زرين پال سرويس دهنده برتر سال 94 در جشنواره وب و موبايل ايران هست.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به زرین پال چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
زرين پال سرويس دهنده برتر سال 94 در جشنواره وب و موبايل ايران هست.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به زرین پال چیه؟
دوستان زرین پال هم خوبه این همه بد میگید ولی امکانات خوبی ارائه میدهد ussd رایگان
کارمزد کم - ولی تسویه حساب 3 الی 4 روز طول میکشه که واقعا برای این هم کاری بکنند خوبه درسته با افزایش سطح به طلائی مدت زمان تسویه کم میشه که باید کمی خرج کنید
در کل خوبه
پی لاین هم خوبه ولی کارمزدش زیاده ولی زمان نسویه خوبه
جهان پی هم خوبه از هر لحاظ میشه گفت خوبه زمان تسویه - درگاه مستقیم - و .. واقعا خوبه
دوستان عزیز وقتی که سایت جهان پی ***** شده و سایت سیبا پال بالا نمیاد شما چطور پیشنهاد میکنید آخه؟
الان من متقاضی درگاه هستم، خب شما راهنمایی کنید ببینم چطور میتونم از یه سایت ***** شده مثل جهان پی درخواست خدمات کنم؟
توی ایران هرچیزی بدتره ، برتر میشه
بنده قصد تخریب این سایت رو ندارم و شاید این مشکل برای من بوده ولی تیکتی که یک هفته بیشتر طول بکشه تا پاسخ بدن و همینطور همینجوری بدون برسی جواب بدن فکر نمیکنم خوب باشه
فکر میکنم پشتیبانهاشون یه سر به سویو استارت زدن
پارس پال هم بدش نیست دوست عزیز
بنده بدون مشکل دارم با جهان پی کار میکنم : pay.jahanpay.ir
تائید میشه جواب تیکت ها رو دیر میدن امروز تیکت بزنی فردا جواب میدن واسه ما که اینطوری بوده بعضی وقت ها هم زنگ میزدیم و پیگیری میکردیم و به جواب می رسیدیم
این درگاه مستقیم را از 50 تراکنش که باید باشه تا درگاه مستقیم بدند رو بردارند باز خوب میشه ولی هر درگاه واسط یک مشکلات خواص خودشو داره ولی باز خوبه
درود
سیباپال
خیر
دامین اصلی که ست کردن pay.jahanpay.ir است
jahanpay.ir ***** هست
همه خوبن
شرایط کاری همه یکسان هست
تقریبا میشه گفت به برنامه ریزی و میزان درآمد شما بستگی داره
موفق باشید