پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟
هیچکدوم . زبان ها باید بسمت ساده سازی پیش بروند وگرنه یکی دیگه جاشو می گیره . مثلا من یک کلاس بزرگ php باید بکار ببرم تا معادل چند خط Ruby on Rails باشه . هنوزم با php کار می کنم چون زبان جدید نیاز به تمرین بیشتر داره وگرنه ته دلم می گم کاش php انعطاف python یا سادگی Ruby on Rails رو داشت .
به نظرتون یادگیری کار این سه زبان کار عاقلانه ای هست؟
++c
PHP
Python
اولی برای ساخت نرم افزار های مورد نیازم
دومی واسه طراحی سایت
سومی هم هنوز دقیق نمیدونم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
++c
php
python
دومی واسه طراحی سایت
سلام
یادگیری هر چیزی کار عاقلانه ای هست
اما به نظر من طبق تجربه, اگه هدفتون درآمد هست
php و سی شارپ رو یاد بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Admin-D
یادگیری هر چیز عاقلانه هست ولی باید فاکتوری به نام زمان هم در نظر گرفت
والا الان اکثر جوون های ما یا بی کار هستن یا حداقل وقت بی کاری زیادی دارن که با وب گردی و گشتن تو کانال های تفریحی تلگرام تلف میکنن.
همین وقت رو اگه برای یادگیری میذاشتن خیلی زودتر از اونی که فکرش رو میکردن به موفقیت میرسیدن.
البته من نصیحت نمیکنم چون خودمم اینطوریم و بیشتر وقتم رو با تفریح میگذرونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
توی اینترنت همیشه این سه زبان برنامه نویسی با هم مقایسه میشن و هیچ وقت هم به نتیجه نمیرسه...
اما کنجکاو شدم بدونم در این ۳-۴ سال کدوم زبان بیشتر رشد کرده و کدوم رشد کمتری داشته؟ (با توجه به اینکه اکثر شما صاحب دیتاسنتر یا سرور یا... هستید)
به نظر شما به ترتیب٬ آینده از آن کدام زبان است؟ (آینده وب)
ب شما #C ب همراه ASP.NET رو پیشنهاد میکنم ، چون بازار کارش در ایران بسیار عالی ست .
دقت کنید ک شما اگر ب #C مسلط بشید خودکار ب ASP و ب دنبال اون فریمورک NET. هم مسلط هستید و C#.NET اصلا قابل مقایسه با php و فریمورک های مختلف اون نیست.
(با هر دو ک کار کنید ، معنی جمله بالا رو قشنگ درک میکنید !)
یادگیری PHP هم بسیار ساده ست ، شما اگر یکم با مفهوم برنامه نویسی و یک زبان مثل ++C شی گرا آشنا باشید ، ظرف یک هفته میتونید یک برنامه نویس PHP بشید ! البته اگر در ضمینه شی گرایی لنگ بزنید این یک هفته ممکن ست زیادتر شود ، مباحث mvc در php بسیار بسیار مهم هست.
در ضمن فریمورک laravel رو هم یاد بگیرید اگر میرید سمت php ک بازارش خوب هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
++c
PHP
Python
دومی واسه طراحی سایت
++C بسیار بسیار ساده ست ، کتاب دایتل رو بگیرید بخونید ، باهاش کامل آشنا میشید ، ولی بازار کارش داغون هست ، شما اگر نیاز ب یک زبان قدرتمند تحت سیستم عامل ویندوز دارید ، برید سراغ #C ک تحت وب هم قابل پیاده سازی ست !
تو کشور ما همه دید مایکروسافتی دارن ، چه در شبکه ، چه در وب و چه در نرم افزار های تحت os ، تجربه ثابت کرده کسایی ک رفتن سمت مایکروسافت ، در کمترین زمان سر کار رفتن اونم با پایه حقوق عالی !
بر عکس کسایی ک رفتن سمت php یا python یا لینوکس یا کلا اوپن سورس ، اکثر یا بی کار موندن یا خود اشتغالی کردن و یا جایی ک کار میکنن پایه حقوق پایین تری نسبت ب مایکروسافتی ها دارن !
نقل قول:
بر عکس کسایی ک رفتن سمت php یا python یا لینوکس یا کلا اوپن سورس ، اکثر یا بی کار موندن یا خود اشتغالی کردن و یا جایی ک کار میکنن پایه حقوق پایین تری نسبت ب مایکروسافتی ها دارن !
منم به این نکته زیاد فکر کردم. اما دلیلش چیه؟ اینده هم همین وضعیت هست؟؟؟
مثلا اگه در یه سایت مانند تم فارست کار کنیم میشه درامد خوبی داشت...
در خارج از کشور هم همین وضع هست؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
منم به این نکته زیاد فکر کردم. اما دلیلش چیه؟ اینده هم همین وضعیت هست؟؟؟
مثلا اگه در یه سایت مانند تم فارست کار کنیم میشه درامد خوبی داشت...
در خارج از کشور هم همین وضع هست؟؟؟
دلیل اصلیش عدم وجود کپی رایت در ایران هست ! وقتی ویندوز سرور رایگان ، SQL Server رایگان ، VS نسخه Ultimate رایگان هست ! ، دیگه چه دلیلی وجود داره من برم سمت اوپن سورس و زبان هایی ک محیط ویژوال ندارن ؟! :|
از طرف دیگه ، پایه #C و MS SQL Server در اکثر دانشگاه های ما گذاشته میشه ، بنابراین کسی ک از رشته های کامپیوتر یا آي تی فارغ التحصیل میشه براش راحت تره ک زبانی رو ک نصفه بلده تکمیل کنه تا اینکه بره و یک زبان جدید یاد بگیره !
در خارج از کشور ، خیلی چیزا متفاوت هست ، بازم بستگی داره کدوم کشور مد نظر شما باشه. (ولی بازم شما در کشور های دیگه هم با توجه ب مهارت میرید سر کار ، پس تفاوتی نمیکنه ک چه زبانی رو بلد باشید ، چون با توجه ب رزومه تون بهتون کار میدن.)
تم فارست میشه همون خود اشتغالی ک گفتم ، اما فعلا ک تم فارست هم مارو تحریم کرده ، ولی بازم در حد کار ثابت نمیشه روش حساب کرد :دی
الان حقوق یک برنامه نویس در شرایط ایده آل ساعتی ۸۰۰۰ تا ۱۰،۰۰۰ تومن هست (البته با حداقل مدرک کارشناسی کامپیوتر ، آی تی و...).
کسیکه خانواده c رو خوب یاد بگیره و باقی زبون ها براش یک بررسی اجمالی و کمی تمرینه چون همشون تقریبا از سی سرچشمه گرفتن
من خودم به شخصه perl(cgi) و بعد python رو به php,asp ترجیح میدم و پایتون و پرل برای من تاحالا خیلی کارامدتر از php بوده