پاسخ : آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps
سلام
من کوچک تر از اونیم که در این بحث های تخصصی شرکت کنم اما آیا این فایل sh که میگید اجرا کنیم مطمئن هست؟ آخه تا حالا چندین فایل sh دیدم که سیستم رو کلاً بهم می ریختن خواستم بدونم شما از صحت کامل اطلاعات این فایل اطمینان دارید؟ به بهانه دیدن اطلاعات اتفاق دیگه ای نیفته؟ آخه فایل از منبع معتبری هم دانلود نمیشه که آدم دلش قرص باشه از یه سایت معمولی دانلود میشه البته اگر سایت خودتون هست که جریان فرق میکنه اون موقع میشه اعتماد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
من کوچک تر از اونیم که در این بحث های تخصصی شرکت کنم اما آیا این فایل sh که میگید اجرا کنیم مطمئن هست؟ آخه تا حالا چندین فایل sh دیدم که سیستم رو کلاً بهم می ریختن خواستم بدونم شما از صحت کامل اطلاعات این فایل اطمینان دارید؟ به بهانه دیدن اطلاعات اتفاق دیگه ای نیفته؟ آخه فایل از منبع معتبری هم دانلود نمیشه که آدم دلش قرص باشه از یه سایت معمولی دانلود میشه البته اگر سایت خودتون هست که جریان فرق میکنه اون موقع میشه اعتماد کرد.
نه این یک سایت جهانی هست
و در اینترنت هم معروف هست
کد هاش هم باز هست
هیچ کد خاصی توش نیست
بله قابل اعتماد هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
سلام
نه مشلکی نداره. ویرایش کننده فایل از ادمین های freevps هست.
البته باید همواره دقت داشته باشید که فایل فوق اگه دستکاری شه میتونه مشکلات جدی رخ بده.
یعنی با تغییر در دستورها میشه هر کاری روی سرور اعمال کرد! (که این برای هر فایل دیگری نیز صدق میکنه، باید همیشه در اجرای دستورها دقت کرد)
میتونید از این دستور هم استفاده کنید که از روی گیت هاب بخونه. (یا فایل رو روی هاست خودتون آپلود کنید ولی باز مراقب باشید تغییر نکنه توسط کسی)
کد:
wget --no-check-certificate https://raw.githubusercontent.com/hidden-refuge/bench-sh-2/master/bench.sh -O - -o /dev/null | bash
سلام و درود.
من تست کردم.هیچ چی نشون نداد.
نقل قول:
[Amir@irist~]# wget freevps.us/downloads/bench.sh -O - -o /dev/null|bash
[Amir@irist]# top
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
من تست کردم.هیچ چی نشون نداد.
لطفا از داخل تاپیک کپی کنید
اشتباه نوشتید
1 فایل پیوست
سلام
تست جالبی بود ولی هارد ساتای سرور من با راید سخت افزاری سریعتر از هارد SSD شما بود تست شبکه هم بهتر بود.
دیتاسنتر OVH
Disk Speed
----------
I/O (1st run) : 191 MB/s
I/O (2nd run) : 272 MB/s
I/O (3rd run) : 241 MB/s
Average I/O : 234.667 MB/s
فایل پیوست 30807
جز قسمت تست سرعت هارد بقیه موارد تست ارزشی ندارد و قابل استناد نیست.
آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
تست جالبی بود ولی هارد ساتای سرور من با راید سخت افزاری سریعتر از هارد SSD شما بود تست شبکه هم بهتر بود.
Disk Speed
----------
سلام
من بيشتر دوست دارم كاربران vps اطلاعات قرار دهند
بستگي به ساعت تست تعداد سرور شلوغي سرور و ... دارد سرور هاي ما كلاستري هستند و ديسك فالت بسيار بالايي دارند و هرگز ديتاي كاربران از بين نخواهد رفت. I/O يكي از سرورهاي ما روي ٣.٧ گيگ مي باشد
سرور شما ٩٠٪ ريد ٠ هست
از اينكه در اين تست شركت كرديد بسيار متشكرم
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...632f101554.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
دیتاسنتر OVH
Disk Speed
----------
بهتر است عكس را نيز ضميمه كنيد
با تشكر
کسایی هم که سیستم عامل سرورشون ویندوز است می تونن براحتی با نرم افزار گرافیکی رایگان CrystalDiskMark سرعت خواندن و نوشتن هارد خودشون رو ببینن.
دانلود از: http://crystalmark.info/software/Cry...k/index-e.html