازی ساز نصب کنید.
در کل برای مجازی ساز پردازنده زئون سازگاری بهتری داره.
البته بعضی از پردازنده های آی سون و زئون بیشتر شبیه بهم هستند اما از نظر کلاک فرکانس متفاوت هستند تقریبا قدرتشون برابر هست.
اگر کارتون بازم سبک هست یعنی نمیخواید انکود و ویدئو تبدیل کنید و کار های سنگین ندارید همون i7 2600 یا i7 3770 اوکی هست.
تفاوت قیمت ریالیشون در چه حده؟ اگر واقعا خوبه و تو زیپ کردن و اکسترکت به وضوح میتونم سرعتشو حس کنم همینی که میگید بهتره
البته i7-2600 که دارم واقعا خوبه اما بعضی وقتا نمیدونم چی میشد که سرعت اکسترکت یک فایل 2گیگ با سرعت اکسترکت یک فایل 20گیگی که قبلا درکمترین زمان انجام میشد برابر بود. اعصاب خورد کن میشد
سرعت دانلود داخل ویندوز سرور از اسپیدتست میتونید قرار بدید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pital
تفاوت قیمت ریالیشون در چه حده؟ اگر واقعا خوبه و تو زیپ کردن و اکسترکت به وضوح میتونم سرعتشو حس کنم همینی که میگید بهتره
البته i7-2600 که دارم واقعا خوبه اما بعضی وقتا نمیدونم چی میشد که سرعت اکسترکت یک فایل 2گیگ با سرعت اکسترکت یک فایل 20گیگی که قبلا درکمترین زمان انجام میشد برابر بود. اعصاب خورد کن میشد
سرعت دانلود داخل ویندوز سرور از اسپیدتست میتونید قرار بدید ممنون میشم
قربان اینجا بخش آموزشی هست نمیتونم قیمت و کیفیت پورت قرار بدم.
اما تفاوت قیمتشون کمه.
سلام
من نمیگم سرور مارکتی بد هست یا اینکه راهنمایی ها و حرف های دوستان را زیر سوال ببرم
ولی اگر میخواهید سرور کارکتی بخرید به نظر من درخواست بدین براتون هارد نو ببندن
با اگر واقعا اطلاعاتی دارید که خیلی با ارزش هستن از فرانسه سرور تهیه کنید. همین دوست عزیزمون میزبان 97 فکر کنم بتونن از فرانسه خریداری کنن
البته اگر در روز یک ترابایت ترافیک مصرفی دارید هاست دی ال بهتون سرور اسپانسری میده
با تشکر