اصلاً شما متوجه تاپیک بنده نشدید ، شما از کجا میدونید بنده بلد هستم یا بلد نیستم !؟
بنده فقط سوال کردم بزنم ؟ یا نزنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من مهم ترین ها برای موفقیت در کار هاستینگ سرمایه و وقت هست
چقد سرمایه دارید ؟ روزانه چقد آنلاین هستید ؟ سربازی رفتید ؟ معصل هستید ؟
اگر هدفتون از زدن هاستینگ کسب درآمد هست,هاستینگ نزنید
چون علاوه بر مواردی که دوستان ذکر کردند به اعصاب فولادی و صبر ایوب هم نیاز دارید و در نهایت هم مشخص نیست در این بازار آشفته بتونید به جایگاه مناسبی برسید
به من ربطی نداره. ولی شاید به همون دلیلی باشه که شما ارائه رو هم اشتباه نوشتی برادر. حالا یه بنده خدایی شاید زیاد انگلیسی ندونه و به قول شما تاک رو تالک بنویسه. ولی دیگه کلمه ارائه مربوط به زبان فارسی و مادری هست زشته توی امضات بنویسی اراعه !
نقل قول:
اراعه هاستینگ 1 گیگ فضا پنل دایرکت ادمین پهنای نامحدود کانادا کولوجیکس ماهانه 5 هزار ت ! تلگرام : @miladjvr
http://tntclub.ir بزودی...
بزنید ولی به احتمال زیاد خودتون دو ماه بعد جمعش میکنید
متن پست را اشتباه ارسال کردم... به همین دلیل متن حذف شد...
اگر منظورتون یک هاستینگ مادر و پدر دار همراه با پشتیبانیه صد در صد مورد نیازه نه اینکه یکی به کلاه برداران محترم اضافه بشه
از کجا شروع کنید؟ واقعا این بستگی به خودتون داره از یک سرور - سرور مجازی - نمایندگی هاست و..
اما پشتیبانی حداقل 20 ساعته مورد نیازه
بهتره ابتدا سرمایتون رو بدونید مثلا ایکس تومن و برای همین سرمایه کار کنید
مهمترین بخش تبلیغات - پشیبانیه وگرنه خیلی از وقت ها برای هاست های معمولی فرق زیادی بین سرور مجازی - اختصاصی - نمایندگی هاست نیست
درود بر شما
متاسفانه بازار هاستینگ در حال حاضر اشباع شده و تقریبا تعداد خیلی زیادی هاستینگ وجود داره اما تعداد کمی از آنها سابقه خوبی دارند که در همین انجمن هم موجوده
خوب اما جواب سوالتون ::»
اگر از 0 میخواید شروع کنید
1- سرور مجازی
2-دامنه
3 - قالب و اسکریپت WHMcs
4 - صرف هزینه برای تبلیغ و شناخته شدن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تقریبا 1 ماهه دیگه این تعداد هاستینگ 2 برابر میشه و دلیلش هم که بهتر میدونید
خداوند به تمام همکاران و مدیران این انجمن و انجمن های همسایه صبر جزیم عنایت بفرماید