پاسخ : هاست اشتراکی کانادا یا آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandana32
فقط الان یه نکته دیگه یادم اومد
گفتین تست سرعت میگیرین؟ از سایت
https://gtmetrix.com تست سرعت گرفتید ؟
اگر از این سایت تست کردید مشخصه با هر جای دنیا که تست کنید سرور های کانادا را با سرعت لود بیشتر نشون میده !
چون سرور سایت
https://gtmetrix.com نیز کانادا هست پس در نتیجه این معیار تست شما صحیح نیست
به عنوان مثال اگر هاست های ایران را با این سایت تست کنید سرعت لود پایین رو نسبت به هاست های خارجی نشون میده در صورتی که برای لوکیشن ما نتیجه برعکسه !
پس شما هنگام تست لوکیشن رو هم در نظر بگیر
شما روی سئو کار کن + آی پی اختصاصی بگیر ببین چقدر نتیجه برات عالی میشه
حرف شما کاملا متینه... یکی از مسائلی هم که باهاش روبرو هستیم همین سئو هست که جفتمون از یک شرایط سئو بهره میبریم غیر از اینکه ایشون آی پی اختصاصی دارن و احتمالا به همین دلیل ورودیشون از گوگل خیلی بیشتر از ماست. آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟ آی پی خوب و بد داریم یا فقط همین که اختصاصی باشه کافیه؟
نقل قول:
آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟
این مطلب را بخوانید:
آیا آیپی اختصاصی باعث بهتر شدن وضعیت SEO سایت می شود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouryamb
حرف شما کاملا متینه... یکی از مسائلی هم که باهاش روبرو هستیم همین سئو هست که جفتمون از یک شرایط سئو بهره میبریم غیر از اینکه ایشون آی پی اختصاصی دارن و احتمالا به همین دلیل ورودیشون از گوگل خیلی بیشتر از ماست. آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟ آی پی خوب و بد داریم یا فقط همین که اختصاصی باشه کافیه؟
هر چند سابقه آی پی هم مهمه اما زیاد حساس نشین روی این مساله
مهم اینه که گوگل روی اون آی پی فقط سایت شما را بشناسه
یک مثال براتون میزنم شاید حالا خیلی مربوط نباشه اما واقعیت به این شکل هست آی پی اشتراکی مثل یک آپارتمانی میمونه که در این آپارتمان همسایگان ناسالم و معتاد و ... زندگی میکنند شما هم به عنوان یه دکتر و یک شهروند متشخص در این جا زندگی میکنی اما در نهایت مردم به کلیه ساکنین این آپارتمان دیدگاه بدی دارند !
آی پی اشتراکی هم یک سایت ممکن هست اسپمر باشد و یا یک سایت عیر اخلاقی و ... همه را گوگل با یک آی پی میشناسد
این مساله اصلا جالب نیست حتی ممکن است این آی پی اشتراکی به لیست اسپمر ها برود و سایت شم نیز افت شدیدی کند
در حالی که این مشکلات هیچکدام روی آی پی اختصاصی نخواهد بود.
البته من تجربه این مورد را نداشتم هاستینگم بهم گفت منم تست کردم نتیجش رو هم گرفتم شما هم حتما انجام بدید تا موفق بشید
به نظر من بیشترین تاثیری که یه هاستین روی رتبه سایت میتونه داشته باشه علاوه بر کیفیت و سرعت همین آی پی هست
تجربه دیگر من روی هارد های ssd است البته هارد که نه درایو ssd این هم باعث افزایش سرعت ایندکس شما خواهد شد.
برای من لوکیشن آلمان خیلی عالی بوده و هست
از طریق هاست تراکر هم وضعیت در دسترس بودن سایتتان را با تمام نقاط جهان بررسی کنید این برمیگرده به کانفینگ سرور هاستینگ شما
امیدوارم مشکلتون حل بشه و از رقبا سبقت بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
:: به نام آرامش بخش دل ها ::
سلام
با شناختی که از شما دارم میدونم حواستون نبوده که اینجا آفر گذاشتید
لطفا زودتر آفرتون را بردارید تا دیگران گزارش ندادن و ادمین ها جریمتون نکردن
این جا بخش سوالات و مشکلات هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandana32
سلام
با شناختی که از شما دارم میدونم حواستون نبوده که اینجا آفر گذاشتید
لطفا زودتر آفرتون را بردارید تا دیگران گزارش ندادن و ادمین ها جریمتون نکردن
این جا بخش سوالات و مشکلات هست
ممنون دوست عزیز ویرایش شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
ممنون دوست گرامی قبلا مطالعه شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandana32
هر چند سابقه آی پی هم مهمه اما زیاد حساس نشین روی این مساله
مهم اینه که گوگل روی اون آی پی فقط سایت شما را بشناسه
یک مثال براتون میزنم شاید حالا خیلی مربوط نباشه اما واقعیت به این شکل هست آی پی اشتراکی مثل یک آپارتمانی میمونه که در این آپارتمان همسایگان ناسالم و معتاد و ... زندگی میکنند شما هم به عنوان یه دکتر و یک شهروند متشخص در این جا زندگی میکنی اما در نهایت مردم به کلیه ساکنین این آپارتمان دیدگاه بدی دارند !
آی پی اشتراکی هم یک سایت ممکن هست اسپمر باشد و یا یک سایت عیر اخلاقی و ... همه را گوگل با یک آی پی میشناسد
این مساله اصلا جالب نیست حتی ممکن است این آی پی اشتراکی به لیست اسپمر ها برود و سایت شم نیز افت شدیدی کند
در حالی که این مشکلات هیچکدام روی آی پی اختصاصی نخواهد بود.
البته من تجربه این مورد را نداشتم هاستینگم بهم گفت منم تست کردم نتیجش رو هم گرفتم شما هم حتما انجام بدید تا موفق بشید
به نظر من بیشترین تاثیری که یه هاستین روی رتبه سایت میتونه داشته باشه علاوه بر کیفیت و سرعت همین آی پی هست
تجربه دیگر من روی هارد های ssd است البته هارد که نه درایو ssd این هم باعث افزایش سرعت ایندکس شما خواهد شد.
برای من لوکیشن آلمان خیلی عالی بوده و هست
از طریق هاست تراکر هم وضعیت در دسترس بودن سایتتان را با تمام نقاط جهان بررسی کنید این برمیگرده به کانفینگ سرور هاستینگ شما
امیدوارم مشکلتون حل بشه و از رقبا سبقت بگیرید
واقعا سپاسگذارم به خاطر توضیحات کاملتون
قشنگ توجیه شدم جریان چیه... با این حساب هرچه سریعتر آی پی بگیرم به نفعمه... الان آبتین وب آی پی اختصاصی رو سالیانه 75 هزارتومان میگیره که فکر میکنم قیمتها کلا در این رنج هستن...
در مورد ssd که فرمودین منظورتون سرور اختصاصی بود، درسته؟