پاسخ : سایت وردپرسی بهتر است یا بدون مدیریت محتوا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash-shz
سلام و با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون .
آیا قالبی که بتونه تقریبا تو همین مایه های قالب خودم باشه کسی سراغ داره؟
سلام
نمونه های بسیار زیادی شبیه قالب شما داریم و حتی بهتر از اون میتونید در ارتباط باشید
Telegram.me/desland
راجب سوالتون هم بگم که استفاده از مدیریت محتواهایی چون وردپرس فقط برای راحتی کار و افزودن امکانات بیشتر و همینطور استفاده از افزونه ها هست سایت شما به هیچ از اینها نیاز نداره و قالب استاتیک که الان دارید بهتر است وقتی نیازی به مدیریت محتوا ندارید دلیل نداره استفاده کنید هیچ مبنایی هم برای این وجود نداره شما اگراز مدیریت محتوا استفاده کنید سایت و قالب بهینه تر خواهد بود از نظر گوگل,طبیعتا اگر از مدیریت محتوا استفاده سایت کمی هم سنگین تر خواهد شد و این مورد از نظرگوگل مهم میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash-shz
سلام و با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون .
آیا قالبی که بتونه تقریبا تو همین مایه های قالب خودم باشه کسی سراغ داره؟
قالبهای زیادی هست که میتونید ازشون استفاده کنید ( مثل سایت همیار وردپرس که قالب های خوبی داره)
من فکر میکنم فقط استایلهای عکس ها شما رو فریب داده - این رو به عرضتون برسون م که شما میتونید به راحتی در هر فالبی این استال هارو به عکستون بدید با یک افزونه
بزرگترین وبسایت ها هم در حال حاضر از وردپرس استفاده میکنن
نصب و راه اندازی وردپرس کاری نداره
به نظر من وردپرس از نظر سئو بهتر باشه :) تست کردم ک میگم
با سلام
به نظر بنده بستگى به انتظارات خودتون داره ببينيد به طور مثال سايت هاى استاتيك امنيت بسيار خوبى دارند اما از لحاظ كارايى بسيار محدود هستند.
لازم به ذكر است منظور اين نيست كه بگم اصلا وبسايت استاتيك خوب نيست اگر علاقه دارين و همچنين وقت ميتوانيد وبسايت خود را بدون اينكه تبديل كنيد انتظاراتت خودتونو بر آورده كنيد.