پاسخ : مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: 9 درگاه پرداخت متخلف مسدود شدند
من به هیچ کدوم از درگاه ها وابستگی ندارم اما واقعا این موردی که برای همه پیش اومده بود هماهنگ شده و سر رقابت بود که رقیب این درگاه ها از راهی وارد شده بود که همه رو زمین زد ...
به هر حال موفق شد ...
تجارت الکترونیک در ایران فقط برای آدم های بیکار هست ! :|
والا ما از سن 12 سالگی سایت نویسی کردیم طراحی و غیره یاد گرفتیم الان تو سن 20 سالگی فهمیدم 8 سال از عمرم الکی رفته ... :|
چون هر بار اومدیم چیزی رو درست کنیم از یه چیز دیگه ایراد گرفتن ...
چند روز دیگه یه درگاه پرداخت میاد بیرون حتما درگاه های فعلی رو هم چند ماه هی فیتر میکنن تا اون درگاه معروف بشه بعد بیخیال میشن ...
مثل سایت های موزیک یا فیلم یا حتی فیل تر شکن که اومدن بای هر کدوم تفسره دادن و وی پی ملی راه اندازی کردن و خودشون شروع کردن به چیز شکن فروختن ...
ما هم که تو ایران عرضه نداریم یه بار جلوشون وایسیم و مقاومت نشون بدیم ... هرکی به فکر جیب خودشه با بقیه هیچ کاری نداره .. .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
من به هیچ کدوم از درگاه ها وابستگی ندارم اما واقعا این موردی که برای همه پیش اومده بود هماهنگ شده و سر رقابت بود که رقیب این درگاه ها از راهی وارد شده بود که همه رو زمین زد ...
به هر حال موفق شد ...
مگه سایت موزیک بوده که امارشون بیاد پایین ؟ اینطور که معلومه به غیر از پی لاین و بازپرداخت همه درگاه های که ***** شدن فعال هستن هنوز مشکلی پیش نیومده !
تعجب من از اینه اگر مشکلی هست چرا درگاه بانکیشون هنوز فعاله ! اگر مشکلی بود باید اول درگاه بانکی قطع میشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
مگه سایت موزیک بوده که امارشون بیاد پایین ؟ اینطور که معلومه به غیر از پی لاین و بازپرداخت همه درگاه های که ***** شدن فعال هستن هنوز مشکلی پیش نیومده !
تعجب من از اینه اگر مشکلی هست چرا درگاه بانکیشون هنوز فعاله ! اگر مشکلی بود باید اول درگاه بانکی قطع میشد
اینا یه بازی سیاست مداراس چند ماه دیگه اوکی میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
کجای کاری داداش من ی درگاهی رو میشناسم، پول ملت رو میگه حداقل یک الی دو روز کامل باید بخوابه بعد از واریز وجه توی اکانت، یه قانون جدیدم گذاشته به نام خواب پول ، هر کسی خواب پولش بیشتر باشه درصدش کمتر میشه.
javad159
مطمئنید به سایت های متخلف درگاه ارائه نکردید ؟ چون اینجا ذکر شده علتش همین بوده ، من تا جایی که اطلاع دارم زرین پال به هیچ وجه به سایت های متخلف درگاه ارائه نمیکرد.
سلام و احترام
خیر دوست عزیز ما حتی 1 سایت غیرمجاز هم نداریم روی درگاه
*****ینگ هم بخاطر این موضوع نبوده
در این مورد همکاران در جریان هستند و اگه حرفی نمیزنند بخاطر این هست که از بازگو کردن صحبت های درون جلسه معذوریم
ولی بنده با اطمینان میگم *****ینگ درگاه های همکاران بخاطر سایتهای غیرمجاز نبوده و نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
الان تکلیف چیه ؟؟؟
اخه مگه سایت فروش چیز پی انه هر روز یه ادرس جدید بدن بیرون یا ی کاری کنن *****ینگ دور زده بشه !؟
بزودی تکلیف روشن میشه
مراحل طی شده و گروه مصادیق هم طبق وظایف خود این کار را کرده و البته اشاره به اون دوستمون که گفتن برنامه ریزی شده بوده از قبل باید بگم کاملا درسته و از قبل برنامه ریزی شده بود ولی تمام شرکت های پرداخت با اون عزیزان صادقانه همکاری کردند .
بحرحال موضوع رو بیشتر باز نکنیم
به امید خدا بزودی حل میشه انشاالله
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
به هر حال موفق شد ...
شاهنامه آخرش خوش دوست عزیز
و اون رقیبی که تحریک کرده و هرشب داره به سایتهای همکارا اتک میده روزی از پا در میاد ،خودش خودش رو از پا درمیاره ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تجارت الکترونیک در ایران فقط برای آدم های بیکار هست ! :|
والا ما از سن 12 سالگی سایت نویسی کردیم طراحی و غیره یاد گرفتیم الان تو سن 20 سالگی فهمیدم 8 سال از عمرم الکی رفته ... :|
چون هر بار اومدیم چیزی رو درست کنیم از یه چیز دیگه ایراد گرفتن ...
چند روز دیگه یه درگاه پرداخت میاد بیرون حتما درگاه های فعلی رو هم چند ماه هی فیتر میکنن تا اون درگاه معروف بشه بعد بیخیال میشن ...
مثل سایت های موزیک یا فیلم یا حتی فیل تر شکن که اومدن بای هر کدوم تفسره دادن و وی پی ملی راه اندازی کردن و خودشون شروع کردن به چیز شکن فروختن ...
ما هم که تو ایران عرضه نداریم یه بار جلوشون وایسیم و مقاومت نشون بدیم ... هرکی به فکر جیب خودشه با بقیه هیچ کاری نداره .. .
سلام
دوست عزیز یبار جلوشون واستین توو 1 ثانیه نابودتون میکنن ...
خودتون رو درگیر هیچ نهادی نکنین
بنده اومده بودم یه سری به انجمن بزنم والا متن ها رو میخونم نمیتونم جواب ندم اینقدر سنگین ،عصبی ،ناراحت ...
آروم باشین دوستان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
مشکل اصلی اینه که بعد از آخرین جلسه ،اون عزیزانی که از هر نهادی حضور داشتند لطف نکردن و یه نامه به گروه مصادیق ارسال نکردن تا در جریان جلسه و پیگیری های بچه ها باشن
طبیعیه وقتی خبر ندارن به وظیفشون عمل کنن و ***** کنن چون در اصل هیچکدوممون مجوز رسمی از بانک مرکزی نداریم
تعهدنامه امضا زدیم و از طرف شاپرک مورد تایید قرار گرفتیم
تمام بحث انجام شده درگاه
ای کاش تاپیگ جامعی وجود داشت
موفق باشید
حرف مفت زدن
مگه الان طرف میره برای سایت فروش تسبیح نماد میگیره چیز بفروشه کی میفهمه؟! لااقل اینا قابل رصد تر بود براشون
کسی میدونه درگاههایی که مشکل ندارن کدومها هستند؟
اگه هنوز درگاه فعالی داریم همه شون که ***** شدن یهویی!
دلیلش چی بود؟
کافه بازار سودش فقط تو نگه داشتن پول مردم تو حسابش هست که به این سرمایه سنگین رسیده و گرنه اگه تصفیه حساب فوری داشت که به این سرمایه سنگین نمیرسید