پاسخ : هاست عالی با قدرت Hostdl
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
هاست دل خیلی چیزا داره که تو این چندین سال هیچوقت تو هیچ میزبانی هاست دیگری ندیدم. سرعت بالا و کم نیاوردن و کمی امنیت + وارز بودن هاست تنها چیزی هست که یک مشتری میخواد.که متاسفانه برخلاف شعار دیگر هاستینگای محترم هیچ وقت ندیدم از کسی.حتی بزرگترین ها که اسمشون رو نمیگم و فقط به اسم ادعا دارند.. فکر نکنم خیلی از شماها باشید که بتونید سرور 24 هسته با 48 گیگ رم داشته باشید شخصی و روش هاست بفروشید.در صورتی که هاست دل چندین سرور از این بالاترش رو هم داره.
وطن دانلود..میهن دانلود. دانلودها.پی سی دانلود.ترفندستان.کمیاب آنلاین و خیلی بزرگای دیگر الکی رو سرورهای آنها نیستند با اینکه گران قیمت هست ولی بازم رو سروراش هستند.خود من با وجود داشتن چندین وی پی اس و حتی پیشنهادهای اسپانسری رو سرورهای قدرتمند بازم رو هاست دل گزاشتم سایت اصلی رو.چون الان تو این 2 سال شاید روی هم نیم ساعت هم قطع نشه.. با وجود انواع دی داس و..پشتیبانیشون هم واقعا عالی بوده و واقعا تو همه موارد فهیم هستند و سررشته دارند.. یک مشکلی برای هاست من پیش امده بود هیچ کسی نمیفهمید جریان چیه..اینا تو 2 دقیقه کمتر مشکل رو پیدا کردند..
اینجاست که بقیه دوستان هم باید بدونن قیمت پایین معیار انتخاب یک هاست نیست.بلکه کاربلد بودن و داشتن سرورهای قدرتمند+ پشتیبانی عالی باعث میشه یک هاست معروف بشه.. حالا شماها بیایید قیمت سیب زمینی بفروشید هاستتون رو و هزار تا تعریفم کنید!
( صحبت من فقط با مدعیان ارزان فروش بود)
یکمی تند رفتید ها... اینطوری کسی هم که هاست و کیفیت خوب نداره قیمتشو میبره بالا و میشه هم قیمت کیفیت خوبا و ادعا میکنه که ما هم جزو هاستینگای برتر کشور هستیم.بعد تشخیصشون هم خیلی سخت میشه و شایدم مشکلات دیگه ای هم بوجود بیاد...
تاپیک های مربوط به هاست دی ال تو این چند روز کم بوده که تاپیک 2 سال قبلو میارید بالا ؟