پاسخ : خطای usermod: user root is currently used by process 1 در هنگام تغییر یوزرنیم root

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
unix_magnet

الان با یوزر دیگه اومدم تو و دستور رو زدم ولی باز هم ارور داد 
در حالت اول این ارور رو میده
bash: /usr/sbin/usermod: Permission denied
و در حالت دوم با sudo این ارور رو میده
usermod: user root is currently used by process 1
الان با یوزر جدید این ارورها رو گرفتم اولی بدون sudo و دومی با sudo

شما ابتدا باید تمام پروسس های یوزر روت رو kill بکنید
	نقل قول:

skill -KILL -u username

پاسخ : خطای usermod: user root is currently used by process 1 در هنگام تغییر یوزرنیم root

سلام
درسته شاید تغییر نام یوزر root باعث افزایش امنیت بشه اما اگر قبلش کنترل پنلی، دیتابیسی، چیزی نصب دارید بدونید که تغییرش درسر ساز خواهد بود چون بعدش باید کلی تغییر دیگه در تنظیمات کنترل پنل، دیتابیس ها و... بدید که از نظر من به دنگ و فنگی که داره نمی ارزه.

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
hegza

شما ابتدا باید تمام پروسس های یوزر روت رو kill بکنید

فعلا که زدم داغون کردم به این صورت که نمیشه وارد سرور شد خطای access denied میده 
با دیسک نجات هم می رم تو سرور که تنظیمات رو چک کنم چیز خاصی نمیبینم همه چی علی الظاهر اوکی هست ولی دسترسیم فعلا قط شده که بتونم ادامه بدم !

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
unix_magnet

فعلا که زدم داغون کردم به این صورت که نمیشه وارد سرور شد خطای access denied میده 
با دیسک نجات هم می رم تو سرور که تنظیمات رو چک کنم چیز خاصی نمیبینم همه چی علی الظاهر اوکی هست ولی دسترسیم فعلا قط شده که بتونم ادامه بدم !

rebot   کرده بودی  ؟