پاسخ : ورزش سه، هم اکنون دومین وب سایت پرترافیک کشور !
امیدوارم روزی شاهد این باشیم که سایر وب سایت های کشور ما جز ۵۰۰ سایت برتر جهان بشن و در رتبه بندی الکسا کشور ما, تعداد وب سایت های ساخته شده توسط خودمان فراوان باشند
هر چند ورزش ۳ با پول این جایگاه رو به دست اورده... اما باز هم باعث خوشحالی هست
اگه *****ینگ برداشته بشه همه چیز تفاوت داره و تنها وب سایت دیجیکالا میتونه این جایگاه رو حفظ کنه. بقیه به فنا میرن :d
سایتی که با پول بیت المال و مردم داره برای خودش تبلیغ مفت میکنه ولی سودش تو جیب یک عده بی هنر داره میره
یک مثال میزنم ، کلی هزینه خرید حق پخش فوتبال های خارجی میشه بعد وسط فوتبال تبلیغ این سایت میاد و جالب تر اونکه با این همه پرسنل مفتخور حتی حوصله ترجمه اخبار را هم ندارند و اگر به این سایت سر بزنید میبینید نود درصد مطالب کپی خبرگزاری های داخلی هست و خودشان حتی زحمت ترجمه از منابع خارجی را هم نکشیدن و تنها با کمک پرهزینه ترین شبکه کشور این جایگاه را کسب کردند
نگاه به این تیم مفت خور بیاندازید متوجه خواهید شد
http://worldup.ir/images/0srsb5g5d6szph03x24h.jpg[/URL]
یکی این سایت ؛ یکی هم اون yjc.ir از این دست سایت ها هستند که با استفاده از تلوزیون و هزینه های گزاف به صورت مسخره ای بالا آورده شده اند .
خودشون کشتن با این کارشون
بهتره یکمی غلط های املایی و اشتباهات و سوتی های تو سایت درست کنن
اعضای تیمشون رو میشناسم
و اصلا تایید نمیکنم
و بنده هم ا این سایت تنفر دارم
سایت خوبیه و بنده استفاده می کنم و به این کاری ندارم کی هستند.
برای اینکه تبلیغاتوشون تو چشم نزنه کد زیر در فایل hosts در مسیر C:\WINDOWS\system32\drivers\etc اضافه کنید.
کد:
127.0.0.1 ads.farakav.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Piyer
Yjcواسه 20:30 هستش؟
بله و همشم چرت و پرت میگه هرچی بی اعتمادی مردم از نت بوجود اومده سر بعضا موضوعات چرت و پرتیه که تو اخبارشون میگن + آقای روحانی هم باهاشون مصاحبه نمیکنه(اینو کلی حال کردم)
ارزش رنک این سایت یه چیزی شبیه به ارزش رنک سایت پیوندها هست. تمام
بسیار عالی...
امیدوارم موفق باشن