دوست گرامی من سر قول خودم هستم هر کسی تبلیغی داره خوشحال میشم اونو درج کنم .
مشکل حل شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی من سر قول خودم هستم هر کسی تبلیغی داره خوشحال میشم اونو درج کنم .
مشکل حل شد .
vbseo یا dbseo نصب کردن براتون یا خودتون نصب کردید، اما کار رو کامل انجام ندادید
تو یه فایل راهنما که با پسوند txt وجود داره تو فایلی که دانلود کردید، نوشته چه چیز هایی رو توی .htaccess باید قرار بدید
برای دیدن این فایل هم در همون عکس دوم تون، بالا سمت راست Settings داره، اون رو بزنید، بعد تیک مربوط به نمایش فایل های مخفی رو هم بزنید
فایل مذکور در روت انجمن تون قرار داره
با کد ادیتور اون رو ادیت کنید، اما مراقب باشید کد ها رو دستکاری نکنید اگر اطلاعاتی ندارید
موفق باشید
فایل پیوست 31210نقل قول:
برای دیدن این فایل هم در همون عکس دوم تون، بالا سمت راست Settings داره، اون رو بزنید، بعد تیک مربوط به نمایش فایل های مخفی رو هم بزنید
ورژن سی پنل من یخورده جدیده و مثل اون چیزی نبود که در سایت های دیگه در مورد نمایش فایل های مخفی صحبت کردند .
و من در این مورد مشکل داشتم این باعث شده بود که احساس ناتوانی کنم .
یه خورده جدید نیست!
من حداقل یک سال هست که دارم با این تم سی پنل کار میکنم (دقت کنید که این مورد، تم یا قالب سی پنل هست که شما میتونید از تم قبلی استفاده کنید!).
اما نمیدونم این تم دو سال یا چند سال پیش منتشر شده رو خبر ندارم.
البته آپدیت سی پنل هم داشتیم که ارتباط چندانی به قالب نداره (یا شایدم اصلا نداره، چون بین سی پنل های یکی دو نسخه ی قدیمی تر و جدید، به لحاظ ظاهری چندان تفاوتی ندیدم)
موفق باشید
قبلا از دایرکت ادمین استفاده می کردم و آشنایی نسبت سی پنل نداشتم .
و مطالبی که برای آموزش در سایت ها گذاشته شده با استفاده از تم های قدیمی تر بوده .
- - - Updated - - -
thanks so much
به هر حال از دوستان هر موقع کاری داشتند در توان ما بود خوشحال می شویم .