پاسخ : Ovh هنوز با ایرانیا مشکل داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behravesh
ایا به خاطر کار یک نفر دیتاسنتر همه را به یک چشم میبینه؟
ایا درکشورهای دیگه این اتفاق نمی افته؟
الان دیروز هکرها همونطور که تو اخبار خوندید سرقت زیادی انجام داده بودند در چند کشور
فکر نمی کنم به این موضوع صد در صد ربط داشته باشد
سلام
این موضوع رو باید از خودشون بپرسید چه به خاطر یک نفر چه صد نفر.
قبلا در انجمن در این باره صحبت شده بود سالها پیش و از اون قضیه به بعد بسیار تند تیز شد ovh با ایرانی ها
خارج از موضوعovh حتی سایت علی بابا ارتباطش با ایران قطع کرده وقتی دلیلش جویا شدیم باز هم قضیه دلار هکی که هموطنان عزیزمون دادند بهشون رو مطرح کردند .
در نتیجه به ایران جنس نمیفرستیم . البته نه به صورت کامل بلکه یه سری موانع ایجاد شده این وسط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دلیل اینکه ovh با ایران مشکل داره و هیچ وقت متوجه نشدم
مبین پارسیان (ادمین فرانتورک سابق)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ciph3r
مبین پارسیان (ادمین فرانتورک سابق)
نقل قول:
سرور هتزنر من هم 4 روزه که بسته شده
آقای خسروی دیروز گفتن به خاطر اینه که به اسم آقای کوهی سرور ما رجیستر شده
گفتن که نمیدونم جریان پلیس اینتر پل و از این حرفا . واسه همین ممکنه تا 1 هفته هم باز نشه
گفتن که دیروز میره تهران واسه پیگیری جریان ما . و گفتن که مبین پارسیان هم الان تهران هست واسه این جریانات اینتر پل !!!!!!!!!!!
حالا من نمیدونم . پرداخت مارو آقای خسروی انجام میداد ولی گیر دادن به اینکه به اسم کوهی رجیستر شده !!!!!!
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و همکاران...
اول از همه از دوستان خواهش میکنم متن رو به صورت کامل بخونند..
مشکل ما این هست که آقای کوهی سرورهاش رو به ما واگذار کرد و وقتی سرورها در پنل ما قرار گرفت دیتاسنتر پنل رو بست علت رو که جویا شدیم گفتن یورو هکی بوده که آقای جلودار زده! و بعد دیتاسنتر ما رو به مبلغ 10.000 یورو جریمه کرد .با اینکه تقصیر کار ما نبودیم..و 10.000 یورو هم دادیم به دیتاسنتر که فقط سرور دوستان فرمت نشه! برای اینکه در درجه اول آبروی ما مهم بود
در مورد دوستان از روزی که مشکل پیش اومد بنده به همه یوزرها ایمیل دادیم که سرورها تمدید نمیشه و به فکر سرور جدید باشند..
در مورد تهران هم بله بنده تهران اومدم برای حل مشکل بین المللی
در مورد دوستان..کسانی که پول برای تمدید و یا خرید سرور دادن که سرور تحویل نشده یا تمدید نشده از ایمیل faranetworkserver@gmail.com در ارتباط باشند تا هزینه برگشت بشه...
البته هنوز هم دنبال حل مشکل هستیم که شاید باز کنند پنل رو
امیدوارم دوستان موقعیت رو درک کرده باشند 10.000 یورو پول کمی نیست که دادیم و فقط برای این دادیم که سرورها فرمت نشه امیدوارم متوجه شده باشین مشکل از ما نبوده و از سمت آقای کوهی بوده و ما اومدیم کار خیر کنیم شر شد!
با احترام
مبین پارسیان
فرانتورک!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=57952
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
بنده کاملاً در جریان اتفاقاتی که افتاد بودم. چیزی که گفته میشه با چیزی که بوده زمین تا آسمون تفاوت داره. ولی مبحث ما الان این نیست و تاپیک رو از موضوع اصلی منحرف نکنیم بهتره!
آدم با آدم فرق داره... یکی مثل جناب تاجدینی، در دیتاسنتر های خارجی برای ایران اعتماد سازی می کنه و یکی هم مثل نامبردگان.....
بهرحال فعلاً با هویت ایرانی نمیشه سرویسی از OVH تهیه کرد و پنل های دوستانی که با مدارک اماراتی سرویس تهیه می کردن هم مشکل دار شده!
ولی به نظرم کیفیت سرویس های OVH ( و حتی SoYouStart ) ارزشش رو داره آدم مالیات بده و با اکانت معتبر شخصی در اروپا سرور خریداری کنه.
پس حتما مشکلی بوده....
چون ظاهرا بهصورت انتخابی سرویس ارائه نمیدم
فکرنمیکنم بخاطر تحریم باشه
اروپا اجازه ارائهسرویس به ایرانی ها را داره فکرکنم
مثل هتزنر و دیتاسنترهای هلند و رداستیشن و....
ولی این دیتاسنتر تصورمی کنم داره اختیاری عمل میکنه
که البته این حق و داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
پس حتما مشکلی بوده....
صد در صد اختیاری داره این کار را میکنه
چون الانخیلی از دیتاسنتریهای امریکایی هم بدون مشکل سرور ارایه می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
پس حتما مشکلی بوده....
بله درست هست . این مدت به همین صورت در حال فعالیت هست نسبت به ایرانی ها در حالی که اروپا ما از هرحایی سرویس داشتیم مشکلی بابت تحریم و... برای ما ایرانی ها نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
پس حتما مشکلی بوده....
بله همینطوره. یک سری دیتاسنتر ها هستن که دفتر اصلیشون توی آمریکا هست و یا به هر نحوی تابعیت آمریکایی دارن، اونا یا سرویس نمی دن و یا با تردید و دردسرهای فراوان.
Ovh به سبب دیدی که از ایرانی ها پیدا کرده سرویس دهی خودش رو به این کشور ( و البته حتی افراد ایرانی ساکن خارج از ایران ) متوقف کرده.
همکارای قدیمی یادشون هست تا قبل از این اتفاق ovh خیلی رو بورس بود تو بازار ایران.. حیف شد.
البته این اتفاق متاسفانه برای سایت علی بابا هم افتاده که با ایرانی ها کج افتاده تقریبا.
گفتن :جنس به ایران ارسال میکنیم وقتی مدتی میگذره مبلغ refund میشه و ما نمیتونیم جنسی که فرستادیم رو پس بگیریم.
امیدوارم کسایی که اینکارو میکنند به این فکر کنند بحث ابروی یک ملت یا خانواده ی بزرگ ایران و ایرانی مطرح هست .
خاطرم هست یکسرور کانادا داشتم خیلی وقت پیش
هیچ اطلاعاتدیگه ای یادمنمیاد که از کی تهیه شده بود و....
ولی OVH بود
بنده اطلاعات مهمی نداشتم
سرور و تمدید کردم ماه سوم فکرمیکم
ولی ۲روز بعد رفت در حالت resource
بعد هم تمدید نشد...
همون جریان بود؟
البته دیتاسنتر سرور و برای من با تماس باز کرد و۱۲ ساعت فرصت داد
اماروز های آخرماه و دیگه به دردم نمی خورد
چونمبلغ کاربر وبرگشت داده بودم