تا به حال نشده یه اتفاقی باشه ، اون مسئول/درگاه واسط مثه مرد بیاد بگه ما از شما معذرت میخوایم بایت این موضوع ، همه فقط یه چی میگن که تقسیر نیفته گردنشون.
نمایش نسخه قابل چاپ
تا به حال نشده یه اتفاقی باشه ، اون مسئول/درگاه واسط مثه مرد بیاد بگه ما از شما معذرت میخوایم بایت این موضوع ، همه فقط یه چی میگن که تقسیر نیفته گردنشون.
درود
به نظر من که دادن شماره تلفن نقض حریم خصوصی نیست و علت هم اینه که شما برای درگاه مستقیم گرفتن باید حتما نماد اعتماد بگیرید که ماشاالله با کلیک روش فقط شجره نامه آدم توش نمیاد و از آدرس و شماره تلفن و کدپستی همش توش هست
پس در هر صورت شماره تلفن شما دست همه افتاده و همه میتونند تماس بگیرند و اگر نقض حریم حساب کنیم که این بزرگ ترین ناقض حریم هست
پس بهتر نیست اول بیایم قانون کشور را بررسی و نقد کنیم بعد برسیم به درگاهی که فقط یک واسطه هست و تحت نظر همین قانون کار میکنه ؟
سلام،
یعنی شما که فروش اینترنتی دارید هیچ اطلاعات تماسی از خودتون در سایتتون قرار ندادید که مشتری اگر مشکلی پیش آمد بتونه با خودتون تماس بگیره و مجبور نشه اطلاعات تماس شما را از جای دیگری گیر بیاره؟
به نظرم وقتی محصولی را در اینترنت ارائه می کنید و در قبال اون پول دریافت می کنید قطعا باید شماره و اطلاعات تماس از خودتون در سایتتون قرار دهید حالا هرچند بیشتر از 1 میلیون نفر هم بخواهند شماره شما را داشته باشند بلاخره از مشتریان شما هستند و این حق را دارند از جایی که محصولی خرید می کنند شماره تماسی داشته باشند جهت تماس پشتیبانی.
سعی کنید یک خط تلفن مخصوص شغلتون و سایتتون تهیه کنید و در سایت قرار دهید. هرجا هم نیاز شد این شماره را بدید چون مخصوص کسب و کارتون است و دیگه شخصی نخواهد بود.
مثلا بنده هم علاوه بر شماره تلفن های ثابت دو خط همراه دارم یکی شخصی یکی هم برای مشتریان.
موفق باشید
بله ...
کارمون خلاف نیست ما . از 2009 فعالیم و کسب و کارمون حلاله
متاسفانه با این دکمه های پرداخت جدیدی که گذاشتیم چند مورد تا حالا از این مشکلات داشتم ... بعضی کاربران بین ریال و تومان قاطی میکنن . ما درگاهمون به تومان هست کاربر بعضی وقت ها بر حسب ریال وارد میکنه در حالی که دقیقا در بالای کادر وارد کردن مبلغ هم نوشتیم مبلغ را به تومان وارد کنید !!! دنبال راهی هستیم که بشه قالب html دکمه پرداخت رو از این حالت وارد کردن دستی مبلغ بر داریمش و بصورت فیلد انتخابی تبدیلش کنیم بلکه از این مشکلات دیگه پیش نیاد برامون .
اخریش امروز ظهر بوده کاربر جدید سایت بنده ظاهرا به دلیل بی دقتی و یا کمبود اطلاعات , رفته مبلغ رو در فیلد قیمت اشتباه بر حسب ریال نوشته و هنگامی که واریز اشتباه رو انجام داده زنگ زده به درگاه و گیر داده که مبلغم رو باید پس بدید و ظاهرا توضیحات درگاه نتونسته قانعش کنه و اومده شماره منو داده به کاربر . من نگرانی درگاه رو درک میکنم اونم با این اوضاع به هم ریخته درگاه ها . ولی اگه این موضوع خیلی ضروری بوده درستش این بوده که خود درگاه تماس میگرفت با من نه اینکه شماره ادمین سایت رو بده به کاربر
امروز نزدیک ظهر کاربر سایت زنگ زده و میگه اضافه واریز کردم و منم پیگیری کردم دیدم درسته و یک شماره کارت ازش گرفتم و همون لحظه با همراه بانک براش واریزش کردم
بعد دوباره از درگاه با من تماس گرفتن گفتن که بخاطر اون کاربر زنگ زدیم چون خیلی پیگیر بوده میخوایم مبلغ اون کاربر رو از حساب شما کم کنیم برگشت بدیم بهش چون این کاربر میره دردسر درست میکنه برای ما !! من دوباره زنگ زدم به کاربر گفتم اقا این چه کاری بوده شما کردید و چرا از طریق سایت خود ما پیگیری نکردید .. لطفا زنگ بزن به درگاه بگو مبلغمو پس دادن !
پس هیچ شکی توش نمیمونه که درگاه شماره تماس خصوصی بنده رو دادن به کاربر ! در حالی که میتونست خود درگاه تماس بگیره باهام و اول مطمعن میشدن کاربر داره درست میگه و اشتباه وارد کرده و میگفتن میخوایم مبلغ رو پس بدیم ما خوشحال هم میشدیم از کمکشون و پیگیریشون نه اینکه شماره مدیر سایت رو به کاربر بدن . این کار اماتوری بوده که متاسفانه چند بار تا حالا اتفاق افتاده برام اونم از 2 درگاه مختلف .
سلام جسارت نشه من منظورم شما نبودید جناب
در مورد مشکلتون یکم هم حق بدید به کاربران زیاد همه جای اینترنت درگاهای ایرانی ریال هستند اکثرا و برای همین هم این مشکل رو دارند شما ببینید می تونید مشکل رو حل کنید یا نه و درگاهتون رو به ریال کنید و از اون درگاه هم شیفت بدید به یک درگاه با اخلاق
یکی از وظایف درگاه واسط همین هست که اطمینان حاصل بشه از خرید
خیلی از مردم در دنیا توانایی پرداخت مستقیم و دارند ولی مایل هستند در زمان انتخاب نوع پرداخت درگاه واسطی مثل پی پال انتخاب شود
چون در این صورت پی پال ضمانت کننده خرید خواهد شد
کار دشواری هم انجام نمیده - تا رسیدن محصول به دست شما مبلغ و نگهداری میکنه پیش خودش
اگر سرویس مجازی باشه هم اعمال می کنه تا حدود یک تایم مشخصی می تونید درخواست برگشت وجه بدید و پیگیری میشه
برای نمونه بنده امروز با ovh به مشکل خوردم و ازشون به پی پال شکایت کردم
تا این لحظه حق به بنده داده شده و ovh باید 40 یورو برای بنده برگشت بزنه به حساب پی پال
درکل درگاه واسط فقط برای فرار از گرفتن نماد و این موارد نیست واقعا
یک نوع تضمین خرید هم هست و یک به یک سفارش ها بررسی میشه
موفق باشید
- - - Updated - - -
https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/we...nter/buy/Index
حرف شما کاملا حرفه ای و به جا هست و من کاملا میپسندم نظرتون رو
ما سایت دانلود هست و فروش محصول نیست . گرینه تماس و تیکت در سایت داریم و کاربر نیاز به پشتیبانی خاصی نداره فقط همون مرحله پرداخت هست که اونم به ندرت مشکلی پیش میاد
ما پیش بینی چنین وضعیتی رو نکرده بودیم ما تا چند هفته پیش چنین مشکلاتی با درگاه ها نداشتیم
من هم مثل شما دوست ندارم شماره شخصیم به کاربر داده بشه . دلیل ناراحتیم اینه با شماره خصوصیم در تلگرام عضوم و عکس های شخصی داشتم و رفتن شماره رو دادن به کاربران .
درود...
این که شماره تماس که جهان پی در اختیار کاربران قرار میده کاملا درسته..
این شما هستید که جوابگوی کاربران خریدار باشی نه جهان پی ... جهان پی فقط مشکلات مشتریان این درگاه رو رفع می کنه و نه کاربران خریدار ...
نمی تونه جهان پی به همه کاربران خریدار رسیدگی گنه...
پی پال هم همین طور...وقتی کاربر از پی پال خرید می کنه و یا مبلغ اضافه خورده یا مشکل این چیزا پی پال این کار پیگیری نمی کنه بلکه خود مشتری باید این مشکل رو رفع کنه...
همه سایت های هنگام فروش محصول در کنار شماره تلفن خودشون قرار میدن تا مشکلات کاربران رو رفع کنه...پس این نقص حریم خصوصی نیست شما زیادی بزرگش کردید...
موفق باشید...
فرقی نمی کنه چه درگاهی باشه..مهم اینکه شماره تلفن در کنار درگاه پرداخت قرار بدید تا بتونید اعتماد کاربران هنگام پرداخت انلاین داشته باشید و گرنه به راحتی ها نمیاد از درگاه شما خرید کنه تا وقتی که شماره تلفن چیزی قرار ندید برای رفع مشکلات...
این درگاه های پرداخت گفتی این روش با کاربران مشکلی ندارن ولی من سایت فراگیت عضو شدم و نماد تاپید پرداخت گرفتم فقط توش ادرس سایت و اسمم و ایمیل نشون میده به کاربران ولی خب این راحتی ها اعتماد کاربران جذب نمیشه...در کنار شماره موبایل قرار میدم ...