بستگی به سیاست های هاستینگ داره. ولی قانونا هاستینگ میتونه بک اپ رو تحویلتون نده.
نمایش نسخه قابل چاپ
بستگی به سیاست های هاستینگ داره. ولی قانونا هاستینگ میتونه بک اپ رو تحویلتون نده.
سلام
دوست عزیز صحبت از اجرای قانون نیست
صحبت از عرفه
بله قانونی که داره میتونه نده
ولی این درسته ؟ این نامردی نیست ؟ دارم میگم هزینه رو میدم . میگم 10 تومان میدم
باید این جواب رو بدن ؟
من که بیخیال شدم و هر جایی برسم از این کار زشت اینها میگم و میگم که من این همه درخواست کردم ولی اینها پیش خودشون گفتند که مجبوره و میاد هاست رو میخره . منم این کار رو نکردم و بیخیال بکاپ شدم
تو این کار چشم و دل سیر بودن خیلی مهمه . اینا مثل گدا ها برخورد کردند
به هر حال هر شرکتی شرایط خودشو داره.
ولی بهترش اینکه بکاپ رو بدن به مشتری.
نه اصلاً بکاپ رو بدن یا ندن مهم نیست بیشتر این از نظر من خیلی مهم آمده اینکه استارتر عزیز به سرورپارس گفتن خب سرویس یکساله رو یک ماهه تمدید میکنم و اونا قبول نکردن!!!
مگه تو هر شرکتی که باشیم کاربر نباید اجازه داشته باشه هر وقت دلش خواست سیکل پرداخت در تمدید های آینده رو عوض کنه؟؟؟
سلام
من خودم از سرور پارس و طرز برخوردش اصلا راضی نیستم و اوایل شروع کارم رکب هایی خوردم ازشون
ولی باید توجه کنید ایتها شخص نیستن که بگید بیا این ده تومنو بک آپو بده هرچقدر مشتری زیادتر باشه شرکت مجبوره بیشتر بر اساس قوانین حرکت کنه و درواقع اونی که به شما پاسخ میده کارمند شرکت هستش و بهش گفته شده قوانین رو اجرا کن والسلام.
اشتباه از سمت خود شما بوده و تاوانش پرداخت هزینه تمدید هستش
حالا اگه زیاد ناراضی هم نبودید بهتره یکسال روی همین هاست بمونید یا بعد تمدید بفروشینش به یکی دیگه
امیدوارم مشکلتون حل شده.موفق باشید.