پاسخ : سایت من الان چطوره (هرزنامه سابق)
نقل قول:
بهتره از قالبی غیر دیفالت استفاده کنید.
سلام
یه قالب دیگه دیدم سر فرصت عوض می کنم.
- - - Updated - - -
البته در مورد این سایت باید بدونید در آینده اهمیت زیادی پیدا می کنه .اما متاسفانه زیر ساخت لازم آماده نیست .و یخورده هم در تبلیغات مشکل داریم.
الان موضوع چطوره یه نگاه کن
این بهتره
نقل قول:
دوست عزیز در سایت مشاغل کوچک عضو شوید و گفتگو کنید.
یا این
نقل قول:
دوست عزیز در سایت مشاغل خانگی عضو شوید و گفتگو کنید.
حرف هام همون گفته های سابق هست و هیچ تغییری نکرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhd24
البته در مورد این سایت باید بدونید در آینده اهمیت زیادی پیدا می کنه .اما متاسفانه زیر ساخت لازم آماده نیست .و یخورده هم در تبلیغات مشکل داریم.
شما در حال حاضر به اهمیت فعلی سایت هم حتی رسیدگی نکردین! چه برسه به اهمیت زیادش در آینده
زیر ساخت هم دو نوع هست: مالی و غیر مالی.
در مورد مالی که خودتون باید جیب خودتون رو ببینید و بسنجید.
غیر مالی هم مربوط به میزان خلاقیت شما، کاربر پسند بودن مطالب (اسپم "یا معادل فارسیش" نبودن)، میزان وقت شما برای انجمن و فعالیت در شبکه های اجتماعی هست
نباید انتظار داشته باشید من کاربر بیام سایت شما و مطالبی که کمترین جذابیتی برام نداره و بیشتر به کامنت های شبکه های اجتماعی شباهت داره رو ببینم و 24 ساعته هم توی انجمن شما باشم!
مثلا بازدید من از این انجمن به این دلیله که میدونم از مطالبش استفاده میکنم و برام موضوعش جالبه. درسته که انجمن تماما کاربر-محور هست و مدیریت هم فقط نقش مدیریتی داره، اما هر یک ساعت یک بار به این جا سر میزنم و تاپیک ها رو میخونم
پس تاپیک های جالب بزنید، نه در حد کامنت!
در مورد وردپرس هم چرا دیر شده؟ آدرس انجمن رو به /forum تغییر بدید و پرتال راه اندازی کنید، البته امیدوارم پرتال تون کامنت-گونه نشه
موفق باشید
خوبه
خسته نباشید
بهتره قالب و سایت و تغییر بدین
خیلی ساده و بی جان به نظر می رسه
موفق باشید
نقل قول:
شما در حال حاضر به اهمیت فعلی سایت هم حتی رسیدگی نکردین! چه برسه به اهمیت زیادش در آینده
زیر ساخت هم دو نوع هست: مالی و غیر مالی.
در مورد مالی که خودتون باید جیب خودتون رو ببینید و بسنجید.
غیر مالی هم مربوط به میزان خلاقیت شما، کاربر پسند بودن مطالب (اسپم "یا معادل فارسیش" نبودن)، میزان وقت شما برای انجمن و فعالیت در شبکه های اجتماعی هست
نباید انتظار داشته باشید من کاربر بیام سایت شما و مطالبی که کمترین جذابیتی برام نداره و بیشتر به کامنت های شبکه های اجتماعی شباهت داره رو ببینم و 24 ساعته هم توی انجمن شما باشم!
مثلا بازدید من از این انجمن به این دلیله که میدونم از مطالبش استفاده میکنم و برام موضوعش جالبه. درسته که انجمن تماما کاربر-محور هست و مدیریت هم فقط نقش مدیریتی داره، اما هر یک ساعت یک بار به این جا سر میزنم و تاپیک ها رو میخونم
پس تاپیک های جالب بزنید، نه در حد کامنت!
در مورد وردپرس هم چرا دیر شده؟ آدرس انجمن رو به /forum تغییر بدید و پرتال راه اندازی کنید، البته امیدوارم پرتال تون کامنت-گونه نشه
موفق باشید
دیگه مطالب از خودم نمی نویسم از این به بعد فقط کپی می کنم
من همونقدر از وردپرس میدونم که یه بچه پنج ساله از بنز میدونه
نقل قول:
بهتره قالب و سایت و تغییر بدین
خیلی ساده و بی جان به نظر می رسه
موفق باشید
به جون خودم می خوام عوض کنم .
قالب این سایت رو انتخاب کردم
http://music-eden.com/
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhd24
من همونقدر از وردپرس میدونم که یه بچه پنج ساله از بنز میدونه
بچه ها زود یاد میگیرن:d
تلاش کنید یاد بگیرید
نقل قول:
بچه ها زود یاد میگیرن:d
تلاش کنید یاد بگیرید
لایک
اما دنبال وردپرس و اینها نیستم وبیولتن یه مقدار ایراد داره اگه قسمت شد بعدا از وبیولتن و انجمن ساز ها کوچ می کنیم .
- - - Updated - - -
فعلا
با اجازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhd24
دیگه استفاده از ورد پرس دیر شده نهایتش بتونم از آی پی بورد استفاده کنم
- - - Updated - - -
دوست عزیز چه پیشنهادی داری
اکثر انجمنایی ک میشناسمو خوبن یا اموزشی خبری هستن یا بیشتر رو مسایل رفع اشکال و سوال پرسیدن هستن
انجمن خوبی دارید
اما یادتون باشه کاربر ها بیشتر سایت را میپسندند تا انجمن
به نظر من از سیستم وردپرس استفاده کنید یا اینکه ظاهر انجمن را به شکل سایت تبدیل کنید که همه مطالب دارای تصاویر بند انگشتی - تصاویر مطلب سایت - برچسب و... باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhd24
الان موضوع چطوره یه نگاه کن
این بهتره
یا این
منظورم کلیتش بود ! طرفدار نداره ! الان سایتای کلی موفق نمیشن ! سایتایی موفق ترن که رو موضو خاصی تمرکز کنن