حرف دوستمون چه ارتباطی به یوگیگ داشت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه باحال اومده نوشته واگذار شد ، خدافظ :))
داستانی داریم با این هاستینگا خخخخ
نمیتونم وارد سی پنلم بشم !! خدایی باورم نمیشه - هزینه رو ماهانه میدادم ولی این آخر بی مسولیته یه بار کل اطلاعاتم حذف شد بکاپ سه ماه قبلو بازگردانی کردم که ناقص بود مجبور شدم کلی پول بدم تا اونم درست کنن باید همون موقع فراری میشدم ازشون من فایل های کاربرام حذف شده بود خدایی خجالت میکشدم و کلی ناراحت بودم ولی این اومده بدون یه خبر سرویس رو واگذار کرده به یکی دیگه - اصلا من یوگیگ رو نمیشناسم و نمیدونم چطوریه ولی فکر نکنم هیچ هاستینگی همچین حقی رو داشته باشه یا حداقل دیتابیس رو میردن همون جا و همون سرویس ها رو هم ارایه میکردن که چیزی حس نکنیم
- - - Updated - - -
:109:این دومین باره واسه اپلود سنترم اینجوری میشه یه بارم جی سرور اینجوری شد سه هفته دنبال بکاپ بودم تا دادن حالا خدا میدونه این چی بشه
سلام. دوست عزیز قصد اسپم ندارم . ولی ای نماد اصلا ملاک مناسبی برای انتخاب هاستینگ نیست.
به نظر من با یوگیگ مذاکره کنید و سرور مورد نظرتون را به صورت سفارشی تهیه کنید. چون به احتمال زیاد یوگیگ دسترسی به سرورهای رویال دیتا داره و کارتون زودتر انجام میشه
یوگیگ هم از سرویس دهنده های خوب هست
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
lمرسی بهشون تیکت دادم ببینم چی میشه
عزیز کلا برای آپلود سنتر و.. اگر سایتتون فعالیتش از متوسط به بالا هست پیشنهاد میشود که VPS تهیه کنید.
یک کنترل پنل ارزان مثل دایرکت ادمین هم میتوانید استفاده کنید.
اگر مایل باشید ما بکاپ گیری هم انجام میدیم. (رایگان)
به هر حال بخش فروش نیست و امکان ارسال آفر نیست. میتوانید با ما در تلگرام یا چت انلاین سایت ارتباط باشید.
سلام
دوستان برای بنده مشکلی پیش اومد که مجبور به واگذاری شدم
سایت هم در امون خدا نیست
کل سایت به یو گیگ واگذار شده و تمامی سرویس ها تا پایان مهلتشون فعال هستن و می تونید تمدید کنید
ممنون
بنده هزینه 2 دامنه رو بصورت آنلاین پرداخت کردم و دامنه های من تمدید نشد تیکت هم گذاشتم هیچ جوابی ندادن ، شماره کارت رو هم جهت بازگشت وجه گذاشتم که اصلا توجهی نشد حالا هم میگن که واگذار کردیم. آقا واگذار کردین پول هایی که رفت تو حسابتون رو هم واگذار کردین ؟؟؟!!!
این هم سند
فایل پیوست 31306فایل پیوست 31307