پاسخ : مشکل مرورگر با وبهاستینگ تالک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
چرا گیر مدیران میدی الکی...خوب به مشکل بخوریم حل نشه بعد یقه انها رو بچسبیم!! مشکل شما اگر عمومی بود یک چیزی..در حال حاضر فقط شما به این مشکل خوردید..
1 : ساعت ویندوزتون و تاریختون رو چک کنید ببینید درسته؟
2 : مودمتون رو نیم ساعتی خاموش کنید بعد روشن کنید چک کنید.معمولا isp ها بعضی هاشون سرورها رو روی کش میبرند باعث مشکلاتی همچنینی میشند..
3 : کش و کوکی مرورگرتون رو کامل پاک کنید
عزیز مثل اینکه مستقیم اومدید پیام بنده رو خوندید و خواستید یه جوابی بدید ...
کافیه پاسخ دوستان رو هم بخونید ... ببینید دیگران هم چنین مشکلی دارند و داشتند و بعد پاسخ بدید
هدف از این تاپیک این بود که در ابتدا مشخص بشه مشکل از بنده ست یا دیگران (که با تجربه ای که دارم بعید میدونستم از من باشه ) که مشخص شد دیگر اعضا هم دارند و بهتر است چنین مشکلاتی که کاربران جدید و قدیم این انجمن دارند توسط مدیران بررسی و برطرف شود و این به نفع همه ست و نیازی به پاسخ های مبتدیانه به ظاهر حمایت گونه ی شما نیست ...
به هر حال به مدیر گزارش ارسال شد صلاح دونستند این مشکل رو برطرف کنند و لطفا تاپیک بسته شود
باتشکر از همه ی دوستانی که پاسخ دادند ...
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
عزیز مثل اینکه مستقیم اومدید پیام بنده رو خوندید و خواستید یه جوابی بدید ...
کافیه پاسخ دوستان رو هم بخونید ... ببینید دیگران هم چنین مشکلی دارند و داشتند و بعد پاسخ بدید
هدف از این تاپیک این بود که در ابتدا مشخص بشه مشکل از بنده ست یا دیگران (که با تجربه ای که دارم بعید میدونستم از من باشه ) که مشخص شد دیگر اعضا هم دارند و بهتر است چنین مشکلاتی که کاربران جدید و قدیم این انجمن دارند توسط مدیران بررسی و برطرف شود و این به نفع همه ست و نیازی به پاسخ های مبتدیانه به ظاهر حمایت گونه ی شما نیست ...
به هر حال به مدیر گزارش ارسال شد صلاح دونستند این مشکل رو برطرف کنند و لطفا تاپیک بسته شود
باتشکر از همه ی دوستانی که پاسخ دادند ...
یا حق
کاملا صحیح هست و بنده مدتیه که این مشکل رو دارم
همه مواردی که دوستان گفتن رو هم انجام دادم و مشکلی از سمت خودم وجود نداره
امیدوارم مشکل حل بشه
بعضی مواقع مشکلات مشابه رخ داده است و صحبت دوست عزیز تاید می شود
سلام
من این مشکل رو با فایرفاکس 46.0.1 نسخه 64 بیتی ندارم اما چیزی که واقعاً منو اذیت میکنه اینه که هر نمی دونم فلان روز یه بار سیستم انجمن منو مجبور میکنه که رمزم رو عوض کنم.
والا من رمز کارت بانک هام رو چندین ساله عوض نکردم بعد رمز یه انجمن که گردش مالی هم حساب نمیشه رو باید هر فلان روز یه بار عوض کنم !!!
سلام
دوست عزیز در ابتدا خدمت شما گرامی عرض کنم این قبیل تاپیک ها را باید در بخش "موارد مرتبط با انجمن سایت" ارسال فرمائید و البته بعد از ارسال تاپیک منتظر تائید تیم مدیریت و پاسخ به تاپیک باشید. تاپیک ها در بخش های دیگر قانوناً باید حذف شوند ! و پاسخی ارسال نشود !
در مورد مشکل: این موضوع عمومی نمی باشد.بنده در روز بیش از شما و دیگر کاربران در این انجمن آنلاین هستم. اگر قرار بر مشکل فنی باشد اول برای افرادی که حضور و تعداد مراتب بیشتری در روز در انجمن هستند باید رخ دهد. می تواند موارد زیادی سبب این مشکل شود. ار فعال نبودن چک مارک ذخیره ، عدم ذخیره پسوورد در مرورگر، مشکل اینترنت، تنظیمات مرورگر و ...........
خارج شدن اتوماتیک از اکانت تنها بعد از بیش از یک ماه ار لاگین بودن شما رخ می دهد ( در صورتی که به هیچ عنوان به صورت دستی خارج نشده باشید)
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با عرض سلام خدمت همکاران عزیز
بنده چند روزیه برای مطلب گذاری و پیام خصوصی جواب دادن و... در وبهاستینگ تالک به مشکل خوردم و وقتی ارسال رو میزنم از اکانتم خارج میشم و سایت میگه وارد نشدید
حتی مواردی هست نشون میده وارد اکانت شدم و پایین گفته وارد شو :|
با فایرفاکس و کروم تست شده --- شما هم همین مشکل رو دارید ؟
http://8pic.ir/images/9x8jd15f3rv5sjp6o3fw.png
درود
من هم این مشکل رو دارم
فقط در این انجمن
عزیز اون تیک و بزنید تموم بشه
اگرخواستید به مدیر اطلاع بدمبیاد براتون اون تیک و بزنه....
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیز اون تیک و بزنید تموم بشه
اگرخواستید به مدیر اطلاع بدمبیاد براتون اون تیک و بزنه....
موفق باشید
خوبه که اینقدر فعال هستید !
دوست عزیز مشاهده کردید که تعدادی هستند که این مشکل رو دارند و شاید قصد ندارن که به طور دائم با هر بار ورود به انجمن "آنلاین" دیده بشن
مشکل اینه که موقع ارسال پست به طور خودکار لاگ اوت میشیم
و این مشکل فقط و فقط در وب هاستینگ تاک پیش میاد برامون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetabanhost
خوبه که اینقدر فعال هستید !
دوست عزیز مشاهده کردید که تعدادی هستند که این مشکل رو دارند و شاید قصد ندارن که به طور دائم با هر بار ورود به انجمن "آنلاین" دیده بشن
مشکل اینه که موقع ارسال پست به طور خودکار لاگ اوت میشیم
و این مشکل فقط و فقط در وب هاستینگ تاک پیش میاد برامون
دوست گرامی
۱. این انجمن داره از cloudflare.com استفاده میکنه
۲. بخاطر موارد امنیتی ، اصلاخواسته یا ناخواسته تنظیمات اعمال شده که session پایدار نیست
حالا حذف میشه چه از طرف سرور
چه با ارسال درخواست از طرف سرور و ایجاد رویداد جدید برایکاربر
که بازهم باعثمیشهشما خارج بشید
ولیمن واقعا تعجب میکنم
شما کامپیوتری هستید ولی به اینمورد پیش پا افتاده میگیدمشکل
اصلا مشکل همداشته باشه
دوست محترمه بنده
تیکت دخیزه و بزنید
خارج خواهید شد
کارتونکه تموم شد logout کنید
واقعا چیز خاصی نیست....
- - - Updated - - -