بهتره برای مسائل امنیتی توی انجمن آشیانه تاپیک بزنید بهتر نتیجه میگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتره برای مسائل امنیتی توی انجمن آشیانه تاپیک بزنید بهتر نتیجه میگیرید.
سلام و درود
باگشون بهشون گفته شده و صبح بهشون گفتم.حتی گفتم میتونمم پشتیبانیشون باشم و پاسخ درستی دادند
ایشون فقط cms رو لازم دارند.باگ cms چون فایل های بسیار کمی دارند و همرو چک کردم،فقط دوتا دارند.که یکی گزارش شد یکی دیگم انشالله فردا تکمیل میشه
فردی گفتند که میتوانند دکمه پاور سرور را بزنند.کانفیگ همین سرور را با 200 انجام میدم
اگر شما تونستید کلا سرور را کاملا برای همیشه داون کنید،10 میلیون نقد بهتون واریز میکنم
اما اگر نتوانستید،فقط در حد پنج دقیقه یا دیداس های معمولی بود،که اصلا به سرور ربطس نداره،پول کانفیگ سرور + 200ت دیگه بدین.حله؟باگش واسا خودتون.فقط تست کنید
چندتا زامبی لا یک دیداسر خوب،راحت خیلی سایت هارو میشا خوابوند.دیگه کار شاخی نکردین
قدرتونو نگه دارید که هاست خودتون نخوابه یا اینکه برید سایت های ضد ایرانی رو خاموش کنید.
اگر مدیر سایت رضایت داشتند و شما رضایت داشتین بگید و دو روز برای کانفیگ بهم فرصت بدین.قبول؟
من نمیدونم این چه رسمیه،استارتر واسه پورتال میگن،یکی واسه سایت سوال میپرسه.(آشیانه مگه مسائل امنیتی هم رسیدگی میکنند)داخل همین فروم افراد کارآمد هستند
یا یک سوال دیگه میپرسن یا ....
فقط تنها پست های مفید،بجز جوابای من،این دوستمون که واسه سرور گفتند.این نکترم من بهشون گفتم.
لطقا بحث رو به کل کل و ادعا و سوالای بی مورد نکشونید
اگر میتونید کمک کنید و مشکل امنیتی ایشونو پیدا کنید
شما واسه داون گردن میگید.ایشون میگن من فقط باگ های پورتال رو میخوام.
ختم کلام،بخاطر اینکه فایل ها کمه و بهتون مواردی رو گفتم،دیگه چیزی نیست.
فقط سرور.که بهتون گفتم.
فقط این مورده.دیگه چیزی نیست.
ختم کلام و گفتم
استارتر عزیز اگر کمک خواستید شمارمو دارید.در تماس باشید.موفق باشید
مایل باشیدبامبلغ ۵۰۰یورو
تماممواردامنیتیشمات وسطیکی ازمطرحترین گروه هکرهای فرانسوی مورد بررسی قرارخواهد گرفت
بنده فقطبهعنوان واسطه عملمیکنم
موفقباشید
جایزه دوم نیز پرداخت شد
https://transfer.sh/xBgrG/1460836977.png
- - - Updated - - -
از لطفا شما بسیار سپاس گذارم در مرحله اول دوست داریم دوستان ایرانی کمکون کنند در مراحل بعد از شما کمک خواهیم گرفت، باز هم لطف پیشنهاد شما سپاس گذاریم
سلام و درود.
میتونید اسم تیم را بگید؟اگه تونستید در خصوصی بگید.چون داخلچندتاشون عضوم.حتی هک فروم
با 200$ تضمین کامل سرور و اسکریپت.اگر تونستید مشکلی پیدا کنید،مشکل برطرف میشه و پول بازگشت میخوره.اما همینطوری سرور امن میمونه
با ضمانت.
با اکثر تیم های خارجی و ایرانی کار میکنم
با کمترین قیمت بهترین کیفیت و در اختیار میذارن.با قیمت پایین
یک شخص ایرانی هم با 200$ سرورتونو کانفیگ میکنه تضمینی و اسکریپتتون رو هم ساپورت میکنه
اسم نمیبرم.اما هر موقع قطعی شد، اسمشو میگم.کسیه که خیلی ها به اسمش قسم میخورن
با کمترین قیمت بهترین کیقیت و خود ایرانی ها انجام میدن.با ضمانت.
حتی از این قیمت کمتر هم،راه کارهایی است که اگه خواسته باشن به مدیر سرور خواهم گفت گه دیگه هزینشون زیاد نشه
سوتفاهم نشه دادا،فقط سر قیمته.چوم با خارجی ها کار میکنم و کارشون اکسپلوست و باگه.
حتی توی فروم ها یک یوزر محفی دارم که مدیر هستش.واسه این اسم و پرسیدم
نظر شما هم کاملا برای بنده محترم می باشد
اما یک اسکریپت کم حجم،ارزش 500$ نداره
300ت،کارت کاملا راه میفته.
بازم تشگر از viasky عزیز.
نه خواهشمیکنم
هدف بندههم کمکبه ایشون هست
یک فرد ایرانی انجام بده که چه بهتر
گروه
Nantes Anonymous
معرفی کردم ،مشکلی پیش نمیاد
در هر صورت امیداروم کارشون به خوبی پیش بره
موفق باشید
با سلام
گروه Nantes شاما چند فرد یک نفر آمریکایی کانادایی می باشد که دشمن تمام عیار سایت های ایرانی است
البته تو این گروه فعلا کار خاصی نکرده و این چند مدته امنیت سایت ها هم بالاست
اما این شخص که میشه گفت نفر دوم گروهه،فقط اطلاعات مهم پخش میکنه
گروه زیاد بزرگی نیستن که اینطوری که گفتم.یک تیم هستش.مثل ماها که تیم داریم.
توی رتبه تیم های هکینگ تو جهان توی 100 تا نیست.ولی کارشون هیچ رد یا تایید نمیشه
فقط چیزایی که میدونم و یک چیزای دیگه هم نمیشه گفت
ممنون داداش عریز viasky عزیز بابت معرفی.در کمک کردن شما به دیگران هیچ شکی نیست.و تشکر ار شما
اما ایرانی خودمون به نظرم بهتره.چون این اسکریپت که جهانی نیست که بخواد کل جهان اسکن کنن یا باگ بزنن
حالا سایت های ما باگ رسرچرا را میگید که چون باگ میذاریم،بازدید خارجی داره
الان صفحه اول سایت من http://iedb.ir به جدیت میگم نصفش خارجیه
تو این حالت اره
اما برای سایت ایشون ایرانی خیلی بهتره
کل صفحاتشون سرجمع 10 تا نمیشه
اسکریپت رو داشته باشم تو نیم ساعت کل مشکلات و ضعف هاشو به صورت txy میکنم میدم بهشون
از low تا high
یک سرور بسیار خوب که آننی دیداس و فایروال داشته باشه میتونن به 100 بگیرن.حالا یکم کمتر و بیشتر
اسکریپتشونو اگه حتی 200ت هم کامل کنن،میشه 300ت
100 تو هم پول لایسنس و ...
در کل 400 یا 500
این بهتره و به صرفه تره.حتی اگه 100 توی باگ یابیشم زیادتر بدن بازم به صرف تره و کار خود ایرانی هستش.
درست؟
مثلا همین سروری که viasky عزیز خودتون واسه فروش گذاشتین.قیمت 75 بود فکر کنم.
این کافی نیست؟
اما 500 یورو به نظر من فیس نما یا سایت های دیگه هم این قیمت زیاده.غیر از اینه؟
چون این سایت هم کلا ایرانی هستش و کم حجم.به نظرم خود ایرانی ها البته با انتخاب درست فرد،بهترین گزینست.
با تشکر از همگی
بستگی به حساسیت و سیاست کاری مالک سرور و وب سایت داره
ما نمی تونیم معیاری و مشخص کنیم
در نتیجه یک نفر می تونه تا 2 هزار یورو هم هزینه کنه برای این مورد و ما نباید بگیم که کافیه
همه چیز به ایشون بستگی داره
گروه Nantes همه فرانسوی هستند دوست گرامی و بنده با یکی از اعضای این گروه تقریبا آشنایی دارم
حتی کی از اعضا خانمی هستند به نام شرلوت ( فرانوسی = شغ لوت)
موفق باشید