پاسخ : عدم توانایی در انتخاب cms مناسب
ببينيد هر cms اي استفاده كنيد اخر سر بايد بهينه كنيد ( اگر قصد داريد حرفه اي كار كنيد و واقعا هزينه شما سرمايه گذاري باشد ! با cms اختصاصي كم هزينه شروع كنيد از هر جهت بهتره . )
ولي به نظر من :
جوملا انتخاب حرفه اي تر
وردپرس انتخاب كم دردسر تر و امكانات بيشتر
شما براي بهينه سازي وردپرس يك روزه مي توانيد ولي جوملا فاكتور هاي زيادي بايد در نظر بگيريد و زمان بيشتري مي برد البته به تخصص شما در بهينه سازي نيز بر مي گردد .
اختصاصی بهتره
Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk
سلام.
هم جوملا خوبه هم وردپرس.
هردو از نظر سئو عالی هستند.
جوملا حرفه ای تر است و وردپرس ساده تر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardadownload
با سلام
بنده قصد راه اندازی یک وبسایت آموزشی در زمینه های مختلف با مطالب اختصاصی رو دارم و میخوام برای سایتم خرج خوبی هم بکنم(البته نه اونقدر که cms اختصاصی براش بدم بنویسن)
میخواستم بدونم بین دیتالایف انجین-جوملا و وردپرس کدوم مناسب تر با کار من هست و از نظر امنیت و سئو و بهینه بودن مصرف منابع سرور
هرسایتی یک چیز گفته
یکی گفته جوملا به خاطر لینک بندیش باعث ایجاد duplicate content برای سایت در گوگل میشه
یکی گفته جوملا باز بهتر از دیتالایفه و دیتالایف ارور های مختلفی میده که نمیشه حلشون کرد
از اون طرف با تجربه خودم وردپرس درصورت بالارفتن تعداد مطلب و بازدید فشار بالایی به سرور میاره و باز جایی هم هست که گفته دیتالایف از وردپرس هم بدتره
من تاحالابا وردپرس خیلی کار کردم و آشنایی کامل دارم ولی اتفاقاتی برام پیش اومد که سر این سایت دیگه سمت وردپرس نرم ولی اگه بازم بقیه بدترن دیگه نمیشه کاریش کرد
ممنون میشم لطف کنید و تجربه هاتونو در اختیارم قرار بدید
دوست من از هرنظر "دروپال" رو بهتون معرفی میکنم چه از نظر امنیت و چه از نظر انعطافپذیری در رده بسیار بالایی قرار داره و هر نوع پروژه ای رو میتونید پیاده سازی کنید.
اما نسبت به cmsهای دیگه کمی پیچیده تر و دشوارتر هست ولی در مدت کمی میتونید بیشتر نیازهای خودتون رو برطرف کنید.
اگر سوال خاصی دارید پ.خ کنید.
درود
پیشنهاد بنده وردپرس هست
چرا ک وردپرس دارای انعطاف بالایی هست و از طرفی مراجع پشتیبانی عالی در ایران دارد همچنین هزینه طراحی قالب و افزونه برای وردپرس از سایر cms ها پایین تر هست
اگر قالب و پلاگین هاتون بهینه باشند هیچ گونه فشاری روی سرور ندارند و امنیت هم با چند ترفند به بالاتر از امنیت جوملا می رسد.
اما سایر cms ها کار باهاشون دشوار برنامه نویسان کمتر ، هزینه های بیشتر و...
سلام
به نظر منم اختصاصی بنویسید از همه شون بهتره.
اما در صورتی که خودتون یاد بگیرید و خودتون بنویسید.
من شخصاً حتی ASP.Net Web Form خیلی ساده که تقریباً همه می تونن یاد بگیرن رو خیلی بهتر از وردپرس و جوملا و امثالهم می دونم.