پاسخ : فروش وبسایت راستین دیتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
:)
دوست عزیز در حال حاضر ، بنده به فکر ارائه ی خدمات به دوستان هستم ، در حال حاضر هم در یکی از شرکت های معتبر استخدام شدم و از اون طریق در زمینه ی کاری خودم یعنی هاستینگ خدمات میدم
- - - Updated - - -
دوست عزیز این هزینه خیلی خیلی ، در مقابل ارزش سایت پایینه :)
در مقابل گذشته ای که شما از خودتون به جای گذاشتید ؛ زیاد هم هست !
4500 تومان میدم به خودتون به خاطر اینکه قبلا دامنه رو ثبت کردید ؛ 4 تومنم باید بدم هزینه انتقال به پنل نیک خودم.
8 تومن خرج بر میداره .
تا نیم ساعت دیگه پ.خ بدید .
در غیر این صورت ممکنه همین پیشنهادمم بیخیال بشم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackhaman
4500 تومان میدم به خودتون به خاطر اینکه قبلا دامنه رو ثبت کردید ؛ 4 تومنم باید بدم هزینه انتقال به پنل نیک خودم.
8 تومن خرج بر میداره .
برو بگو بزرگترت بیاد :)
میدم با پست بیاد در خونتون
- - - Updated - - -
این جو دادنا هیچ ، ضربه ای به ما نمیزنه آقایون به ظاهر متشخص (که پول مردم رو میخورید ، شما بهتر فکر سرویس دهی خودتون باشید ، نا اینکه وقتتونو صرف نشر اکاذیب توی تاپیک ما بکنید) :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
:71::71::71:
منم اگر پولمردم و خورده بودم الان فرارکرده بودم:57:
شما که پافشاریمیکردید راستیندیتا شرکته و....
درآمد میلیونی و...
شرکت حتی درآمد نداشته باشهنهایتا فعالیت ومتوفقمیکنه
واگذاریو... جدیده!
فرارنکنید دوستدعزیز (یک پکیج آسیاتک خواستید بفروشید ۵ تا شاکیپیدا شد)
موفق باشید عزیز
همچنان ایشون پیشنهادنمیشوند (عدم صداقت)
کدوم شاکی؟
اگر مستند ارائه ندید بنده ازتون شکایت میکنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackhaman
8 تومن خرج بر میداره .
شما منظورت 4 هزار 500 تک تومان بوده؟ من در پست قبلی شما فکر کردم 4 و نیم میلیون می خواین بدید :)
دوست عزیز خود دامنه com حداقل 30 هزار تومان ارزش داره درسته شاید ایشون سابقه درخشانی نداشته باشن اما دیگه اینطوری بزنید سر مال خدا رو خوش نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
:)
دوست عزیز در حال حاضر ، بنده به فکر ارائه ی خدمات به دوستان هستم ، در حال حاضر هم در یکی از شرکت های معتبر استخدام شدم و از اون طریق در زمینه ی کاری خودم یعنی هاستینگ خدمات میدم
- - - Updated - - -
دوست عزیز این هزینه خیلی خیلی ، در مقابل ارزش سایت پایینه :)
با سلام و تحیات،
دوست عزیز، مرقوم بفرمایید چه ارزشی در این وبسایت نهفته است تا دوستان و همکاران دیگر هم انشاءالله با چشم بصیرتی که شاید از آن بهرهمند باشند؛ به این مهم، تسلط پیدا کنند!
چندی است به انجمن که سر میزنیم و یا داخل گروههایی که در تلگرام با همکاران داریم، هزار ماشاءالله آن چه که مشهود است؛ حکایت از آن دارد که برند شما از لحاظ ارزشی تخریب شده است و به اندازه کافی سوابقی که برای تخریب از سوی کاربران و مشتریان قابل استناد باشد، موجود هست.
وبسایت حضرتعالی با توجه به سوابقی منفیگرایانه که در همین انجمن موجود هستند، ارزش والایی ندارد؛ و این مهم مشهود است که چشم کاربران برای انتخاب سرویسدهنده به سوابق و سنوات گذشته یک برند برمیگردد که حضرتعالی در این مهم، بسیار سختکوش جلوه کردهاید!
از لحاظ نام برند بر پایه اصول و قواعد برندینگ، نامی که برای یک برند انتخاب میشود؛ نباید تنها در ذهن پایهگذار یک مجموعه، قشنگ و متفاوت به نظر آید بلکه باید باعث حس نوآوری و تفاوت در اذهان عمومی و دسته مخاطبین خاص آن زمینهکاری، جلوه داشته باشد؛ که از این نظر هم با توجه به اصول نام گذاری از لحاظ برند هم هزینهی خاصی نمیتوان صرف کرد و تنها هزینه صرفشده در بخش دامنه و فرمودهی دوست عزیز، کاربر jackhaman مورد توجه خواهد بود.
بنده با توجه به موضوع تاپیک فوق، در جزئیات سوابق و سنوات حضرتعالی دقیق نخواهم شد، هر چند که مشهود هستند.
باشـــد که رستـــگار شــــویم!
با آرزوی توفیق الهی،
خـوشـنـویـس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
سلام دوستان.
حدود یک سالی رو با شما عزیزان تلخ یا شیرین سپری کردیم ،
از همون شروع راه اندازی راستین دیتا ایده های زیادی توی سرمون بود اما متاسفانه نه
وقتش شد نه
امکاناتش بود.
وبسایت راستین دیتا با شرایطی ویژه به فروش میرسد
مزایا :
- یک قالب اختصاصی و یک قالب نیمه اختصاصی وردپرس
- ماژول تیکت اتوماتیک (نوشته شده توسط خودمون)
- SSL
- WHMCS 6 با قالب شکیل
- رنک 4,644 ایران
- ایندکس های مربوط به هاستینگ
و ...
آدرس :
https://rastindata.com
با قیمت توافقی به فروش میرسد
تماس : 09168504787
درود,
میتوانیم پشتیبانی کامل کاربران شما و همچنین سایت خودتان را تا زمان شروع مجدد فعالیت شما با توافق و تعامل بر عهده بگیریم. بعد از شروع مجدد شما کل کاربران نیز به شما منتقل خواهد شد ، در خصوص این موارد نیز میتوانیم قرارداد رسمی با شما ببندیم.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
با سلام و تحیات،
دوست عزیز، مرقوم بفرمایید چه ارزشی در این وبسایت نهفته است تا دوستان و همکاران دیگر هم انشاءالله با چشم بصیرتی که شاید از آن بهرهمند باشند؛ به این مهم، تسلط پیدا کنند!
چندی است به انجمن که سر میزنیم و یا داخل گروههایی که در تلگرام با همکاران داریم، هزار ماشاءالله آن چه که مشهود است؛ حکایت از آن دارد که برند شما از لحاظ ارزشی تخریب شده است و به اندازه کافی سوابقی که برای تخریب از سوی کاربران و مشتریان قابل استناد باشد، موجود هست.
وبسایت حضرتعالی با توجه به سوابقی منفیگرایانه که در همین انجمن موجود هستند، ارزش والایی ندارد؛ و این مهم مشهود است که چشم کاربران برای انتخاب سرویسدهنده به سوابق و سنوات گذشته یک برند برمیگردد که حضرتعالی در این مهم، بسیار سختکوش جلوه کردهاید!
از لحاظ نام برند بر پایه اصول و قواعد برندینگ، نامی که برای یک برند انتخاب میشود؛ نباید تنها در ذهن پایهگذار یک مجموعه، قشنگ و متفاوت به نظر آید بلکه باید باعث حس نوآوری و تفاوت در اذهان عمومی و دسته مخاطبین خاص آن زمینهکاری، جلوه داشته باشد؛ که از این نظر هم با توجه به اصول نام گذاری از لحاظ برند هم هزینهی خاصی نمیتوان صرف کرد و تنها هزینه صرفشده در بخش دامنه و فرمودهی دوست عزیز، کاربر jackhaman مورد توجه خواهد بود.
بنده با توجه به موضوع تاپیک فوق، در جزئیات سوابق و سنوات حضرتعالی دقیق نخواهم شد، هر چند که مشهود هستند.
باشـــد که رستـــگار شــــویم!
با آرزوی توفیق الهی،
خـوشـنـویـس
دوست عزیز ، کدوم سوابق؟!
من چیزی اینجا بجز نشر اکاذیب نمیبینم :)
این آقایون که دم از سوابق میزنند بدون هیچ مدرکی ، منظورتون از سوابق اینه؟!
خدایی هم هست :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اولا ، به شما هیچ ربطی نداره !
دوما کاری با این بنده خدا نکردم ، دیدید که نوشتن اشتباه شده !
تاپیک رو اشتباه اومدن ;)
پس بهتره بجای تهمت زدن ، سرت تو کاره خودت باشه :)
دیگه هم وقت جواب دادن به اراجیف شما رو ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
دوست عزیز ، کدوم سوابق؟!
من چیزی اینجا بجز نشر اکاذیب نمیبینم :)
این آقایون که دم از سوابق میزنند بدون هیچ مدرکی ، منظورتون از سوابق اینه؟!
خدایی هم هست :)
دوست عزیز،
بنده نیازی به تشریح گفتههای خود ندارم، حضراتی که تاپیک را مشاهده مینمایند و از طرف دیگر وجدان حضرتعالی، توان آنرا دارد که تشخیص بدهد کدام سوابق!
پیشنهاد میکنم، به صرف آگاهی شخص خودتان! تاپیکی که در ذیل لینک میگردد، مشاهده فرمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=166008&page=3
مشهودتر؟!
بنده پیشنهاد میکنم، به خدای خودتان هم سری بزنید تا شاید متوجه شوید!
آنهایی که باید، میدانند!
موید باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
برو بگو بزرگترت بیاد :)
میدم با پست بیاد در خونتون
- - - Updated - - -
این جو دادنا هیچ ، ضربه ای به ما نمیزنه آقایون به ظاهر متشخص (که پول مردم رو میخورید ، شما بهتر فکر سرویس دهی خودتون باشید ، نا اینکه وقتتونو صرف نشر اکاذیب توی تاپیک ما بکنید) :)
اون زمانی که من به دنیا اومدم ؛ شما در کمر پدرتان هم حضور نداشتید جناب حسینی 16 ساله !!!!!!
حرف دهن خودتون رو بفهمید تا درست باهاتون رفتار بشه .
بنده صحبتی ندارم .
جمع نکنی بهتره ؛ حداقل خریدار جدید نیازی نیست گند کاریای شما رو در نت پاک کنه !
شید سرور ؟
راستین دیتا ؟
و صد ها برند دیگر !!!
موفق باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
دوست عزیز،
بنده نیازی به تشریح گفتههای خود ندارم، حضراتی که تاپیک را مشاهده مینمایند و از طرف دیگر وجدان حضرتعالی، توان آنرا دارد که تشخیص بدهد کدام سوابق!
پیشنهاد میکنم، به صرف آگاهی شخص خودتان! تاپیکی که در ذیل لینک میگردد، مشاهده فرمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=166008&page=3
مشهودتر؟!
موید باشید!
دوست عزیز ، همیشه دو طرف رو بسنجید بعد نظر بدید !
ایشون در ابتدای امر کار رو سپردن دست ما و وسط کار دیدیم که رمز روت سرور عوض شده و دسترسی قطع شده !
:) همیشه درست قضاوت کنید
منم توی این انجمن هیچگونه اذهان عمومی نمیبینم ، بجز دروغ ها و تهمت های یکسری اشخاص خاص در مقابل ما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackhaman
اون زمانی که من به دنیا اومدم ؛ شما در کمر پدرتان هم حضور نداشتید جناب حسینی 16 ساله !!!!!!
حرف دهن خودتون رو بفهمید تا درست باهاتون رفتار بشه .
بنده صحبتی ندارم .
جمع نکنی بهتره ؛ حداقل خریدار جدید نیازی نیست گند کاریای شما رو در نت پاک کنه !
شید سرور ؟
راستین دیتا ؟
و صد ها برند دیگر !!!
موفق باشید !
اولا ادبتو نگه دار شما !
نمیخواد صحبتی هم داشته باشی !
فرض کن بنده 16 سالمه ، خیلی جالبه ، ما 3 ساله همه بهمون توی این انجمن میگن 16 سالته :) یعنی انقد قدیمی ام ؟ :))
سایت شید سرور که نمیدونم مربوط به چه کسی هست ، ولی دوست عزیز ، اصلا بالفرض که من 20000 تا سایت هاستینگ دارم، thchost و hostgator و ... هم همش مال منه !
به شما ربطی داره؟!