متاسفانه سابقه درخشان برخی افراد ذهنیت بدی برای برخی دیتاسنتر ها ایجاد کرده.
بارها این مورد رو به عینه در دیتاسنتر های فرانسه و آمریکا دیدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه سابقه درخشان برخی افراد ذهنیت بدی برای برخی دیتاسنتر ها ایجاد کرده.
بارها این مورد رو به عینه در دیتاسنتر های فرانسه و آمریکا دیدیم
در عوض اگر با شرکتهای چینی کار کرده باشید باید دیده باشید که چقدر احترام قائل می شند برای ایرانی ها؛ و حتی خوش و بش هم می کنند.
دیدگاه ها متفاوت هست و توی بعضی موارد خودمون مقصریم :)
من همین قضیه رو در زمان خرید در zopim داشتم برای یک سوال بدون چیلتر شکن بودم یک پاسخ با بی حوصلگی دادن بعد نوشتن قوانین تحریم ایران ولی زمانی که روشن کردم مال امریکا بود طور احترام گذاشتن بی نظیر بود واقعا بدم میاد از این نوع سایت ها کی این کار می کنند فکر می کنند ما تروریست هستیم واسشون متاسفم
واینکه مشکل از ما هم هست اما اون ذهنیت که خود کشورشون درست می کنه مقصر هست
نوع برخورد پشتیبانی Soyoustart
بنده همیشه فاکتورهای موجود و همون روزی که صادر میشه پرداخت می کنم ( بیشتر از یک هفته زودتر)
این بار با وجود پرداخت باز هم 3 روز مونده به اعتبار سرورها برای بنده اخطار آخرین فرصت پرداخت اومد
من جواب دادم که پرداخت خیلی زودتر هم انجام شده و لطفا بررسی کنید ( اطلاعات هم ارسال کردم)
و پاسخ:
http://uupload.ir/files/rcqi_soyo.png
میگه بخاطر گیج بازی معذرت خواهی می کنم و .....
- - - Updated - - -
ربطی نداره آدم بیشعور بیشعوره!!
طرف نه سلامی نه علیکی نه هیچی فورا گفته نه. این نشونه شعور طرف رو میرسونه و ربطی به ایرانی بودن و نبودن شما نداره.
من بارها از دیتاسنترهای آمریکایی و کانادایی خرید کردم و نخواستن سرویس بدن با تمام احترام معذرت خواهی میکردن و لینک ویکی پدیا تحریم ها رو میدادن.
در کل هلندی ها و فرانسوی ها آدم های مغرور و بی کله ای هستند
استارتر بهتره از همون وب هاستینگ تالک انگلیسی پیگیر باشید + به مدیریتشون هم این موضوع رو گزارش بدین شاید اون کارمند خطا کرده و رویه شرکت با این طرز برخورد ساپورتر کاملا متفاوت باشه و نباید یک سیستم رو بخاطر یک نفر قضاوت کرد
- - - Updated - - -
نه بابا گفته نمیدیم خیر پیش
بنده به صورت آزمایشی ثبت نام کردم
همین درخواست و ارسال کردم
هم برای فروش هم برای پشتیبانی ( اشتباه هم ارسال کردم) خواستم واکنش و در برابر ارسال درخواست اشتباه ببینم
منتظر هستم