با سلام و احترام
برای هر دو لایسنس در خدمت شما هستیم
+ شرکت ثبت شده
+ دارای نماد اعتماد ملی از وزارت صنعت و معدن
+ پرداخت آنلاین بانک سامان و پارسیان
www.afaghhosting.net
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام
برای هر دو لایسنس در خدمت شما هستیم
+ شرکت ثبت شده
+ دارای نماد اعتماد ملی از وزارت صنعت و معدن
+ پرداخت آنلاین بانک سامان و پارسیان
www.afaghhosting.net
با سلام و درود.
لایت اسپید خوبی هایی داری.انجنیکس هم همینطور.
اما برای سایت های سنگین,حملات دیداس.داشتن یک کانفیگ ساده ( ابته منظورم یکم از بخش ها هستش که ساده میری داخلش و قسمت هاشو تنظیم میکنید ) بعدش یک کانفیگخیلی خوب,بسیار تاثیر داره
اما اینو بگم.انجنیکس برای سایت های پازدید اصولا استفاده نمیشه.مگرنه کسی که به اون خیلی مسلط باشه.یعنی تسلط کامل و همچنین کانفیگ قسمت های دیگه که مکمل بشن.
دو چیز بگم.
3 یا 4 سال پیش که هاست لاین بود دیگه اخرای عمرش بود.بعد از فعالیت های بسیار خوب و گسترده و خیلی مفید و ....,آقای ظهرابی 4 تا سرور اختصاصی از کانادا داشتن.
یک vps روی سرور شما 2 ساخته بود.آپاچی ریخته بود و ورنیش و پیج اسپید.
بازدید سایت تا 10 هزار یا 12 هزار رو ساپورت میکرد.با 15 گیگ رم و سرور پربازدیدش که به عینه دیدم,چندیت سایت موزیک که بعضی هاشونو اینجا میشناسم و بعضی هاشون الان واسه خودشون بزرگ شدند,که بالای 30 تا سایت بودن و خدودا بین 10 تا14 تا سایت پربازدید حرفه ای روش بود.بقیه بازدیدها تا 8 هزار یا دیگه 9 هزار.
اما دیگه کیفیت قطعات هم که دیگه اون زمان بهتر بود.واقعا پول خرج میکرد.یک سرور اختصاصی که اخرین سرورش بود.مشخصاتش پایینن بود.رم 32 بود.اینو به 480 تومن گریته بودن.
یک سرور هم فکر کنم با آقای موسوی اگه اشتباه نکنم که یکی از دوستان قدیمی من توی سایبره هستش و ایشون کشید کنار.و چسبید به سرور.یعنی کانفیگش فوق العاده بود
الان یک سایت رو بتون نشون میدم.اپاچی که روی تیمم استفاده کردم.با رم 4 و فول اپتیمایز,از سرور آقای ..... که نونشون توی کانفیگ هستش و سرسرکی کانفیگ میکنن؛می ارزه.سایتشو باز میکنی؛انگاری برگشتی به چند سال پش.اینترنت کارتی میگرفتی.میری یک چایی میریزی میای.بعد باز میشه.پول هم خداها تومن بابت لایت اسپید و کانفیگ ..... داده.بعدش میاد میگه تبلیغ.حالا از اونایی هستش که پول پرست هستند.
(اینو بگم تعریف نمیکنم.بدی هم نمیگم . فقط مقایسه میکنیم.من کانفیگ لایت اسپید و انجنیکسانجام نمیدم.ادایی هم ندارم.حتی آپاچی.چون علم کانفیگ و امنیت و کانفیگ,آخر نداره).تعداد بازدید و تعداد سایت ها و .... هم متوسط بگیریم یک سایت با خیلی زیاد روزانه 500 بازدید.اما دیگه سرت افتضاحه.
یا حتی انجنیکس.
اینم بگم.انجنیکس اصلا برای حملات دیداس پیشنهاد نمیشه.الا و ابدا.حتی روی سرور هایی که تست زدن.اسمشو بگم شر میشه.اما تست بود.یک سایت زیر 100 خوابید
ولی سایت هایی هستند که واقعا وقت میذارن و کانفیگ میکنن.
اگه پول دارید.لایت اسپید.به شر کانفیگ خیلی خوب.معبر.به ستاره یا نماد نگاه نکنید.مهم علمه و دانش و کارکردشون.
حالا بگم شایدم بازدیدش بالا نباشه.واسه سایت های معمولی اگه بلد نیستین اپاچی اپتیمایز و تغییرات برای ورپرس و پورتال های دیگه,با کلادلینوکس که منابع میدین.میتونید مدیریت کنید.حتی اپاچی هم یک وارد باشه؛من بیشتر اعتقاد دارم تا انجننیکس.اما بین اپاچی و لایت,با کانفیگ واقا درست,و اصولی و از اول تا آخر.لایت اسپید.اما در صورت وجود افراد متخصص و ایکه واقعا کار میکنن,نه اینکه بگن با فلان کس صحبت کنید یا تایید میشن و .....
تحقیق و اینکه یکی دوروز وقت بذارید.مشاوره های رایگان هستش.حتی من خودم مشاوره رایگان میدم با دوستان دیگر.
09215355621
سوالی بود در خدمت.ایمیلم فعلا سر نمیزنم.کلی ایمیل دارم و سرم شلوغه.سعی میکنم باز نکنم.
بجز شماره تلگرامم هم هست.
یا یک ساعت دیگه ایمیل بدین.
مشاوره و کمک,وظیفه هر ایرانیه.کنتور که نمیندازه.پیشرفت یک مکان یا دوست,باید باث افتخار شه.اگر خواستین کمکتون میکنم.
موفق باشید.
سلام میتونید ارائه بدیم
http://clients.mizbansite.com/cart.php?gid=25
قیمت تو سایتش هست.
تونل زده ایشون
یک یا چند لایسنس خریده و لایسنس شما وصله به سرور خودش که با اون لایسنس قانونی خریدن و از اینطریق شما آپدیت میشید.
وبه نوعی با دستکاری لایت اسپید یا سی پنل آپدیت با واسطه انجام میشه
البته این دلیلی نمیشه شما استفاده نکنید بهرحال اینم روشی هست و جواب میده:d
سلام و درود
پیشنهادم ساین کودباکس هستش
https://codebox.ir/
مطمئن و از لحاظ کانفیگ بسیار عالی و مفید.تست شده از لحاظکانفیگم که فوق العادست
یکبار امتحان کنید.هرچی بخواین دارن
حتی نداشتهوباشید،تیکت بزنید فوری انجام میشه
امیدوارم کمک کرده باشم
سی پنل دارید لایت اسپید بهتر است.
بدون لایسنسش رو اقای سنجری داره برای سایت های مهم توصیه نمی کنم. (فعلا)
سایت مهم دارید فعلا لایسنس بگیرید با قیمت مناسب براتون انجام می دیم.