پاسخ : نظرسنجی در رابطه با ایجاد سایت فروش قالب جوملا و وردپرس
مثلاً چه جوری ؟
به نظرتون می شه همین انگلیسی ها رو برای دمو بزارم و هر وقت هر کس فارسی شو خواست براش فارسی کنم و تحویل بدم ؟
یا فارسیشو برای فروش با پرداخت آنلاین و دانلود همزمان بزارم ؟
اصلاً فروشگاه ساز نصب کنم یا یه قالب فروشگاه وردپرس کافیه ؟
یه راهنمایی کنید !
ممنون می شم !
سایتم رو تعطیل کردم و الان درآمد ندارم .
باید هر چه سریعتر یه کاری بکنم :دی
منظور از خاطرات همین بود که شرایط برای کسانی که بخواهند واقعا کار مفید انجام دهند خیلی سخت است . شما زحمت میکشید و عده ای دیگر زود آنرا میگذارند برای دانلود. چنانکه آن دوستمان هم گفتند .
به نظر من اگر واقعا مصمم هستید: 1- فقط دموی های اصلی را در سایت معرفی کنید . 2- دموی فارسی شده بعضی از آنها را (حدود پنج تا) در سایت خودتون بزارید 3- با سفارش قبلی ترجمه کنید و دموهای فارسی موجب کسب اطمینان خریدار میشود 4- به هیچ وجه قالب نال شده استفاده نکنید - لینک نویسنده اصلی را پاک نکنید و اعتبار کارتان را پایین نیارید . 5- قیمت را متفاوت بگذارید. برای هر کاری قیمت خاص خودش . از رایگان گرفته تا صد هزار تومن. 5- بیشتر قالبهای فعلی وردپرس که فارسی شده اند بشدت بچگانه و رنگارنگ و عجق و وجق هستند . اگر قالبهای سنگین و با وقار و با شخصیت ترتیب بدهید حتما توجه خیلی ها جلب میشود. 6- نیاز به گفتن نیست و حتما خودتون خوب میدونین که قالبها حتما باید فایل rtl و زبان داشته باشن. با امید موفقیت
به نظر من كار خليلان را هم انجام بدين خوبه
قالب + سيستم جوملا + كامپوننت هاي نال شده را مي گيرند و با تغيير ظاهر + فارسي و شخصي سازي براي فروش قرار مي دهند(كار بدي نمي كنند ناراحت نشين:ي)
برای فروشگاه ساز نظرتون چیه ؟
از چه سیستمی استفاده کنم ؟
وردپرس با قالب فروشگاهی یا جوملا با قالب فروشگاهی ؟
یا اصلاً یه فروشگاه ساز ؟!!!!!
دوست من یادت باشه
که
فروش خوب خدمات خوب میخاد
به نظر من قالبهایی شبیه این خیلی طرفدار دارند
یک پزشک | نگاه علیرضا و فرانک مجیدی به دنیای آیتی، پزشکی و سینما
اینجور که شنیدم حدود 350 تومن فقط پول طراحی قالب رو داده
بالاخره این هم یه کاره دیگه
به نظر من اول چند تا قالب free بده. قیمت های پولی هارو هم بیار پایین و تعداد قالب ها رو هم ببر بالا (مثل هر قالب رو با 10 رنگ پیاده کن)
جواب میده.