من از ی شرکت دیگه هاست دارم تمام سایتم نات فاند شده
نمی دونم چش بود از چند ساعت پیش اینطوری شده
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ی شرکت دیگه هاست دارم تمام سایتم نات فاند شده
نمی دونم چش بود از چند ساعت پیش اینطوری شده
با سلام خدمت کاربران گرامی
متاسفانه از دیروز عصر ، آی پی های سرورهای انگلیس ما در روتینگ دچار اختلال شدند و برخی مناطق روت برقرار هست ومتاسفانه از ایران روتینگ برقرار نمیشه.
از همان زمانی که این مشکل بوجود آمده در حال بررسی و پیگیری حل مشکل هستیم که انشاله بزودی مشکل حل شود.
سایتمون هم چون بر روی سرورهای انگلیس میزبانی میشود از ایران در دسترس نیست.
به جد در حال پیگیری موضوع هستیم که هر چه سریعتر مشکل حل شود.
با سپاس از صبر و شکیبایی شما
با سلام،
بنده نیز حدود دو سالی میشه که 2 تا سرور انگلستان و 2 تا سرور آمریکا از سرور گیت دارم. روتینگ به سمت سرورهای انگلستان ایشون از دیروز دچار اختلال شده ولی سرورها آپ هستند و از بعضی کشورها یا روتینگ ها قابل دسترسی هستند (بنده از دیتاسنتر دیتاشک آمریکا به سرورها دسترسی دارم). سایتشون هم رو همین سرورهای انگلیس هست بخاطر همین بالا نمیاد.
بنده امروز تلفنی با آقای اسدی هم صحبت کردم و ایشون هم موارد بالا رو تایید کردن و گفتن با دیتاسنتر در حال پیگیری و رفع مشکل هستند.
با تشکر
ویرایش: پست بنده همزمان شد با پست ایشون
ما که منتظریم امیدواریم زودتر همه چیز درست بشه.
چون داریم اذیت میشیم
سرور بنده هم دان شده الان... اطلاعات روی سرورها که آسیبی ندیده ؟
الان سایتشون درست شده ولی سرورها هنوز نه.
- - - Updated - - -
تا کی ادامه داره این داستان به نظرتون ؟
- - - Updated - - -
5 6 دقیقه درست شد . دوباره از کار افتاد .
ظاهرا حل شده مسئله .
دوستان عزیز بنده هیچ کاره هستم ولی فقط برای من جالب هست .
زمانی که ایشون سایت دارند و به هر دلیلی سایت دان شده و ایشون شدیدا در حال کار یا صحبت هستن برای رفع مشکل و مطمئنن تمام یوزرهاشون هم شماره تماس دفتر دارند چرا باید داخل انجمن تابیک زده بشه که یوزر های جدید فکر کنند چه خبره؟!و از طرف یک استرس جدید ایجاد بشه برای صاحب سایت که در کنار باقی مشکلاتش به جای پیگیر بودن مسئله بخواد در تابیک شرکت کنه که یکی نگه فرار کرده!
دوستان خواهشا به نقطه برسیم حالا هر نقطه ای که شما دوست دارید // دلیل نمیشه تا یه چیزی میشه تابیک بزنیم, تلفن دارند زنگ بزنید !!! وقتی میگن پیگیرند خوب پیگیرند دیگه تابیک چیه!
اگر این اهرم فشار محسوب میشه که سریع تر کار راه بیفته که دیگه ....
موفق باشید ولی نکنید این کار ها رو خواهشا هر کسی برای برند شدن نامش تلاش میکنه,با چنین تابیک هایی فقط با خواندن عنوان تابیک در ذهن یک مشتری که قرار بوده در آینده مشتری ایشون باشه نقش میگیره,دیگه میشه فلانی که دان هست همیشه تاببیکش هم دیدیم! نمیدونه این بنده خدا بعد از n سال حالا یه بار....
همه جای دنیا کلی زحمت میکشن و خرج میکنن واسه اعتبارشون
ما که 3 روزه زندگی از دست دادیم شما میخوای جوابگو باشی یا ایشون؟
بنده تاپیک رو زدم،اصلا به نظرم هز کدوم از شماها که به مشکل بر بخورید و طول بکشه باید همین منوال پیش بره تا خیلی سریعتر مشکلات مرتفع بشه.
ایشون یا هر کس دیگه وقتی به مشکل میخوره حداقل باید تو سایت اعلام کنه یا ایمیل بزنه و به هر نحوی شده اطلاع رسانی کنه
موضوع پول نیست 20 تومن و 30 تومن و نهایتا 100 تومن پولی نیست که کسیم خورد آدم دقدش باشه،ما نگران پولمون نیستیم بلکه نگران 3 روز بیکاری هستیم و 3 روز از جیب خوردن و مسائل دیگر.
ایشون اگر به اعتبارشون بها میدادن بهتر بود اطلاع رسانی کنن تا کار به اینجا ها نکشه.
بهتره شماها هم که همکار هستید فکر اینحور وقتا رو بکنید، با لاپوشانی و پنهان کردن مشکل حل نمیشه بلکه هم بدتر میشه.
جالبه واقعا عوض اینکه ما طلب کار بشیم بدهکار هم شدیم.
ایشون سایتش رو انتقال داده تو آلمان هنوز واسه ما کاری نکرده و اگر بفکر بود حداقل الان که سایتش بالا هست یه خبری مبنی بر مشکلات بوجود آمده میزد که هنوزم نزده
ما توقع عذرخواهی این حرفا رو نداریم پول هم واسمون مهم نیست آما آبرو ما چی که سایت میره پایین کی میخواد جوابگو باشه؟
کاش قبل از زدن همچین پستی از دید ما نگاه میکردین تا بهتر متوجه عرایض بنده بشین.
همبن الان من مجبور شدم بخاطر 3 روز پایین بودن از یه جا دیگه سرور بگیرم تا زاپاس باشه فعلا،این هزینه رو شما میدی یا ایشون؟
به جای اینکارا کمکش کنید سریعتر اگر جابجایی هست انجام بشه اگر کمک فنی هست زودتر انجام بشه هر چی که هست مشکل حل بشه و کارا بگرده به سابق
من الله التوفیق