پاسخ : بیش از نیم میلیارد گردش مالی نماد اعتماد الکترونیک
سلام
منم موافقم نماد درسته بدی هایی داشته و داره اما از حق نگذریم خوبی هایی هم داره.
به نظر من درسته که آدرس در سیستم نماد ثبت بشه اما اینکه همیشه و هر وقت عمومی نمایش داده بشه اشتباهه به نظرم بهتر بود وقتی کاربر شکایتی کرد با دستور پلیس آدرس رو تحویل بدن نه که هر کی آمد تو سایت آدرس رو ببینه.
سایت اگر فروش حضوری هم داشت که خودش آدرسش رو می نوشت اما وقتی نمی خوایم آدرس نوشته بشه یعنی فروش حضوری نداریم دیگه پس برای چی باید 24 ساعته آدرس ما در معرض دید باشه؟
در بین تصمیم گیری مسئولین ان چیزی اهمیت ندارد افکار عمومی و نظرات مردم است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
فروشگاه بدون نماد نمیشه اعتماد کرد
سلام
در گذشته که نماد نبود شما چگونه اعتماد میکردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
حالا مثلا نماد چه کاری میکنه که بدون نماد نمیشد کرد؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
درود،
با توجه به هزینه های مربوط به اخذ نماد اعتماد الکترونیک، متقاضی موظف به پرداخت 35،000 تومان وجه نقد میباشد.
طبق آمار رسمی اینماد، تا این لحظه 16،594 کسب و کار اینترنتی دارای نماد هستند.
طبق محاسبات ریاضی، از ضرب تعداد دارندگان نماد 16،594 * 35،000 تومان هزینه
به رقم 580،790،000 میلیون تومان یا به عبارتی بیش از نیم میلیاد گردش مالی میرسیم!
==================
با توجه به مدت زمان شروع فعالیت اینماد و گردش مالی فوق؛
1- خدمتگذاری این بخش را به مخاطبانش چگونه ارزیابی میکنید؟
2- اگر چنین گردش مالی(بالغ بر نیم میلیارد)، طی همان مدت زمان فعالیت اینماد، در اختیار بخش خصوصی قرار میگرفت، نتایج را چگونه پیش بینی میکنید؟
برای اینکه گفتگویی سازنده، در چهارچوب منطق جریان داشته باشد، لطفا از موضوعات زیر صرف نظر کنید؛
حاشیه پردازی، جانب داری و بحث های 30یا30، مقایسه های غیر مرتبط با کشورهای خارجی، ایده پردازی های عجیب! تخلیه احساسات و موارد مشابه...
نمیشه حساب کرد خیلیا نمادشون باطل شده و در لیست نیستن
بعد هزینه پستی و سرور ای نماد سر به فلک میزاره هر بار چند کانکشن همزمان داره رو سرورش پس این نصف هزینه هاشو هم در نمیاره.
بهرحال هدف ای نماد کسب درآمد نیست و زیر نظر دولته و فقط سعی کرده بخشی از هزینه ها رو در بیاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
یک روزی فروشگاه ها و شرکت هایی به خاطر این جمله از شما شکایت کنن میتونید پاسخگو باشید؟
اگر نماد هدفش جمع کردن اطلاعات فروشندگان و ساماندهی اون ها هست پس چرا اطلاعات به کاربر نمایش داده میشه؟
اگر بحث اعتماد هست خوب مثل آدم اجازه فعالیت سایت های نقد و بررسی توسط کاربر رو بدید
بنده یک سوال دارم:
بنده اگر نماد بگیرم نشونه این هست تمامی محصولات من کیفیتی عالی دارند؟ و هر کسی نماد 1 ستاره داره از نظر کیفیت کاملا برابر با سایر 1 ستاره ای ها هست؟
یک عکس چند در چند با یک ستاره طلایی روش از نظر کاربران و مشتریان بنده بیشتر باعث اعتماد سازی میشه؟ جزئیات بیشتری رو در اختیار خریدار بنده قرار میده؟
به عنوان مثال شما وبسایت yelp.com رو بررسی کنید.
مشتری ها خودشون نقد کاملی از سرویس هایی خریداری کردند در اختیار شما قرار میدن و میتونید یک شرکت مناسب رو انتخاب کنید
حتی در زمینه های تخصصی تر خود webhostingtalk.com رو ببینید
نقد ها و شکایت هایی که اون جا میشه
هیچکس هم حرفی نمیتونه بزنه
اینجا شما هرچقدر مدرک هم بیارید پستتون حذف میشه
البته این مشکل از طرف انجمن و ... نیست و متاسفانه طبق قانون هر شرکتی حتی اگر کلاه بردار باشه با شکایت میتونه این نوع وبسایت ها رو دچار مشکل کنه
دوستان عزیز چرا اینقدر به نماد بد بین هستید؟؟؟
بابا بد فکر نکنید. شاید یه پولایی برا خودشون برمیدارن ولی چاره دیگه ای نیست الان طوری شده که اگر این نماد رو نگیرید درگاه بهتون نمیدن- درگاه واسط هم نداریم - پس برید و نماد رو بگیرید و راحت بشید.
نماد یک قانون شده نمیشه این قانون رو عوض کرد ، ولی با این اعتراض ها شاید بشه قوانین سختگیرانه بعدی رو کمی خنثی کرد.
نماد یک حرکت بازدارنده هست دوستان عزیز
برای افرادی هست که کارهای غیر مجاز میکردند قبلا (با درگاههای واسط) این افراد دیگه نمیتونن درگاه بگیرین و مجبورا از راهای دیگه استفاده کنن که راهای دیگه هم قابل پیگیری هست.
این نماد به خریدار این اعتاد رو میده که اگر مشکلی بعد از پرداخت برات پیش اومد اطلاعات فروشنده موجود هست و قابل پیگیری.(البته با نمایش اطلاعات مثلا ادرس به شدت مخالفم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
طرز فکر هر کس قابل احترامه . ولی سوالی دارم آیا نماد تضمین می کنه کیفیت سرویس مناسب باشه ؟ یا اصلا بالاتر از نماد شرکت ثبت بودن میتونه چیزی رو تضمین کنه ؟
تو همین انجمن فردی هست نزدیک چند میلیون و 2 سال اعتبار بنده رو سر طمع محض ( سرور 1 هفته ای خریدن فروختن به مردم و به امید تمدید سر هفته و تمدید نکردن و.. ) تو کمتر از 48 ساعت به فنا داد هم شرکت ثبت شده هست هم نماد داره و مدیران این انجمن هم میشناسنش! 500 گیگ اطلاعات رو مجبور بودم به علت اینکه نمی تونستم سرورم رو با اون حساب تمدید کنم رو سرورش بردم تا 2 روز بمونه اونجا، کاری کرد هرچی داشتم برای جبران خسارت مشتریان دادم تا جایی که پولی برای شکایت نموند همین الان هم داره سرویس میفروشه و کارش رو میکنه.
اسم نمی برم از اون شخص حساب من و اون به اون دنیا اما برادر من همه چیز نماد نیست انصاف داشتن بهتر از هر نمادی تو دنیاست
مثال های زیادی تو همین انجمن مثل مثال من هست شرکت هایی با 7-8 سال سابقه و نماد و ... که سرور تحویل مردم میدن 16 دقیقه میکشه سرور روشن شه بعد میگن همه چیز عادیه ! گاهی برای بک آپ سرور از برخی که حتی نماد دارند هم میگیرم یکیشون کنسول داده بود حدود 10 دقیقه کشید فقط سرور به مرحله بوت هارد و سیستم عامل برسه بعد مشکل رو از سمت من می دونست یا شرکتی که نصب درست سنت او اس رو بلد نیست و با نماد و شرکت ثبت شده داره سرور اختصاصی میفروشه و ... این اواخر هم یه سرور مجازی 2 گیگ رم خریدم جهت بک آپ مای کامپیوتر سخت باز میشه و هنگه!
به نظر شما نماد الان برای حل این مشکلات چیکار می تونه بکنه یا کرده؟ برم شکایت کنم برای 50 تومن سرور که 200 تومن فقط باید هزینه کارشناس بدم و هزینه رفت و امد و رفتن به استانی که فروشنده اونجاست ؟
خصوصی بشه بیشتر 35 هزار تومن میگیرن 500 ملیون چیزی نیست برای کاری بااین حجم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
طرز فکر هر کس قابل احترامه . ولی سوالی دارم آیا نماد تضمین می کنه کیفیت سرویس مناسب باشه ؟ یا اصلا بالاتر از نماد شرکت ثبت بودن میتونه چیزی رو تضمین کنه ؟
تو همین انجمن فردی هست نزدیک چند میلیون و 2 سال اعتبار بنده رو سر طمع محض ( سرور 1 هفته ای خریدن فروختن به مردم و به امید تمدید سر هفته و تمدید نکردن و.. ) تو کمتر از 48 ساعت به فنا داد هم شرکت ثبت شده هست هم نماد داره و مدیران این انجمن هم میشناسنش! 500 گیگ اطلاعات رو مجبور بودم به علت اینکه نمی تونستم سرورم رو با اون حساب تمدید کنم رو سرورش بردم تا 2 روز بمونه اونجا، کاری کرد هرچی داشتم برای جبران خسارت مشتریان دادم تا جایی که پولی برای شکایت نموند همین الان هم داره سرویس میفروشه و کارش رو میکنه.
اسم نمی برم از اون شخص حساب من و اون به اون دنیا اما برادر من همه چیز نماد نیست انصاف داشتن بهتر از هر نمادی تو دنیاست
مثال های زیادی تو همین انجمن مثل مثال من هست شرکت هایی با 7-8 سال سابقه و نماد و ... که سرور تحویل مردم میدن 16 دقیقه میکشه سرور روشن شه بعد میگن همه چیز عادیه ! گاهی برای بک آپ سرور از برخی که حتی نماد دارند هم میگیرم یکیشون کنسول داده بود حدود 10 دقیقه کشید فقط سرور به مرحله بوت هارد و سیستم عامل برسه بعد مشکل رو از سمت من می دونست یا شرکتی که نصب درست سنت او اس رو بلد نیست و با نماد و شرکت ثبت شده داره سرور اختصاصی میفروشه و ... این اواخر هم یه سرور مجازی 2 گیگ رم خریدم جهت بک آپ مای کامپیوتر سخت باز میشه و هنگه!
به نظر شما نماد الان برای حل این مشکلات چیکار می تونه بکنه یا کرده؟ برم شکایت کنم برای 50 تومن سرور که 200 تومن فقط باید هزینه کارشناس بدم و هزینه رفت و امد و رفتن به استانی که فروشنده اونجاست ؟
اینکه اون شرکت نتوسته اطلاعات شما رو نگهداری کنه مشکل از نماد هست ؟ اصلا چه ربطی داره ؟ شما هنوز نمیدونی نماد رو برای چی به سایت ها میدن ! هم شما هم استارتر فقط بلدید 500 خط بنویسید ولی حرف درست نمیزنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
یک روزی فروشگاه ها و شرکت هایی به خاطر این جمله از شما شکایت کنن میتونید پاسخگو باشید؟
اگر کسی کارش قانونی هست نباید از نماد گرفتن بترسه .