پاسخ : معرفی یک درگاه پرداخت
احتراما، به استحضار می رساند , براساس دستورالعملهای ابلاغی شرکت شاپرک و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، فعالیت سایتهای فاقد نماد اعتماد الکترونیکی، غیرمجاز بوده و شرکتهای پرداخت الکترونیک مجوز ارایه خدمات به این گروه از مشتریان را ندارند. لذا چنانچه تا کنون موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نگردیده اید , خواهشمند است تا تاریخ 26/11/1393 نسبت به اخذ نماد مذکور,اقدام نموده و مستندات مربوطه را برای این شرکت ارسال نمایید
لازم به ذکر است ارایه سرویس به پذیرندگان فاقد نماداعتماد این شرکت از تاریخ 15/12/1393، انجام نخواهد گردید
نماد اعتماد میخوان
زرین پال هم بسته شد
کلا به نظر بستن همه درگاه های واسط هستش تا فروشنده ها برن نماد بگیرن و مالیات بپردازن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
احتراما، به استحضار می رساند , براساس دستورالعملهای ابلاغی شرکت شاپرک و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، فعالیت سایتهای فاقد نماد اعتماد الکترونیکی، غیرمجاز بوده و شرکتهای پرداخت الکترونیک مجوز ارایه خدمات به این گروه از مشتریان را ندارند. لذا چنانچه تا کنون موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نگردیده اید , خواهشمند است تا تاریخ 26/11/1393 نسبت به اخذ نماد مذکور,اقدام نموده و مستندات مربوطه را برای این شرکت ارسال نمایید
لازم به ذکر است ارایه سرویس به پذیرندگان فاقد نماداعتماد این شرکت از تاریخ 15/12/1393، انجام نخواهد گردید
نماد اعتماد میخوان
زرین پال هم بسته شد
کلا به نظر بستن همه درگاه های واسط هستش تا فروشنده ها برن نماد بگیرن و مالیات بپردازن!
دوستان عزیز بنده خودم از شرکت به پرداخت سوال کردن از مسئول سیستم
برای درگاههای ussd تکرار میکنم درگاه ussd هیچگونه نمادی دریافت نمیکنن و معرفی سایت هم الزامی نیست.
اونطور که گفته شد دریافت کنندگان درگاه ussd سایت ندارند که بخواد نماد داشته باشه.
پس میتونید بدون نماد درگاه ussd از شرکت به پرداخت ملت تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوستان عزیز بنده خودم از شرکت به پرداخت سوال کردن از مسئول سیستم
برای درگاههای ussd تکرار میکنم درگاه ussd هیچگونه نمادی دریافت نمیکنن و معرفی سایت هم الزامی نیست.
اونطور که گفته شد دریافت کنندگان درگاه ussd سایت ندارند که بخواد نماد داشته باشه.
پس میتونید بدون نماد درگاه ussd از شرکت به پرداخت ملت تهیه کنید
برای ussd باید هم نگیرن!
استفاده از ussd تو سایت ها بجای پرداخت آنلاین به نظرتون با استقبال مردم مواحه میشه یا مقاومت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
برای ussd باید هم نگیرن!
استفاده از ussd تو سایت ها بجای پرداخت آنلاین به نظرتون با استقبال مردم مواحه میشه یا مقاومت؟
دوست عزیز اگر به پست اول استارتر عزیز دقت کنید ایشون به دنبال درگاه موبایلی هستند و هدف از ایجاد تاپیک هم این نوع درگاه هست.
شما به اشتباه رفتید و اخبار شرکت رو کپی کردید و اینجا گذاشتید این بخشنامه فقط برای درگاههای اینترنتی این شرکتهست که حتما باید نماد داشته باشند.
فکر نمیکنم مقاومتی باشه - خیلی هم کار مردم رو راحت میکنه بدون اینترنت پرداخت میکنن و استفاده میکنن.
بله دوست عزیز با پشتیبانیشون صحبت کردم و گفتن برای ussd نماد اعتماد نمیخواد و اقدام کردیم که درخواستمون در دست بررسی هستش
payamkutah ممنون از دوست عزیز که راهنمایی کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h-a
بله دوست عزیز با پشتیبانیشون صحبت کردم و گفتن برای ussd نماد اعتماد نمیخواد و اقدام کردیم که درخواستمون در دست بررسی هستش
payamkutah ممنون از دوست عزیز که راهنمایی کردن
خواهش میکنم معمولا تو 3 روز درگاه روتحویل میدن اگر مدارکتون کامل باشه ( کارت ملی - شناسنامه - اجاره نامه) بازم اگر دید طول کشید حتما پیگیری کنید از همون قسمت چت آنلاین
موفق باشید