پاسخ : اتصال iis به درایو های دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
ولی تا اون جایی که من می دونم روی همین پورت 80 هم میشه تو IIS چندین سایت بالا آورد من دلیل تغییر این پورت رو اصلاً متوجه نمیشم.
بعدش مگه برای هاست دانلود تغییری به جز فعال کردن Directory Browsing و اضافه کردن Mime Type های دلخواه کار دیگه ای هم باید انجام بشه؟
والا ایشون همین سایت فعلیشون حتی اگر از Default هم استفاده میکنن با روشی که من گفتم می تونن آدرسش رو به درایو دیگه بدن بعد محتویات فایل ها رو Cut کنن و توی اون درایو دیگه Paste کنن.من امتحان کردم که میگم.
پورت که رو بیخیال بشین شما , اگر دقت کنید گفتن چجوری iis رو به درایو دیگه وصل کنم نگفتن که چجوری انتقال بدم, یعنی میخوان مسیر دیگه ای هم اضافه کنن تا از همه درایو هایی که دارن دانلود صورت بگیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majiiid
پورت که رو بیخیال بشین شما , اگر دقت کنید گفتن چجوری iis رو به درایو دیگه وصل کنم نگفتن که چجوری انتقال بدم, یعنی میخوان مسیر دیگه ای هم اضافه کنن تا از همه درایو هایی که دارن دانلود صورت بگیره.
یعنی می خوان خود iis رو هم در درایو c و هم در درایو دیگه داشته باشن نه اطلاعاتشون رو؟
من فکر کردم فقط درایو c شون پر شده می خوان اطلاعات رو به درایو دیگه انتقال بدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
یعنی می خوان خود iis رو هم در درایو c و هم در درایو دیگه داشته باشن نه اطلاعاتشون رو؟
من فکر کردم فقط درایو c شون پر شده می خوان اطلاعات رو به درایو دیگه انتقال بدن.
نخیر به فایل هایی که در درایو سیستمی هستن کاری ندارن اونا همونجا میمونه , میخوان درایوهای دیگه به iis اضافه بشه
دوست عزیز راحترین کار این هست که یک virtual directory به درایوی که میخواین بزنین!!!!