پاسخ : سرور مجازی هارد SSD / پورت 10Gb / سی پنل و دایرکت ادمین رایگان / تحویل خودکار / امکان تست سرور قبل از خرید / عقد قرارداد با شرکت / 50% تخفیف د
نقل قول:
با سلام
بله . بسته به منابع سرور خریداری شده و لینکی که تست می کنید سرعت متفاوت هست.
این سوالو پرسیدم چون تو اون تست که گذاشتید بودید نزدیکه به این عدد پیدا نکردم راستش 250 مگ تهش بود
پاسخ : سرور مجازی هارد SSD / پورت 10Gb / سی پنل و دایرکت ادمین رایگان / تحویل خودکار / امکان تست سرور قبل از خرید / عقد قرارداد با شرکت / 50% تخفیف د
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
این سوالو پرسیدم چون تو اون تست که گذاشتید بودید نزدیکه به این عدد پیدا نکردم راستش 250 مگ تهش بود
سروری که تعدادی سرور مجازی روی اون هست. و از طرفی اگر قرار باشد 400-500 مگ یک سرور استفاده کنید دیگه باقی سرور ها باید چه کار کنند.پورت 10Gb/ps خوبی که دارد برای کاربران که می دانند یک آپلینک گسترده در اختیار کل کاربران هست که استفاده همگانی از لینک تاثیر چندانی روی سرعتشون ندارد. و می دانند سرور مجازی می خرید و نه سرور اختصاصی با آپلینک اختصاصی.
سلام
سرویس های جناب مهندس صادقی کیفیتی بالایی دارن و عدم اورسل در سرور ها یکی از ویژگی های خوب دیاکو وب می باشد. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام
سرویس های جناب مهندس صادقی کیفیتی بالایی دارن و عدم اورسل در سرور ها یکی از ویژگی های خوب دیاکو وب می باشد. :)
وظیفه تمام هاستینگ ها حقظ کیفیت و عدم اورسل هست.
سرور جدید فرانسه جهت سفارش سرور اضافه شد.
سلام سی پنل رایگانم میدن !؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله ذکر شده روی پلان های 6Gb به بالا بله.
سلام
در مورد پلان ssd سوال داشتم
1-مجازی ساز چیه؟
2-سرویس که 4 گیگ رم داره آیا امکانش هست در کنار 35 گیگ ssd مقداری هم فضای hdd در اختیار سرویس گیرنده قرار بگیره؟
3-تورنت؟
4-آیا امکانش هست ایزو سیستم عامل رو من به شما بدم و شما به من اجازه بدی خودم سیستم عامل رو نصب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
پورت 10 گیگ مگه نباید 1 گیگابایت در ثانیه حداقل سرعت بده ؟
درود. اقاى صادقى ، فكر ميكنم پاسختون به اين سوال دچار اشتباه تايپى بود. چون فكر ميكنم ديتاسنتر ١٠ تا پورت ١گيگابيت وصل ميكنه و سرعت دريافتى همون ١ گيگابيت هست ، با اين تفاوت كه اگر چند نفر پر مصرف باشند ، نفرات ديگر از پورت شماره ٢ استفاده ميكنند و به همين صورت ادامه داره. بازم شما استاد هستيد و توضيحى كه دادم يجوارايى سوال هست. ممنون
میشه جواب من رو بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I'm
سلام
در مورد پلان ssd سوال داشتم
1-مجازی ساز چیه؟
2-سرویس که 4 گیگ رم داره آیا امکانش هست در کنار 35 گیگ ssd مقداری هم فضای hdd در اختیار سرویس گیرنده قرار بگیره؟
3-تورنت؟
4-آیا امکانش هست ایزو سیستم عامل رو من به شما بدم و شما به من اجازه بدی خودم سیستم عامل رو نصب کنم؟