پاسخ : عدم پاسخگویی زرین پال
والا ما هم همین مشکل رو داریم ، حیف که مجبور به اعتماد به این سیستم ها هستیم ، در حال کوچ به سیستم پرداخت دیگری هست ، شورشو در اوردن 10 روز یک بار جواب میدن انتقادم که میکنم میگند مشتری زیاده نمیرسیم 15 روز تیکت جواب ندادن بروز رسانی هم میکنم فکر میکنم میره ته صف دوباره !!!!
سره کلکل با پاسخگو اکانت منو بستن خیر نبینن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام
دوستان تو سایت زرین پال 5 روزه تیکت ثبت کردم هنوز جوابی داده نشده شما هم همین مشکلو دارید ؟ براشون مشکلی پیش اومده ؟
درود
بله متسفانه پاسخگویی رضایت بخش نیست .
ما از 13 فروردین یه پلاگین ارسال کردیم ویرایش کنند وضعیت تیکت رو زدن در حال بررسی انگاه پروزه دارن بررسی می کنن .
بنظر من همه نماد اعتماد بگیرید از شر این سایتا که جدیدا بعد *****ینگ احتمال کلاهبرداریشون بالا رفته خودتون را راحت کنید:113:
پس یه 10 روز دیگه باید منتظر بمونم تا جواب بدن پشتیبانی عالیه ، واریز وجه چی اونم به همین شکله یا به موقع هست ؟
با سلام خدمت استارتر.
والا من اکانتم از چهار سال پیش در زرین پال دارم .
تا حالا هیچ مشکلی نداشتم البته دروغ نگم اولاش مشکلم با تسویه حساب بود که اونم از وقتی سرویس زرین کارت اوردن رضایت کامل از زرین پال پیدا کردم
طولانی ترین تیکتی هم که دارم 4 5 ساعت بیشتر طول نکشیده که جواب دادن.
بنده نه فامیل زرین پال هستم و حتی نمیدونم زرین پال برای کیه .
هر بار هم تیکت دادم درخواست های عجیب غریب داشتم کاملا رسیدگی کردن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
با سلام خدمت استارتر.
والا من اکانتم از چهار سال پیش در زرین پال دارم .
تا حالا هیچ مشکلی نداشتم البته دروغ نگم اولاش مشکلم با تسویه حساب بود که اونم از وقتی سرویس زرین کارت اوردن رضایت کامل از زرین پال پیدا کردم
طولانی ترین تیکتی هم که دارم 4 5 ساعت بیشتر طول نکشیده که جواب دادن.
بنده نه فامیل زرین پال هستم و حتی نمیدونم زرین پال برای کیه .
هر بار هم تیکت دادم درخواست های عجیب غریب داشتم کاملا رسیدگی کردن .
اگر اینطور که میگید هست پس چرا همه ناراضی هستند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
اگر اینطور که میگید هست پس چرا همه ناراضی هستند !
احتمالا تا الان تیکت ندادن یا چیزی بوده مثل این:
شما بهترید یا پال مال؟
اونا هم سریع گفتن ما
- - - Updated - - -
البته شوخی کردم همشهری بدل نگیرید
من هیچ وقت توی همچین تاپیکهایی شرکت نمیکنم اما واقعا دیگه صبرم به سر اومده الان خود شخص من که خیلی کم تو انجمن فعالیت میکنم وبیشتر همکامه خودم به شخصه بیشتر از 10 تا تاپیک برای همیمن ضعف زرین پال دیدم دریغ از کوچک ترین حرکت برای رفع این مشکل
واقعا جای تعجب داره سایتی که مشتری داره نقاط ضعفشون بگن بی تفاوت از کنارش بگذره و...این یک دلیل بیشتر نمیدتونه داشته باشه به نظر من پشتیبان یک نفر هست وسایت به عنوان شغل دوم این یک نفر راه اندازه شده و از کار خسته کوفته میاد و میخواد با بررسی گذاشتن یا هر چیز دیگه از سرش باز کنه
البته زرین پال خیلی شرکت خوبی و بزرگی هست و امیدوارم بتونن این مشکل یا ضعفشونو سریع رفع کنند
درود
فعلا که در حال کل کردن هستند
چند روزیه
وقت نمیکنن ج بدن
خودشون هم گفتن که ممکنه تسویتون 3 روز و تیکت ها 5 روز طول بکشه :)
جالبه 23 نفر دارن تو این مجموع زحمت میکشن :)
این موارد عادیه
فقط شعارررررررررررررررررررر
- - - Updated - - -
راستی اکانتتون مسدود نشه صلوات :d