پاسخ : استفاده از اینترنت برای ایرانیان شرطی میشود !
فقط افسوس برای مدیرانی که سررشته ای از فناوری اطلاعات و فضای وب و اینترنت ندارند و مثل یک دشمن به اینترنت نگاه می کنند
این طرح فقط و فقط ایجاد محدودیت میکنه و صد البته ورود به حریم خصوصی افراد مثل داستان همون امر به معروف شده تو ماشین خودتم حریم خصوصی نداری
حقیقتا من که شنیدم تعجب نکردم تنها و تنها افسوس...
اگر عملی بشه من از ایران میرم
بدون شوخی دارم اینو میگم :)
چون این یعنی توهین و تحقیر مردم و وقتی این اینترنتشه بقیه ی اوضاع مملکت در آینده مشخصه ;)
جیبوتی برای زندگی فکر کنم گزینه خوبی باشه :d
ممنون از ارسال مطلب دوست عزیز
بعد میگن چرا فرار مغز ها
خوب وقتی یک عده بی سواد و میزارن روی کار و چنین حرکتی میزنه، اون فردی که سواد داره دیوانه که نیست بمونه اینجا هم از بین بره هم یه عمر زجر بکشه.
آدم با خوندن این خبر ها حتی اگر واقعا هم اتفاق نیافته، نمیدونه بخنده، گریه کنه، بزنه تو سر خودش ...
شما چنین خبری رو هر جای دنیا به عنوان شوخی هم بزنید همه قیافشون شبیه این :| میشه ولی چقدر جالبه که ما اینجا خیلی راحت دربارش بحث هم می کنیم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Democratic
اگر عملی بشه من از ایران میرم
بدون شوخی دارم اینو میگم :)
چون این یعنی توهین و تحقیر مردم و وقتی این اینترنتشه بقیه ی اوضاع مملکت در آینده مشخصه ;)
جیبوتی برای زندگی فکر کنم گزینه خوبی باشه :d
حتما برید، اردوگاههای قرنطینه اجباری پناهندگانشون در جزایر اطراف کشورشون ، هنوز واسه چند نفر جا داره!
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/4...86%D8%A7%DA%A9
https://sazmanmelal.wordpress.com/ca...4%DB%8C%D8%A7/
اینترنت ملی، سیستم عامل ملی، موتور جستوجوی ملی و ...
چرا هیچ کدوم از این ها به بهره برداری واقعی نرسید؟
این طرح هم هیچ وقت عملی نمیشه، اصلا قرار نیست عملی بشه
به نظرم همه اینها پوششی برای ایجاد شغل! یا خرج بودجه کشور! هست
تنها قسمت مهم متن به نظرم «نیاز به ۱۰۰۰ ملیارد تومن هزینه» بود
برای آیدی سناریو های زیادی تا کنون پیشنهاد شده . تاکید می کنم همه در حد پیشنهاد هستند و در برنامه توسعه این موضوع ظرف چند سال آینده باید به بهره برداری برسد.
اما برخی از مواردی که برای پیاده سازی این موضوع تا کنون پیشنهاد شده : 1- استفاده از کارت هوشمند ملی برای اتصال به شبکه اینترنت ( شناسایی هویت کاربر از این طریق) 2- استفاده از کد ملی 3- ایجاد اکانت هویتی مجزا در سرور های تعیبه شده برای این کار
به هر حال هر روشی که پیاده سازی شود کل قضیه بدین شکل است که هر بار ظاهرا برای استفاده از نت باید لاگین کنید با اکانت خودتان . مسئولیت استفاده از سرویس نیز برعهده شخصی است که مالک اکانت است . تقریبا چیزی شبیه به آیپی های اختصاصی که در کشور های دیگر در اختیاز هر مشترک قرار می گیرد
سلام جناب رامین
جدا این خبرا پخش نشه بهتر برای ما ها ....
نمیدونیم بخندیم
گریه کنیم
بحالشون بخندیم
بحالشون گریه کنیم
براشون افسوس بخوریم....
تا موقع اجرا شدن چیزی ندونیم بهتره یا این وضعیت اشفته بازار نت ایران و یا تغییر وضعیت میدهیم یا در اون زمان فکری براش میکنیم از حالا ....
جسارت نباشه برای اعلام خیر ...
سلام
اگه این موضوع عملی بشه دیگه باید منتظر باشیم زنگ بزنن خونه بگن فلان چیز چیه سرچ کردی یا فلان سایت رو برای چی رفتی.
یعنی همه چیز میشه بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و احتمالاً یه فیـلترشکن نمی تونیم استفاده کنیم.
اصلاً شاید یه ایرانی مسلمون نباشه و بخواد سایت های غیراخلاقی ببینه یا شاید یارو مسلمونم هست اما دوست داشته باشه موزیک ویدئو های غیر مجاز از سایت های فـیلتر دانلود کنه یعنی اینا حق دارن شنود کنن؟
وقتی خود مسئولین ما از فیـلترشکن استفاده میکنن و حساب فیس بوک و توئیتر و... دارن مثل همین محمد جواد ظریف پس چطوری می خوان این کار رو کنن؟ احتمال اینترنت هم میشه محل تبعیض و استفاده آقا زاده ها.
در کشور های خارجه هم آی پی اختصاصی هست دیگه سایت هایی که میری رو که شنود نمیکنن اما مطمئن باشید اگه تو ایران این بحث عملی بشه دیگه چهارچوب سایت هاتون میشه tebyan.net تا softgozar.com =))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
اگه این موضوع عملی بشه دیگه باید منتظر باشیم زنگ بزنن خونه بگن فلان چیز چیه سرچ کردی یا فلان سایت رو برای چی رفتی.
یعنی همه چیز میشه بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و احتمالاً یه فیـلترشکن نمی تونیم استفاده کنیم.
اصلاً شاید یه ایرانی مسلمون نباشه و بخواد سایت های غیراخلاقی ببینه یا شاید یارو مسلمونم هست اما دوست داشته باشه موزیک ویدئو های غیر مجاز از سایت های فـیلتر دانلود کنه یعنی اینا حق دارن شنود کنن؟
وقتی خود مسئولین ما از فیـلترشکن استفاده میکنن و حساب فیس بوک و توئیتر و... دارن مثل همین محمد جواد ظریف پس چطوری می خوان این کار رو کنن؟ احتمال اینترنت هم میشه محل تبعیض و استفاده آقا زاده ها.
در کشور های خارجه هم آی پی اختصاصی هست دیگه سایت هایی که میری رو که شنود نمیکنن اما مطمئن باشید اگه تو ایران این بحث عملی بشه دیگه چهارچوب سایت هاتون میشه tebyan.net تا softgozar.com =))
http://***.ir/Index.aspx
v p n .ir
اتفاقا خیلیم خوبه !
این طرح لاقال امنیت افزایش پیدا کنه !!!