پاسخ : راهنمایی برای vps مناسب سایت دانلود بازی کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
سلام
چون هیچ تجربی از در این باره ندارم و تا الان فقط ویندوز سرور و سی پنل و ... رو از شرکت های ایرانی خریدم. این تاپیک رو به همین دلیل باز کردم تا اطلاعات بره بالا و بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم
شما بیشتر توضیح بدید من میخونم تمام حرفاتون رو
شما زمانی که سرور مجازی تهیه میکنید
منابع به صورت اشتراکی در سرور اختصاصی تبعیه میشه همانند : پورت ، سی پیو ، رم و..
زمانی که سرور اختصاصی خرید میکنید کلیه منابع : پورت ، رم ، سی پیو همه چچی در اختیار شما خواهد بود
و 120 درصد کیفیت بالاتری نسبت به سرور مجازی خواهید داشت در صورت انجام کار به صورت حرفه ایی پیشنهاد میشه
اگر توانایی خرید سرور دارید و دارید تا هزینه 90 100 هزار تومان هزینه میدید برای سرور مجازی پیشنهاد ما به شما اینه 30 تا 40 هزار تومان بیشتر هزینه بکنید
سرور اختصاصی با منابع اختصاصی تهیه بکنید و مدیریت خاصی نخواهد داشت
خیلی از دوستان و همکاران عزیز رایگان مدیریت انجام خواهند داد و خیلی ها هم اموزش ارائه میکنن و با صبر و حوصله با مشتری کنار میان
اینم اعلام کنم همیشه افراد سودجو و فرصت طلبی در صحنه هستند که به فکر مشتری نیستند بلکه هدف پر کردن جیب هست
در مورد راهنمایی درباره خرید سرور از کدام دیتا سنتر در خدمتیم
سوالی بود ما در خدمتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
زمانیکه تصمیم به خرید گرفتم با شما صحبت میکنم ، فعلا نیازی به تست و بررسی سرویس ندا م
ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید
خواهش میکنم
کنترل پنل مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که بسیار ساده است و نیاز به تجربه و دانش خاصی ندارد.
نصب سیستم عامل با یک کلیک - دسترسی به vnc - مانیتورینگ مصرف منابع و شبکه با یک کلیک بصورت گراف و ساده
با شرایطی میتوانیم تخفیف ویژه حتی تا 50 درصد (متغیر) روی سرویس ارائه کنیم.
هر موقع تصمیمتان قطعی شد با ما در ارتباط باشید.
تمامی منابع از جمله رم، هارد و.. اختصاصی خواهد بود.
انتقال دیتا، نصب و کانفیگ و.. رایگان توسط ما صورت میپذیرد
پانوشت:
به هیچ عنوان سمت سرور های مارکتی هتزنر نروید.
به غیر از پرداخت هزینه Setup و مدیریت سرور و رسیدگی به ابیوز ها و ارتباط با دیتاسنتر و.. موارد زیادی در پیش خواهید داشت. در کل سرور اختصاصی برای شما پیشنهاد نمیشود.
مرسی
فقط یک سوال ، بهترین مکان برای سرور اختصاصی کجاست؟
راستی من چطور می تونم ویندوز سرور ۲۰۰۸ رو سرور اختصاصی نصب کنم و همچنین چطور می تونم فایل هامو از شرکت ببریم بفرستم به سرورم؟
شما میفرمایید سرور اختصاصی تهیه کنم با منابع بالا بطور مثال رم ۱۶یا ۳۲ ، خب عزیز اگه من فقط ۴گیگ یا نهایت ۶گیگ رم بخوام اما از طرفی ۴ یا ۶ترا فضا قیمت مثلا ۱۰۰ یا ۱۱۰ یا کمتر بهم سرور نمیدن؟ چون میدونم هرگیگ رم یه قیمتی اضافه میکنم پس کمترش کنم بالطبع از قیمت کسر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
مرسی
فقط یک سوال ، بهترین مکان برای سرور اختصاصی کجاست؟
راستی من چطور می تونم ویندوز سرور ۲۰۰۸ رو سرور اختصاصی نصب کنم و همچنین چطور می تونم فایل هامو از شرکت ببریم بفرستم به سرورم؟
شما میفرمایید سرور اختصاصی تهیه کنم با منابع بالا بطور مثال رم ۱۶یا ۳۲ ، خب عزیز اگه من فقط ۴گیگ یا نهایت ۶گیگ رم بخوام اما از طرفی ۴ یا ۶ترا فضا قیمت مثلا ۱۰۰ یا ۱۱۰ یا کمتر بهم سرور نمیدن؟ چون میدونم هرگیگ رم یه قیمتی اضافه میکنم پس کمترش کنم بالطبع از قیمت کسر میشه
سوالات بسیاز عالی پرسیدید
در مورد نصب ویندوز سرور ، از هر کسی سرور خرید بکنید چه ما چه همکاران دیگه ، با نصب مجازی ساز و براتون ویندوز سرور نصب میکنن یا به صورت مستقیم روی سرور ویندوز نصب میکنن براتون
هیچ مشکلی با ابیوز و مدیریت رسیدگی به سرور نخواهید داشت
کافی هست سیستم عامل مورد نظر رو اعلام بکنید
سرور های اختصاصی المان از 30 یورو
سرور های اختصاصی فرانسه و کانادا از 25 یورو
شروع خواهند شد به بالا ، پورت شما کاملا تضمین شده و اختصاصی هستش
سرور اختصاصی بستگی به منابعی که نیاز دارید موجوده
سرور فرانسه و کانادا 4 گیگ رم و 4 ترا هارد 25 یورو = اعلام کنم افر نیست قیمت جهت اطلاع رسانی به شما هستش
سرور با 16 گیگ رم و 4 تراهارد 30 یورو = اعلام کنم افر نیست قیمت جهت اطلاع رسانی به شما هستش
در سرور اختصاصی امکان اضافه کردن یا کم کردن منابع نیست
چیزی که اعلام میشه همون رو باید خرید و انتخاب بکنید مگر اینکه سرور کولو باشه و همکاران ارائه بدند که بحث جدا هست وارد نشید
سوالی بود در خدمتیم
فقط میشه لطف کنید و بگید بهترین مکان نسبت به کاربران ایرانیم کجاست که اول رو مکان زوم کنم بعد قیمت رو در بیاریم
مرسی
یک سوال : هر یورو چنده؟ برای خرید اختصاصی باید پی پال داشته باشم یا قضیه یه طور دیگست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
فقط میشه لطف کنید و بگید بهترین مکان نسبت به کاربران ایرانیم کجاست که اول رو مکان زوم کنم بعد قیمت رو در بیاریم
مرسی
یک سوال : هر یورو چنده؟ برای خرید اختصاصی باید پی پال داشته باشم یا قضیه یه طور دیگست؟
فرانسه به شما پیشنهاد میشه
هر یورو بستگی داره از 3900 ت ا 4200 تومان
برای خرید سرور اختصاصی بهتر هست از همکاران تهیه بکنید
باید در دیتا سنتر پنل و... باز بشه که شما به مشکل میخورید
کلیه پست ها جهت راهنمایی بود
موفق باشید
من سال قبل یک ترا فضا داشتم و با اینکه غیر از بازیهای روز ، بازیهای قدیمی هم توش دارم ولی تهش به ۷۰۰ گیگ رسید، از اونجایی که شما میگید سرور اختصاصی دیگه منابعش بابل ارتقا نیست پس از همون اول یک چیزی میگیرم حداقل سه سال بعدمم ساپورت کنه
سرور با مشخصات زیر تخمینی چند درمیاد؟ به تومن لطفا
رم ۴ گیگ
هارد ۵ ترا
سی پی وی چهار هسته ای
پورت یک گیگ یا بیشتر اگه داریم
محل فرانسه
وین سرور ۲۰۰۸
لطفا با همین کانفیگ برای آلمان هم قیمتشو بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
من سال قبل یک ترا فضا داشتم و با اینکه غیر از بازیهای روز ، بازیهای قدیمی هم توش دارم ولی تهش به ۷۰۰ گیگ رسید، از اونجایی که شما میگید سرور اختصاصی دیگه منابعش بابل ارتقا نیست پس از همون اول یک چیزی میگیرم حداقل سه سال بعدمم ساپورت کنه
سرور با مشخصات زیر تخمینی چند درمیاد؟ به تومن لطفا
رم ۴ گیگ
هارد ۵ ترا
سی پی وی چهار هسته ای
پورت یک گیگ یا بیشتر اگه داریم
محل فرانسه
وین سرور ۲۰۰۸
لطفا با همین کانفیگ برای آلمان هم قیمتشو بگید
Cpu : Intel N2800 Atom
Hard : 2*2tb
Ram : 4Gb
Port : 1
Cpu : 4 core
سرور فوق ماهانه 25 یورو 105 تا 115 هزار تومان بستگی به نرخ
از فرانسه یا کانادا هر دو قابل ارائه هست
-
و سرور های المان
Cpu 8 core : Intel Core i7-3770
Hard : 2*3 Tb ; 6 Tb
Ram : 16 Gb
هزینه سرور 130 هزار تومان
سرور ها با این کانفیگ موجود هستن و اگر شما با 4 گیگ رم در المان بخواید ههمین قیمت 16 گیگ رم خواهد بود تازه با هارد 2 ترا!!!
پس خرید سرور 16 گیگ رم و 6 ترا هارد به صرفه تر هست
سیستم عامل هم ویندوز سرور 2008
اطلاع رسانی قیمت سرویس ها ، افر ارسال نشده
درسته آلمان به صرفه تره اما من نمیتونم اینقدر خرج کنم ، اگر میشد رم آلمان رو کمتر کرد اما هاردش بدون تغییر میموند و قیمت پایین تر میکنند عالی میشد
شما تا الان اطلاع رسانی کردید ، ممنون
چندتا آفر مناسب بهم پ.خ کنید یه نگاهی بندازم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan.n1
درسته آلمان به صرفه تره اما من نمیتونم اینقدر خرج کنم ، اگر میشد رم آلمان رو کمتر کرد اما هاردش بدون تغییر میموند و قیمت پایین تر میکنند عالی میشد
شما تا الان اطلاع رسانی کردید ، ممنون
چندتا آفر مناسب بهم پ.خ کنید یه نگاهی بندازم
انجام وظیفه بود
ما افر از طریق پ.خ ارسال نمیکنیم خلاف قوانین هست
چند لینک جهت راهنمایی با مشخصات سرور های جهت مقایسه و بررسی از نظر قیمت هاشون برای شما ارسال شد