پاسخ : بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟
چه پست خنده دار جالبی زدی هم استانی من :x
من از 2009 تا 2016 که وارد فعالیت در نت شدم همه میپرسیدند از ان موقع چی کار میکنی میگفتم کارم با کامپیوتر هست بعد میگن یعنی خرید فروش کامپیوتر یا تعمیر کامپیوتر ؟ میگم نه کارم در نت هست پشتیبانی سرور و سایت اینا میگه یعنی چی کار میکنی ؟ خوب مواظب هستم سایت را باد نبره :)) حالا نه جدی چیکار میکنی بابا من سرور دارم از خارج خوب خارج که میدونی کجاست ؟ :) میگه اره میگم بعد میخریم ازونجا بعد سایت روش میندازیم بعد مواظبیم اها متوجه شدم .
حالا کسای دیگه میگن شغلت چیه میگم مدیر سایت فروشگاهی میگه اها
یکبار میگم کامپیتر یکبار میگم مدیر سایت یکبار میگم پشتیبانی سرور و سایت خلاصه هر بار یچیزی اخر نفهمیدم شغل خودم چیه :))
هرجوری حساب کنید الان اوضاع شما بهتر از ماس!!شما باید وبمستری و میزبانی و اینارو توضیح بدید
ما باید کامپیوتر و اینترنتم توضیح میدادیم
- چی میخونی؟؟چکار میکنی؟؟
کامپیوتر
- کامپیوتر چی هست؟؟
یه وسیله ایه روش برنامه میریزن،عکس و فیلم نگاه میکنن،محاسبات انجام میدن و اینا
- آهاااا ویدیو؟؟؟
آره همون :|
-آقات میدونه ویدیو داری؟؟
.
.
.
.
.
من صرفا میگم طراح وب هستم. اگر طرف مقابلم اطلاعات کافی نداشت و پرسید فلان چیز چیه؟ فقط میگم چیز خوبی هست و بس ! :| no asab
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
هرجوری حساب کنید الان اوضاع شما بهتر از ماس!!شما باید وبمستری و میزبانی و اینارو توضیح بدید
ما باید کامپیوتر و اینترنتم توضیح میدادیم
- چی میخونی؟؟چکار میکنی؟؟
کامپیوتر
- کامپیوتر چی هست؟؟
یه وسیله ایه روش برنامه میریزن،عکس و فیلم نگاه میکنن،محاسبات انجام میدن و اینا
- آهاااا ویدیو؟؟؟
آره همون :|
-آقات میدونه ویدیو داری؟؟
.
.
.
.
.
ن بابا دیگه اینقدر هم هم میهنامون از تکنولژی دور نیستن ... :d
تا چند سال پیش حق با شما بود اما الآن همه حداقل با کامپیوتر آشنایی نسبی دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
من صرفا میگم طراح وب هستم. اگر طرف مقابلم اطلاعات کافی نداشت و پرسید فلان چیز چیه؟ فقط میگم چیز خوبی هست و بس ! :| no asab
- - - Updated - - -
ن بابا دیگه اینقدر هم هم میهنامون از تکنولژی دور نیستن ... :d
تا چند سال پیش حق با شما بود اما الآن همه حداقل با کامپیوتر آشنایی نسبی دارند
الان که آره
من 18~19 سال پیشو میگم که تازه شروع کرده بودیم
سلام
به نظر من چون درآمد از اینترنت مثل حقوق ماهانه کار های واقعی ثابت نیست و سایر مزایا مثل بیمه و سابقه و بازنشستگی و... رو نداره اکثراً کار اینترنتی رو کار اصلی نمی شمارن.معمولاً بهترین کار داشتن شغل نیمه وقت صبح تا ظهر واقعی توی یه شرکتی چیزی هست بعدش بعد از ظهر به بعد کار اینترنتی.
البته من خودم کلاً همه اهل محل، فک و فامیل، دوستان و آشنایان و... همه به بی کاری و الافی و بخور و بخوابی بنده اشراف دارن و خدا رو شکر نیازی ندارم که به کسی توضیح بدم اما فقط معضلی که دارم اینه که هر چند وقت یک بار یکی از فامیل برام کار پیدا میکنه :) فامیل های ما خیلی تو مسائل دخالت تو امور دیگران حرفه ای هستن و تا یکی مسئله کارش جور میشه میرن مرحله بعد برای پیدا کردن زن براش =))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
الان که آره
من 18~19 سال پیشو میگم که تازه شروع کرده بودیم
اوه شما 19 سال پیش شروع کردی !
اون موقع من 5 سالم بوده :61::)) موفق باشید دوست من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
اوه شما 19 سال پیش شروع کردی !
اون موقع من 5 سالم بوده :61::)) موفق باشید دوست من
اره دیگه از دوم دبیرستان که انتخاب رشته کردم و وارد برنامه نویسی شدم میشه19 سال.سال 76 77 اینا
+
ممنون شمام موفق باشید
- - - Updated - - -
شغل ما شغل آزاد حساب میشه.
حالا یکی کارمنده،یه حقوق معین و دائمی داره اما جای پیشرفتش محدوده.روزیه خودش رو فروخته به اون حقوق معین.مثلا ماهی یک و پونصد
شاید اگر خودش کار کنه،کاسب باشه خیلی بیشتر از این ها دربیاره اما فراز و نشیب داره ممکنه یکماه صد تومن دربیاره ممکنه یکماه پنج میلیون در بیاره.
ولی میتونه پیشرفت کنه .
فرقی هم نمیکنه جی باشه.اونی که تو بازار حجره فرش فروشی داره همینه اونی هم که سایت موزیک داره همینه.
اغلب کسایی که شغل ازاد دارن وضع و اوضاعشون نسبتا بهتره اما کارمند جزو قشر متوسط به پایین محسوب میشه.
ولی خب هستند یه عده تخصص دارند تو یه حوزه ای تو شرکتی فعال هستند کار میکنن و حقوق بالایی هم دارند که اونا فرق میکنن
تو مملکت ما حوزه IT زیادفراگیر نیست بین مردم.برا همین شما پرسیدن چکاره ای بگی کامپیوتر درست میکنم هم کافیه.بیشتر توضیح بدی بیخودیه
حالا هر کاری کلا همه مون سرکاربم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
به نظر من چون درآمد از اینترنت مثل حقوق ماهانه کار های واقعی ثابت نیست و سایر مزایا مثل بیمه و سابقه و بازنشستگی و... رو نداره اکثراً کار اینترنتی رو کار اصلی نمی شمارن.معمولاً بهترین کار داشتن شغل نیمه وقت صبح تا ظهر واقعی توی یه شرکتی چیزی هست بعدش بعد از ظهر به بعد کار اینترنتی.
البته من خودم کلاً همه اهل محل، فک و فامیل، دوستان و آشنایان و... همه به بی کاری و الافی و بخور و بخوابی بنده اشراف دارن و خدا رو شکر نیازی ندارم که به کسی توضیح بدم اما فقط معضلی که دارم اینه که هر چند وقت یک بار یکی از فامیل برام کار پیدا میکنه :) فامیل های ما خیلی تو مسائل دخالت تو امور دیگران حرفه ای هستن و تا یکی مسئله کارش جور میشه میرن مرحله بعد برای پیدا کردن زن براش =))
خدایی این یکی خیلی باهال بود
برای من هم شده با اینکه پدرم میدونه کارم چیه و شکر خوده اوضاع هم بد نیست اما هر از گاهی برام کارهایی پیدا میکنه
یا خدا
هخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
حالا هر کاری کلا همه مون سرکاربم ...
ای گفتی
مشاور و کارشناس خدمات دولت الکترونیک و زیر ساخت های مجازی دی:
اینو بگی طرف هنگ میکنه میره