پاسخ : درخواست راهنمایی برای خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_coolboy
ممنون دوست عزیز .
خیر سرور اصلا مشکلی نداره ! الان سایت چندین ساله رو همین شرکته فقط تنها مشکل اینه من با سرور اختصاصی کار نکردم
و گفتم اگه بشه انتقال بدم به جایی که سرور های مدیریت شده ارائه میده ...
که اکثرا دوستان میگن انتقال ندید !
آقای سنجری که فرمودید همون سایت yasit دیگه درسته ؟
حدودا اطلاع دارید برای پشتیبانی ۲۴ ساعته هزینه ی ماهانه چقدر هست ؟!
بله سایت yasit.ir
باید با خودشون صحبت کنید تا کار رو بررسی کنند و بهتون هزینه را اعلام کنند اما ما خودمان چند مورد همکاری طی چند سال گذشته با ایشون داشتیم واقعا بهترین گزینه هستند هم از لحاظ کیفیت کار و هم قیمت و قطعا شما نیز از پس از کار با ایشان بعد ها تعریف و تمجید خواهید کرد چون آدم با وجدان کاری هستند و فکر نمیکنم ایشون یوزر ناراضی داشته باشند و از لحاظ اطلاعات فنی قطعا یکی از بهترین هستند. کسی نیست که ایشان را نشناسد.
پاسخ : درخواست راهنمایی برای خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardazit.net
بله سایت yasit.ir
باید با خودشون صحبت کنید تا کار رو بررسی کنند و بهتون هزینه را اعلام کنند اما ما خودمان چند مورد همکاری طی چند سال گذشته با ایشون داشتیم واقعا بهترین گزینه هستند هم از لحاظ کیفیت کار و هم قیمت و قطعا شما نیز از پس از کار با ایشان بعد ها تعریف و تمجید خواهید کرد چون آدم با وجدان کاری هستند و فکر نمیکنم ایشون یوزر ناراضی داشته باشند و از لحاظ اطلاعات فنی قطعا یکی از بهترین هستند. کسی نیست که ایشان را نشناسد.
اقای سنجری خوب هستند ولی موردی که ایشون میخان صرفا یک نفر را میخان که با حوصله کافی و وقت براشون مسایل را اکی کنه
فکر نمی کنم با توجه به اینکه اقای سنجری وقتشون پر هست گزینه خوبی باشن ولی بهرحال بهتره باخودشون مکاتبه کنند
صرفا کسی را انتخاب کنید که وقت کافی هم داشته باشه و بتونه مثل یک اموزگار راهنمای شما باشه
ممکنه بعضی همکاران چون مشغله زیاد دارن نتونن اون چیزی که میخواهید را پیاده کنند