سلام
این لینک الان درست هست ولی دیروز و امروز صبح باز نمیشد و همین باز نشدن کلی برای بنده دردسر درست کرد چون اطلاع رسانی نکرده بودید ....
در هر صورت بابت رفع مشکل از شما و بقیه همکاران شما سپاسگزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پینگ بگیرید
اگر آی پی 80.84 اومد یعنی سرور قبلی هست و هنوز برای شما سرور قبلی لود میشه .
که درست میشه
سه شبانه روز است ما بیداریمنقل قول:
سلام
این لینک الان درست هست ولی دیروز و امروز صبح باز نمیشد و همین باز نشدن کلی برای بنده دردسر درست کرد چون اطلاع رسانی نکرده بودید ....
در هر صورت بابت رفع مشکل از شما و بقیه همکاران شما سپاسگزارم
در این مدت چندین انتقال سرور بین چندین دیتاسنتر داشتیم
متاسفانه حجم اتک ddos انجامی به شدت بالاست
با تمهیداتی که در نظر گرفتیم امیدواریم مهار شود .
موفق باشید
اتک از یه ای پی انجام میشه یا از چندین ایپی ؟!
یادمه چند وقت پیش یک نفر به من پیام داد توی یاهو که چیزی پیدا کرده (دقیق نگفت چی) که میتونه با 150 گیگ در ثانیه اتک بزنه به هر سایتی ! وپیشنهادی به من داد که نمیتونستم قبول کنم :| ایشون به من پیشنهاد دادن که اون سایت مورد نظری رو زیر اتک سنگین قرار میده (مثلا یه شرکت هاستینگ رو) بعد من از این شرکت پول بگیرم تا اتک رو از روش برداره !! (به نحوی از سایت ها و شرکت ها اخاذی کنیم که بنده قبول نکردم چون برای تجارت حرفه ایم لکه بزرگی میشه)
اگه اتک ها همه از خارج کشور هستن خوب به صورت موقتی رنج ای پی مهاجم رو نمیشه مصدود کرد ؟!
لیست آی پی های بسیار مختلف و متفاوت از کشورهای جهان سوم مثل آلبانی ویتنام و ...نقل قول:
اتک از یه ای پی انجام میشه یا از چندین ایپی ؟!
اتک بسیار سنگین هست و دسترسی به سرور رو مختل میکنه حتی ssh
فکر کنم از همین نوعهنقل قول:
یادمه چند وقت پیش یک نفر به من پیام داد توی یاهو که چیزی پیدا کرده (دقیق نگفت چی) که میتونه با 150 گیگ در ثانیه اتک بزنه به هر سایتی ! وپیشنهادی به من داد که نمیتونستم قبول کنم :| ایشون به من پیشنهاد دادن که اون سایت مورد نظری رو زیر اتک سنگین قرار میده (مثلا یه شرکت هاستینگ رو) بعد من از این شرکت پول بگیرم تا اتک رو از روش برداره !! (به نحوی از سایت ها و شرکت ها اخاذی کنیم که بنده قبول نکردم چون برای تجارت حرفه ایم لکه بزرگی میشه)
آی پی زیاد دارن میخرن استفاده میکنننقل قول:
اگه اتک ها همه از خارج کشور هستن خوب به صورت موقتی رنج ای پی مهاجم رو نمیشه مصدود کرد ؟!
رنج هم نیست مختلف هست
با مسدودی آی پی نمیشه متاسفانه
یعنی با فایروال نرم افزاری مثل csf نمیشه جلوشو گرفت
بهرحال فعلا مهار شده تا حدی
امیدوارم مشکلی پیش نیاد .
ممنون از راهنماییتون
من که دیگه تصمیم دارم از جهان پی استفاده نکنم کلی ضرر کردم از این که هرگز اطلاع رسانی نمی کنن که آیا قطع شده نشده.
یهجوری میگید انگار یه روز در میون قطع شده سایتشون :))
کلا بعد این همه سال سرویس دهی تو ماه های فعلی 2 بار قطعی داشتن که بار اول بسیار سریع رفع شد و این بار هم کمی زمان برد ...
بلخره خوب رقابت ناسالم هست شما از خود بانک هم درگاه بگیرید بهتون اپتایم 100 درصد نمیده ... ممکنه یهو توی سال چند روز پشت سر هم قطع باشه (این مشکل دو سال پیش برای درگاه بانک پارسیان که داشتیم پیش اومد و 72 ساعت قطع بود )
آیا شما از این درگاه استفاده می کنید؟!!!
از قبل عید چندین بار این تصمیم رو گرفتم که استفاده نکنم جون هر 4 5 روز یک بار حد اقل قطع شده سرویسشون یا حملات دی داس بوده یا هرچیزی اما هر هزمان هم که قطع شده اطلاع رسانی نشده جز یک بار که باک سامان واسه 1ساعت در شاپرک مشکل ایجاد شده بود اونو اطلاع رسانی کردن!!!