باید کوئری INSERT رو اینطوری بنویسید:
و به جای value1 تا value3 اسم اون ستون هایی که قراره تغییر کنه رو بنویسید.کد:mysql_query("INSERT INTO users (value1, value2, value3) VALUES ('$address',1,0)");
نمایش نسخه قابل چاپ
باید کوئری INSERT رو اینطوری بنویسید:
و به جای value1 تا value3 اسم اون ستون هایی که قراره تغییر کنه رو بنویسید.کد:mysql_query("INSERT INTO users (value1, value2, value3) VALUES ('$address',1,0)");
نمیشه در همین کد id هم معرفی بشه؟ اخه من این کارو کردم فقط ای دی 1 وارد میشه و بفیه رو insert نمیکنه
یعنی به این صورت:
mysql_query("INSERT INTO users (id, value1, value2, value3) VALUES (LAST_INSERT_ID(),'$address',1,0)");
دوست عزیز راهش همینه
شما وقتی این کارو انجام دادی کافیه بصورت عادی اینسرت هات رو انجام بدی خودش خودکار یکی یکی زیاد میکنهنقل قول:
باید از دیتابیس
id رو از نوع int کنین و بعد بهش primary و auto increasment رو بدین
خودش اتومات یکی یکی بالا میره و نمیتونه دوتا ایدی با یک عدد توش باشه
ببین شما یه بار کد اصلی رو که در پست اول دادم نگاه کنید.همه کارایی که دوستان عزیزم گفتن انجام دادم. اما جواب نمیده.یعنی خودش نمیتونه تشخیص بده که چه ای دی اضافه کنه به دیتابس.
اصلا پر نمیشه.حتما من باید مقدار ای دی رو یک عدد اختصاص بدم مثلا 2 یا 1 تا بقیه اطلاعات وارد دیتابس بشه یعنی اینطوری:
mysql_query("INSERT INTO users (id, address, score, send) VALUES (2,'$address',1,0)");
بلهauto increasment کردم. اینم اسکرین شات از نحوه ساخت:
فایل پیوست 31538
id نباید تو کويری بیاد
این شکلی کنشکد PHP:
mysql_query("INSERT INTO users (id, address, score, send) VALUES (2,'$address',1,0)");
کد PHP:
mysql_query("INSERT INTO users (address, score, send) VALUES ('$address','1','0')");
کردم. همه کار.هر جور امتحان کردم. نشد.دستت درد نکنه ممنونم