پاسخ : درخواست سرور اختصاصی ایران (مشکل اتک)
نقل قول:
سلام
لطفا اعلام کنید چقدر میتوانید هزینه کنید ؟
هزینه خاصی مد نظرم نیست اومدم اینجا ببینم چقدر لازمه هزینه بشه .لطفا هزینه های لازم اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapj
میزبان من بودید و با اتک مسدود کردید ............ هزینه هم برگشت نشد
با سلام و احترام
طی چند سال اخیر که بنده مطلع هستم تاکنون کاربری پیش ما به علت داشتن اتک مسدود نشده است - ایمیل کاربریتون را بفرمایید تا نوع اتک هاتون را ببینیم چه بوده است این گونه بهتر میتوان راهنمایی کرد.
در ماه اخیر چنین مشکلی داشته اید ؟
باتشکر
نقل قول:
با سلام و احترام
طی چند سال اخیر که بنده مطلع هستم تاکنون کاربری پیش ما به علت داشتن اتک مسدود نشده است - ایمیل کاربریتون را بفرمایید تا نوع اتک هاتون را ببینیم چه بوده است این گونه بهتر میتوان راهنمایی کرد.
در ماه اخیر چنین مشکلی داشته اید ؟
باتشکر
نه مستقیم مسدود نشدم .پورتم کردید 1 مگ که کاربرم هم نمیتونست وارد بشه
بعد هم ک شدت پیدا کرد کلا پشتیبانی ندادید ن ج تلفن ن تیکت ک رفتم.پیگیر پول هم شدم ک گفتید ن
به هرحال اینجا جای بحث این مورد نیست .فقط گفتم ک سابقه استفاده از سرویستون دارم (مرسی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapj
هزینه خاصی مد نظرم نیست اومدم اینجا ببینم چقدر لازمه هزینه بشه .لطفا هزینه های لازم اعلام کنید
سلام
خب شما میخواهید سرور اجاره کنید ؟
کولو کنید ؟
پشتیبانی میخواهید ؟
انتی دیداس سخت افزاری میخواهید ؟
دقیقا موارد درخواستی سخت افزار اعلام کنید تا قیمت به شما بدهیم
هزینه اجاره قیمتی دارد و اجاره سرور قیمتی ...
هر کاری ک فکر میکنید درصد بالایی مشکل من حل میکنه با ذکر قیمت بگید اصلا مشکلی نداره فقط میخام حتما حتما مشکل حل بشه و قطعی باشید روی حل مشکل تضمینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapj
نه مستقیم مسدود نشدم .پورتم کردید 1 مگ که کاربرم هم نمیتونست وارد بشه
بعد هم ک شدت پیدا کرد کلا پشتیبانی ندادید ن ج تلفن ن تیکت ک رفتم.پیگیر پول هم شدم ک گفتید ن
به هرحال اینجا جای بحث این مورد نیست .فقط گفتم ک سابقه استفاده از سرویستون دارم (مرسی)
با سلام و احترام
فکر کنم متوجه شدیم کدام مشترک هستید.
ظاهرا دوسال پیس سرویس از تبیان داشته اید.پشتیبانی که تیکتینگ میباشد و تیکت هاتون پاسخ داده شده بود.
سرویس شما نیز اتک ارسال میکرده است و به همین علت مسدود بود است به هر حال اگر اتک مجدد ارسال نگردد مشکلی با سرویس دهی نیست در خدمتیم.
باتشکر
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام من نیاز به
سرور اختصاصی یا
مجازی (بیشتر یک متخصص پشتیبان) برای جلوگیری از اتک و حملات دارم
(زمینه گیم سرور World Of Warcraft)
من یکسال و نیم پیش هم چندین بار این درخواست تکرار کردم و حدود 8 ماه کامل زیر اتک بودم انواع مختلف از خیلی جاها سرویس گرفتم (مدعی و غیر مدعی برای حل مشکل) اما همه جا تقریبا مشکل پایدار بود
هفته پیش هم یک سرویس عادی گرفتم و چون شروع کار بود فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد اما در کمال ناباوری در ساعت اول بشدت اتک UDP خوردم و آف کردم (موقت)
نوع اتک ها به گفته میزبان ها TCP - UDP Flood و گاها اتک های مختلف که اختلال ایجاد کنه
نکته: من روی سرویس اینترانت و یا اینترنت ایران اکسس فعالیت کردم.. اتک ها داخلی میباشند اتک های UDP از وی پی اس های ایران اینترنت و اینترانت زده میشن
اتک های TCP از سیستم های خانگی و...
خیلی سرویس دهنده ها مراجعه کردم سرویس دهنده های بزرگ که رسما گیم سرور میزبانی نمیکنند و بقیه هم که مشکل خوردم و وجه برگردوندند و سرویس بستند (خیلی ها هم بر نگردوندند با اینکه گفته بودم مشکل اتک دارم)
نمونه لوگ اتک ها :
http://up.persianscript.ir/uploads2/de55-Attack.zip
من به یک میزبان با تجربه در این زمینه نیاز دارم که تمام بخش های امنیتی سرور و شبکه به عهده بگیره حالا چه مجازی چه اختصاصی وحداقل بتونه مقدار زیادی از حملات دفع کنه .گیم سرور آنلاین هست و حتی 1 دقیقه پینگ بالا رفتن برابر با نابودی مخصوصا برای من که سابقه زیادی جلوی کاربران برای حل نکردن مشکل اتک دارم
1- آیا شما میتونید گیم سرور با مشکلات اتک پشتیبانی کنید ؟
2-آایا شما میتونید جلوی حملات tcp-udp Flood بگیرید ؟ فقط در مورد اتک.فقط پورت منو میزنن که نیازه در اولین فرصت بلاک شه .نرم افزار هایی مثل Antiddos guardian - Peerblocker و ... جلو اتک نگرفته تا بحال
3- سیستم پیشنهادی و قیمت ها و آدرس سایت
سلام
میزان بودجتون رو میتونم بدونم؟
نقل قول:
سلام
میزان بودجتون رو میتونم بدونم؟
قبلا ذکر شده بهترین حالت ممکن هرچی بشه .نه خیلی زیاد که از حالت منطقی خارج بشه