پاسخ : فروش 45 سورس برنامه اندرویدی به ارزش 30 ملیون تومان ! (فقط 40 هزار تومان)
منم برا یاد گرفتن میخوام چون بنظر خودم بهترین روش یاد گرفتن با ویرایشه
این برنامه ها همشون بدرد من نمیخورن ولی اونایی که توشون از وب سرویس اندروید استفاده شده رو گلچین کنین خریدارم ! کلا ی برنامه هایی باشن که به هاست یا سرور وصل باشن فک کنم ده پونزده تایی بشن که حاضرم ب تعداد دونه ای هزارو سیصدو سیو سه تومن سه قرون (قیمت خودتون:) ) بخرم درصورت تمایل اطلاع بدید ممنون
- - - Updated - - -
فقط یسوالم : اینا سورس هارو باید open with اندروید استدیو بزنیم بعد توش کامپایل کنیم حله دیه میشن یه برنامه؟
پاسخ : فروش 45 سورس برنامه اندرویدی به ارزش 30 ملیون تومان ! (فقط 40 هزار تومان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
منم برا یاد گرفتن میخوام چون بنظر خودم بهترین روش یاد گرفتن با ویرایشه
این برنامه ها همشون بدرد من نمیخورن ولی اونایی که توشون از وب سرویس اندروید استفاده شده رو گلچین کنین خریدارم ! کلا ی برنامه هایی باشن که به هاست یا سرور وصل باشن فک کنم ده پونزده تایی بشن که حاضرم ب تعداد دونه ای هزارو سیصدو سیو سه تومن سه قرون (قیمت خودتون:) ) بخرم درصورت تمایل اطلاع بدید ممنون
- - - Updated - - -
فقط یسوالم : اینا سورس هارو باید open with اندروید استدیو بزنیم بعد توش کامپایل کنیم حله دیه میشن یه برنامه؟
قبل از فشرده کردنشون من حدود 13 تا برنامه دیدم که دارای پنل وب سرور بودن ... اما پکیج به صورت کامل اپلود شده و ترجیح میدم خوردش نکنم برای فروش ...
بعضی ها بله بعضی هاشون خیر
بیشترشون به دلیل داشتن انیمیشن های نمایشی + پلیر و غیره با جاوا اکلیپس نوشته شدن ... میتونید از لینک زیر برنامه را دریافت کنید :
http://p30download.com/fa/entry/43817/
پکیج رو تحویل گرفتم بسیار عالی بود و همچنین بیشترشون پنل مدیریت تحت وب هم داشتن !
سلام
آموزش کامپایل کردن رو دارید؟
اگر اره خریدارم
لطفا خصوصی ارسال کنید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
آموزش کامپایل کردن رو دارید؟
اگر اره خریدارم
لطفا خصوصی ارسال کنید ممنون
براتون خصوصی ارسال شد ...
دیکامپیل کردن رو برای بنده هم ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
دیکامپیل کردن رو برای بنده هم ارسال کنید
فایل هایی که من قرار دادم دیکامپیل برنامه های موجود نیست و سورس کامل در اختیار هست ...
میتویند دیکامپیل کردن هر برنامه ای رو توی گوگل پیدا کنید ...
دیکامپیل بیشتر بدرد فارسی سازی میخوره تا جایی که کار کردم ...
میتویند به سایت گوگل هم مراجعه کنید اماکنات خوبی در اختیار میزاره : https://code.google.com/
قابلیت خرید آنلاین و تحویل فوری به این پست افزوده شد ...
همچنین قیمت نیز کمی افزایش پیدا کرد ...
سورس ها با چه برنامه ای ساخته شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nex1Music
سورس ها با چه برنامه ای ساخته شده ؟
همانگونه که در تاپیک ذکر شده ایکلیپس هست