پاسخ : پیش فروش سرور های مجازی ssd ایران هاستینگ - رم 2 گیگ 12 هزار تومان - همراه تست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
با سلام لینوکس با کانفیگ ibsng و چیز هم ارایه میدین؟
سلام سرور های ارائه شده بدون مدیریت می باشند و مدیریت یا کانفیگ به عهده خود کاربر می باشد .
پاسخ : پیش فروش سرور های مجازی ssd ایران هاستینگ - رم 2 گیگ 12 هزار تومان - همراه تست
سلام
میشه هارد بالاتر به جای ssd بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
میشه هارد بالاتر به جای ssd بدید؟
سلام لطفا میزان درخواست فضا و پکیج درخواستی را اعلام نمایید تا محاسبه و قیمت بدیم قربان
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
میخوام با همین هزینه هارد ssd رو تبدیل به هارد معمولی کنید. معمولا سه چهار برابر میکنند.
پلن اول رو میخوام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
میخوام با همین هزینه هارد ssd رو تبدیل به هارد معمولی کنید. معمولا سه چهار برابر میکنند.
پلن اول رو میخوام.
پنل اول را با 50 گیگ هارد روی همون 12 می توانیم بهتون ارائه بدهیم.
سلام و درود.
رم چهار و هارد 200 هارد معمولی
پشتیبانی و کیفیت و اپتایم و حرف اول و آخررو بزنه.همچنین هتزنر فایروال سخت افزاری خوبی نداره.واسه همین رو دیداس کم میاره اصولا.البته سنگین اگه باشه.
ولی بازم واسه هاستینگ میخوام
کانفیگ دایرکت ادمین رایگان انجام میدین؟چون چندتا سروره باید برسم بهشون.کانفیگ خوب و عالی وبرای پربازدید همالبته ننه زیاد که جوابگو نیست اصولا.همچنین کنسول رو هم میخوام.
با تخفیف ماه اول و اینکه یکتخفیف همکاری چقدر در میاد؟
چون هوز دارم دنبل سرور خوب و پشتیبانی قوی و کنسول و نصب رایگات و کامل و بسیار قوی میخوام.
قیمت با تخفیف ویژه.چون خوب با شه حتما ارتقا دارم.
منتظر پ.خ هستم.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
رم چهار و هارد 200 هارد معمولی
پشتیبانی و کیفیت و اپتایم و حرف اول و آخررو بزنه.همچنین هتزنر فایروال سخت افزاری خوبی نداره.واسه همین رو دیداس کم میاره اصولا.البته سنگین اگه باشه.
ولی بازم واسه هاستینگ میخوام
کانفیگ دایرکت ادمین رایگان انجام میدین؟چون چندتا سروره باید برسم بهشون.کانفیگ خوب و عالی وبرای پربازدید همالبته ننه زیاد که جوابگو نیست اصولا.همچنین کنسول رو هم میخوام.
با تخفیف ماه اول و اینکه یکتخفیف همکاری چقدر در میاد؟
چون هوز دارم دنبل سرور خوب و پشتیبانی قوی و کنسول و نصب رایگات و کامل و بسیار قوی میخوام.
قیمت با تخفیف ویژه.چون خوب با شه حتما ارتقا دارم.
منتظر پ.خ هستم.ممنون
باسلام در خدمت هستیم با این مشخصات :
cpu : 2 core
hdd : 200gb
ram : 4gb
این سرویس رو از امریکا کولوکراسینگ و المان می توانیم بهتون تقدیم کنیم
هزینه ماهیانه این سرور میشود 40 هزار تومان همچنین هزینه لایسنس به عهده شما می باشد
کانفیگ بصورت رایگان برای همکار انجام میگردد که شما هم می توانید از این خدمات بهره ببرید
باتشکر .
سه عدد سرور مجازی سفارش داده شد .
اگر سه عدد دیگه بخواهیم سفارش بدیم تخفیف بیشتر نداره ؟
سی پی یو ها محدودیت داره؟ نوع و مدل سی پی یو چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i3l4ck
سی پی یو ها محدودیت داره؟ نوع و مدل سی پی یو چیه؟
مدل سی پیو : Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
محدودیت سی پیو بر روی 3400 مگاهرتز می باشد .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimnim68
سه عدد سرور مجازی سفارش داده شد .
اگر سه عدد دیگه بخواهیم سفارش بدیم تخفیف بیشتر نداره ؟
مرسی از سفارش تان انشالله به زودی برای شما سرویس ها را فعال خواهیم کرد در مورد تخفیف متاسفانه این آفر ویژه بوده و تخفیف ندارد اگر از تعرفه های عادی بود برای شما تخفیف لحاظ میکردیم .
اپدیت : 3 سفارش شما تحویل داده شد.