پاسخ : یادگیری زبان انگلیسی؟
انگلیسی خیلی خوبه.
سعی کنید اصولی یادش بگیرید.
برید آموزشگاه.
آموزشگاه هایی مثل شکوه با ۷۰ سال سابقه،واقعا خوب درس میدن من خودم هم شکوه میرفتم.
اگه خودتون بخواید با فیلم و کتاب یادبگیرید،نمیگم یاد نمیگیرید
اما خب.....قواعد و گرامر و ...رو نمیفهمید.فرق یه حرفه ای با معمولی هم همینه
مثلا میخوان بگن من رفتم خونه ی دوستم
معمولیه میگه
I went to my friend's house.
حرفه ایه میگه
I went to my friends
جفتشون یه چیزی میگن.اما این کجا اون کجا.
پس سعی کنید برید کلاس.
هیچوقت هم از دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی استفاده نکنید.انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید.
باور کنید یه سری اصطلاحات فارسی رو اونا ندارن و استفاده نمیکنن.اما ترجمه اش هست!!!
تو متن هاتون مثلا تو سایتای خارجی میرید استفاده میکنید،میخندند بهتون!
مثلا آمریکایی ها هیچوقت نمیگن روز ذوج یا فرد.میگن some days
اونوقت ایرانیه متن فارسی ترجمه کرده نوشته odd days!!!!
اول باید گرامر بلد باشید. تا ساختار زبان رو ندونید، نمیتونید متوجه منظور جملات و معانی بشید! بیس کار باید خوب باشه
بعد سراغ کتاب داستان (از سطوحی که براتون نسبتا راحته تا سطوح چالشی تر) برید و پشت سیستم هم که هستید، آهنگ گوش کنید. فیلم هم که دیگه جای خود داره
این مورد رو خودم همیشه اجرا کردم و خوشبختانه موفق بودم (از نظر خودم): با خودتون انگلیسی صحبت کنید!
من یعنی ساعتی نیست که با خودم تو ذهن و خیال خودم انگلیسی حرف نزنم! تو صحبت هام هم لهجه هایی مثل بریتیش، لهجه اوباما، لهجه دیوید کامرون (نخست وزیر بریتانیا) و لهجه ی بعضی خواننده ها و دیالوگ بعضی فیلم هایی که دیدم رو با خودم تکرار میکنم و حتی سوالی-جوابی میکنمش تا خودم به خودم جواب بدم
صحبت های مقامات آمریکایی و انگلیسی رو گوش کنید
اخبار گوش کنید. شبکه هایی مثل VOA، BBC که واقعا خوب هستند. Press TV خودمون هم خوبه و با لهجه ی بریتیش صحبت میکنن
شبکه های دیگه هم هستند که انگلیسی صحبت کنند، مثل NHK World (شبکه ی انگلیسی زبان مربوط به کشور ژاپن که تقریبا از خبر گرفته تا آداب و رسوم ژاپنی ها رو میگه)، شبکه ی یورونیوز (خبریه و خوبه) و شبکه ی انگلیسی زبان فرانس 24 (چند زبان داره که یک شبکه اش، انگلیسی زبان هست و صرفا اخبار)
هر رشته و شاخه ای از علم رو که دوست دارید، مباحث همون رو بشینید به زبان انگلیسی در نت بخونید
و خیلی چیزای دیگه که الان ذهن یاری نمیکنه اما بعدا خواهم گفت
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
انگلیسی خیلی خوبه.
سعی کنید اصولی یادش بگیرید.
برید آموزشگاه.
آموزشگاه هایی مثل شکوه با ۷۰ سال سابقه،واقعا خوب درس میدن من خودم هم شکوه میرفتم.
اگه خودتون بخواید با فیلم و کتاب یادبگیرید،نمیگم یاد نمیگیرید
اما خب.....قواعد و گرامر و ...رو نمیفهمید.فرق یه حرفه ای با معمولی هم همینه
مثلا میخوان بگن من رفتم خونه ی دوستم
معمولیه میگه
I went to my friend's house.
حرفه ایه میگه
I went to my friends
جفتشون یه چیزی میگن.اما این کجا اون کجا.
پس سعی کنید برید کلاس.
هیچوقت هم از دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی استفاده نکنید.انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید.
باور کنید یه سری اصطلاحات فارسی رو اونا ندارن و استفاده نمیکنن.اما ترجمه اش هست!!!
تو متن هاتون مثلا تو سایتای خارجی میرید استفاده میکنید،میخندند بهتون!
مثلا آمریکایی ها هیچوقت نمیگن روز ذوج یا فرد.میگن some days
اونوقت ایرانیه متن فارسی ترجمه کرده نوشته odd days!!!!
هزینه ثبت نام در آموزشگاه شکوه چقدره؟ چند سال درس میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
یاد گیری زبان محدود به سال نیست و بستگی به شما و وقتی که برایش میزارید دارید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
والا من سال ۷۸ میرفتم شکوه اونموقع ۹ هزار تومن بود : ))
الان لابد ۱۰۰-۱۵۰ اینا هست ترمی
سالی ۴ ترمه.
ممنون از کمکتون دوستان من...
انی روش ها امتحان می کنم..
ببینید عزیز روش یادگیری گرامر و حفظ کردن لغات منسوخ شده است و الا کسانی که راهنمایی و دبیرستان و بعدش انگلیسی یادگرفتن الان باید انگلیسی صحبت کنند؛ اما نمیتوانند صحبت کنند.
شما باید لغات و اصل و شیرازه ی گرامر را در جمله یاد بگیرید.
یک جمله بخوانید کلمه را در جمله یادبگیرید؛ گرامر و قواعد را در جمله یادبگیرید اینکه تک تک برید بخونید فایده ندارد.
همچنین به شدت روش جناب A.J Hoge را پیشنهاد میکنم. روش ایشان فقط و فقط بر پایه شنیدن هست. شما زبان مادری خود (احتمالا فارسی یا هر چیز دیگر- منظور زبان اول هست - ترکی یا هر چیز دیگر) با شنیدن یاد گرفتید. آیا شما در ۳ سالگی کلاس رفتید؟ آیا کتابی خواندید...؟
در بزرگ سالی هم روش باید بر همین پایه باشد ولی چون شما یکبار زبان را یادگرفتید دیگر به همان راحتی کودکی نمیتوانید زبان دوم را یاد بگیرید و کمی زمان بر تر خواهد بود.
موفق باشید.
سلام
میتونید از این پکیچ استفاده کنید
http://p30download.com/fa/entry/47512/
تعریف آموزشگاه سفیر زیاد شنیدم، متاسفانه هنوز خودم وقت نکردم برم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
در حال حاضر جهاد دانشگاهی هم بسیار خوبه و از نظر من بهترینه
هزینه هر ترم میشه ۹۵۰۰۰ تومان که خیلی خوبه
البته یه کلاس هم هست فکر کنم سه ماهه باشه واسه کسانی که میخوان برن خارج از کشور با هزینه ای بین ۷۰۰ تا ۱٬۲۰۰ که اگه توان مالی و وقتش رو دارید حتما در جهاد دانشگاهی شهرتون با یه استاد حرفه ای کلاس بگیرید
حدود یکی دو ماه پیش یک اتفاق افتاد بعد نیست به اشتراک بزارم.
ببینید یک دوست داشتم خیلی خیلی زبانش ضعیف بود عجوبه ریاضی و فیزیک بود طوری که تو کنکور ریاضی فیزیک و شیمی میانگین بالای 85% زد. سال 83 اما بخاطر عربی و زبان رتبه کنکورش شد 1938 منطقه یک.
بعدها برنامه نویس قابلی شد یا بهتر بگم هست. اما بخاطر ضعف زبانی همیشه لنگ میزد تا جائیکه فانکشن های برنامه نویسی رو میزد. bazdid_az بجای رفرال خیلی هم سعی میکرد. این اواخر کم دیدمش. یکروز زنگ زد برای خداحافظی. گفت کجا گفت میرم لهستان با یکی اونجا شرکت ثبت کردیم و با سرمایه خوبی هم که داشت بهرحال اقامت موقت گرفته بود. مودبانه پرسیدم زبان چی ؟ خندید و گفت حلش کردم دی: گفتم چطور؟(با اینکه میدونستم همه راه ها رو رفته یا خسته میشد یا مالی نمیشد). کنجکاو شدم پرسیدم. گفت مجموعه زبان نصرت تصویری رو گرفتم روزی دو قسمت رو میدیدم تقریبا 70-80 روزه حدود دو الی 3 بار مرورش کردم. و کلمات سخت رو جدا میکردم. بعد یک مجموعه گرفتم بنام رزتا استون و با اون لسنینگم خیلی خوب شد و کم کم شروع کردم به صحبت کردن. خودم رو برای کنفرانس سوری آماده میکردم مثلا یک روز میخواستم به تماشگران خیالیم تفاوت html دهه قبل رو با html 5 امروز رو توضیح بدم یکروز دیگه موازی کردن نرم افزارهای فورنت و بک نت و بهمین شکل گفت الان تقریبا نیازی معمولی تا متوسط رو میتونم راحت در یک کشور انگلیسی زبان برطرف کنم. جالبه بدونید همینو دادم همسرم(البته لیسانس معماریه و زبانش بد نبود) الان از حدود 17 فروردین شروع کرده میگه دوره رو تکمیل کردم البته حدود 30 قسمتش رو میگفت خیلی مقدماتی بود برای من و لازمم نبود. به وضوع دارم میبینم که خیلی پیشرفت کرده. بهرحال شاید برای شما مناسب باشه شاید هم نه اما چیزی بود که دیدم.
یا حق