قسمت backups خوده دایرکت ادمین را بررسی باید بکنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
قسمت backups خوده دایرکت ادمین را بررسی باید بکنید .
سلام
منظورتون من هستم؟
در زمان کار به ما ssh ندادید ما به شما با تیم وییور متصل شدیم :|
ترافیک سرور را در زمان این واقعه چک کتید ببینید آیا ترافیک هم زیاد استفاده می شود؟
اگر اینگونه است به شما حمله DDOS می شود و نه بکاپ
البته اگر سرور بکاپ گرفته شود ربطی به لود ندارد
دیتا بیس ها دانه دانه بکاپ گرفته میشه
خیلی از دوستانی که سرور دارند همیشه شب ها بکاپ می گیرند مثل ما که ارتباطی به لود سرور ندارد
سلام
پیشنهاد میکنم لاگ های کرون رو چک کنیدو همچنین پراسس هایی که نیمه شب روی سرور فعال میشود را چک کنید.
لازم به ذکر هست که کرون بکاپ های دایرکت ادمین توی لیست کرون های یوزر ها نمایش داده نمیشود.
پس از اتمام بکاپ ایا ایمیلی به این منظور دریافت میکنید و یا داخل پیام های دایرکت ادمین موردی را مشاهده میکنید؟
درصورت تمایل میتوانیم سرور را بررسی کنیم
موفق باشید
اگر دقیقا زمان خاصی داره که میتونه کرون جاب باشه اگه زمان خاصی نداره یه چند ساعت انلاین باشید پای سیستم و موقع رخ داد موضوع همه حالات رو چک کنید
پینگه سرورتون رو داشته باشید ببینید قطع میشه یا نه
ترافیکتون رو مشاهده کنید
لود سی پی یو سرور رو زیر نظر داشته باشید
ببینید کدوم از اینا داره اتفاق میافته
شاید مشکل از حمله باشد به مدیر سرورتون بگید تا برسی کنند
از مدیر سرور بخواهید که در زمان این مشکل ترافیک سرور شمارو برسی کنه اگر هم بکاپی گرفته می شود بلخره به یک آی پی متصل می شود شما باید همانگ کنید با مدیر سرور تا دقیق ترافیک سرور شما رو برسی کند
زیپ شدن بک اپ ها لود هر سروری رو بالا مبره یه سرور قوی تره کمتر یکی ضعیفه بیشتر . ممکنه این فشار تا حدی بالا بره سرویس ها دیگه داون بشند که روی سرویس های اورسلی بیشتر این اتفاق میوفته !
البته این مشکل میتونه از سرور اختصاصی هم باشه به خاطر ضعیف بودن هارد و انتقال دیتای زیاد ( بک اپ همزمان چندین سرور های مجازی ) در شب که سرور ها رو با لود بالا رو برو می کنه! یا کرونی که توی هاست ها هر شب اجرا میشه برای اتک یا ارسال ایمیل یا ...
احتمال اینکه حمله دیداس به سرور باشه کمه کسی که حمله دیداس انجام میده نصفه شب سر زمان معینی دیداس نمی کنه معمولا این حملات برای نشون دادن قدرت و بزرگی و... تو فضای مجازی هست و اینکه نصفه شب که بازدید کمترین حد ممکن رو داره دیداس بزنه یکم منطقی نیست.
در کل تا سرور بررسی نشه نمیشه چیزی گفت.
ممنون از دوستانی که جواب دادند ، این واقعا کلافم کرده
نه منظورم این بود که داخلش کد مشکوکی پیدا نکردم
هیچ کرون جابی برای هیچ کدام از یوزرها فعال نیست. عملیات در یک ساعت خاص انجام میشه و هر روز هم در همان ساعت. از یک ساعت خاص لود CPU و RAM به خاطر فعال شدن phpmyadmin بالا میره . با توجه به تجربه مشابهی که داشتم ، به خاطر یکی از یوزرها وقتی عملیات بکاپ رو میگرفتم، چون حجم دیتابیسش بالا بود این مشکل پیش میومد . الان هم دقیقا همون مشکل پیش میاد.
درحقیقت طی این عملیات بکاپی حاصل نمیشه چون وسط کار پایگاه داده از کار میافته .
داخل این قسمت در هیچ یوزری برنامه ای تنظیم نشده .
من جسارت خدمتتون نکردم . شما لطف کردید کار مارو راه انداختید. البته یه سری تنظیماتی نیاز هستند که باید مجددا مزاحم شما بشیم.
چرا باید به ما حمله DDOS بشه ؟ سرور دیداس پروتکشن داره و چیزی گزارش نمیشه . ما هم اطلاعات خاصی نداریم که بخواهیم دشمن داشته باشیم . این عملیات هر شب انجام میشه و بعید میدونم DDOS باشه .
بله درحال بررسی هستیم . از یک ساعت خاص لود CPU و RAM به خاطر فعال شدن phpmyadmin بالا میره . با توجه به تجربه مشابهی که داشتم ، به خاطر یکی از یوزرها وقتی عملیات بکاپ رو میگرفتم، چون حجم دیتابیسش بالا بود این مشکل پیش میومد . الان هم دقیقا همون مشکل پیش میاد.
درحقیقت طی این عملیات بکاپی حاصل نمیشه چون وسط کار پایگاه داده از کار میافته برای همین ایمیلی مبنی بر پایان بکاپ ارسال نمیشه .
- - - Updated - - -
ممنون از راهنمایی شما . براشون تیکت زدم تا بررسی کنند.
دقیقا در یک ساعت مشخص هست که لود سرور شروع به بالا رفتن می کنه و PHPMyadmin در پروسس ها رم و سی پی یو را کامل اشغال می کنه تا جایی که به طور کلی پایگاه داده از کار می افته . همانطور که گفتم یکی از یوزرهای ما دیتابیس سنگینی داره و قبلا با هر بار بکاپ از این یوزر دقیقا این اتفاق برامون می افتاد.
ممنون از راهنمایی شما . دقیقا به همین خاطر من این تاپیک رو زدم . چون دقیقا در زمان مشخصی انجام میشه ، در نصف شب ، ما قبلا اصلا چنین مشکلی نداشتیم و سرور مشکلی از نظر قدرت و پاسخگویی به درخواست ها نداشته .
با سلام
با دستورات زیر می تونید لیست کران ها را مشاهده نمایید.
crontab -l
و لاگ کران ها را هم می تونیید از مسیر /var/log/cron نسبت به مشاهده لاگ های کران اقدام نمایید..
باتشکر