پاسخ : درخواست سرور مجازی ارزان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛
سرور تست خدمتتان ارسال میشود. درصورت تمایل همان سرور را تمدید کنید :)
لایسنس قانونی کنترل پنل دایرکت ادمین = 5000 تومان ماهیانه
آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامهی متن را بخوانید!
در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)
پنل مجهز و پیشرفتهای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
تحویل آنی سرور
قابلیت انتخاب فضای سرور
و..
نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:
http://up.vbiran.ir/uploads/40535145...427_pannel.jpg
بیست درصد تخفیف با کد WHT
▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز
خرید سرور مجازی
ظاهرا ایشون سرور رایگان دارند
می تونید درخواست خودتون و ارسال بفرمایید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
از استارتر عزیز عذر میخوام بابت پستی که ارسال می کنم (چون درخواست ایشون محترم هست)
همکارانی که آفر زدند حتما پست استارتر رو خوندند ایشالا ؟؟؟
1 ما رایگان و اگر میدید بنده هم می خوام (تو سایت تیکت کنم تو یاهو بیام یا تماس تلفنی برقرار کنم برای تهیه)
یا نخوندید و آفر دادین که خلاف انجمن هست چون مطابق با خواسته مشتری آفر باید زد و آفر دلخواه خوتون رو نباید ارسال کنید
به هر حال 1 ماه رایگان بنده می خوام
باتشکر
کاملا موافقم منم میخوام
پست بنده شامل یه پیشنهاد معقول و ذکر قوانین و اعلام دلیل این موضوع بود ضمنان استاتر اعلام کردند برای تست سرویس هست و من اعلام کردم 14 روز برگشت وجه درصورت نارضایتی که هر ایرادی داشته باشه تنها باید از گزینه گزارش استفاده کنید و اینکه باید چه برخوردی صورت بگیره فقط به مدیران مربوط هست نه دیگران!
"21-2: در صورت مشاهده موارد خلاف قوانین ، مورد را از طریق دکمه "گزارش پست خلاف" و یا پیغام خصوصی به مدیران انجمن مربوطه جهت بررسی ارجاع دهید.هر گونه برخورد شخصی کاربر به جای تیم مدیریت و تصمیم گیری در این زمینه مجاز نخواهد بود و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد."
در مورد درخواست سرویس هم قوانین تا اونجا که خوندم ما رو تنها موظف به ارائه سرویس به استاتر می کنه نه دیگران.
"23-2: در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آميز ، توهين آميز ، مطرح نمودن منازعات و مشکلات شخصی ، موارد اعتراض و انتقاد آمیز در رابطه با کاربران و یا تیم مدیریت در انجمن ها ، مطلب فوق سريعا حذف و در صورت تکرار مجدد برخورد لازم و کافی با کاربر خاطی انجام خواهد شد."
بیشتر از این پست استاتر رو شلوغ نکنید چون برخلاف استاتر نه قصد خرید دارید نه تمدید! و تنها قصدتون اسپم و شلوغ کردن بحث هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ظاهرا ایشون سرور رایگان دارند
می تونید درخواست خودتون و ارسال بفرمایید
موفق باشید
بله داریم. ( ولی نه بصورت کاملا رایگان یا اسپانسری که خلاف قوانین انجمن است)
برای بعضی از سایت های پربازدید با شرایطی سرویس رایگان یا با تخفیف قابل توجهی خواهد بود :)
اگر هدف (استارتر) تست کیفیت و.. هست میتونیم ۲۴ ساعت سرور تست بدهیم برای بررسی.
درضمن آفر بصورت شخصی ارائه شده نه همگانی.
نمیخوام به کسی توهین کنم ولی تا حالا چندتا سرور عوض کردیم ولی هیچکدوم به دردمون نخورده.
یه روز میبینی حذف شده کلا میگی چرا؟میگن هارد سوخته دست ما نیست
روز دوم میری میبینی سایت ارور 500 میده میگی چرا؟میگن مصرف منابع زیاد داری(وردپرس با روزی 2000 الی 3000 بازدید)
روز سوم میبینی سایت بالا نمیاد میگی چرا؟ میگن تو دیتا بیس شما کلمات خاک بر سری دیدیم(دیگه اینقدر عقل و شعور نداره که ببینه سیستم ***** کلماتمون بوده)
روز چهارم میبینم تو پنل وبمستر کم مونده ارور اسم و فامیل خودمو بزنه میگم چرا میگن مشکل از سواد خودمون بوده انشالله حل میشه
روز پنجم میگم راضی نیستم هنوز یه هفته نشده پول منو بده میخوام انتقال بدم برم
قبل از بک اپ گرفتن یهو میبینی خاموشه سرور میگی چرا؟میگن خودت لغو کردی
روز ششم میگم پول من کوش پس؟میگه یکی دوروز صبر کن واریز میشه حسابت چون در هفته دو نوبت استرداد وجه داریم
روز هفتم میم پول من چیشید؟
میگن مسئول امور مالی نیست
روز هشتم چی نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟
نه مهلت شما از یه هفته گذشته هیچ وجه ی به شما تعلق نمیگیره
خب باشه خدافظ !
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1000 MHZ
هارد : 50 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا