دوستان پیشنهاد شما برای هات فایل چیه دیتا سنتر توی امریکا باشه چون هات فایل برای لیچ اگر خارج از امریکا باشه کند عمل میکنه در ضمن ایا ای پی سرور شما توسط هات فایل بن شده چون من روی هر هاستی امتحان کردم هات فایل اصلا با اکانت کار نداد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان پیشنهاد شما برای هات فایل چیه دیتا سنتر توی امریکا باشه چون هات فایل برای لیچ اگر خارج از امریکا باشه کند عمل میکنه در ضمن ایا ای پی سرور شما توسط هات فایل بن شده چون من روی هر هاستی امتحان کردم هات فایل اصلا با اکانت کار نداد
خوب ، ممنون از راهنمایی بسیار آگاهانتون !نقل قول:
Doost Aziz,
Yek Topic dar WHT .COM Va ya Hamin WHT.IR baz kon, va beporsid ke az nazar ghanooni Torrent moshkeli dare ya kheyr. Albate agar ham yekam be English vared bashi too Google Search koni Motevajeh Eshtebahetoon mishid.
Nemikham Too post javabetoon Ro bedam Chon ke Midoonam In harfa baratoon Bozorg Hast Va Yek Moghe bar mikhore behetoon
Ghazie Hamoon Topic forooshetoon hast ke bedoone ettela mizani, ghablesh tahghigh kon bad post bedid ke kasi ham be eshtebah nandazid.
Torre...8d8c3b30f09b32 - Google Search
http://en.wikipedia.org/wiki/Legal_i...ith_BitTorrent
http://chris.pirillo.com/what-is-a-t...torrent-legal/
Lotfan Be onvan e Yek Hamkar va Modir Hosting, Ettela'at omoomi ro bala bebarid
من فکر نمی کنم در این پ.خ. شما چیزی باشه که بنده رو ناراحت کنه ، پس چه بهتر که عومی باشه !
شما اگر پست بنده رو با دقت مطالعه می فرمودید ، متوجه سطر دوم هم می شدید
بنده فکر نمی کنم اشما آنقدر فردی نا آگاه باشید که ندونید اکثر فایل هایی که به صورت
تورنت برای دانلود قرار داده می شوند ، فایل هایی هستند که دارای کپی رایت می باشند
در مورد این دوستمون ، از شرحی که نوشتند پیداست که سایت دانلودی ، فیلمی ، چیزی
دارند و که این وی پی اس رو برای کارشون می خوان ، پس احتمال این که فایل های کپی رایت
دار دانلود کنند باز هم بالاتر رفت . البته با توجه به این که شما از وطن و دنیای سایبر ایران کمی
دور هستید میشه این مورد رو ندید گرفت !
پ.ن. : در مورد پستی هم که ایشون ذکر کردند ! بنده چندی پیش یک پست اشتباه زدم
و چون اشتباه رو هم زود متوجه شدیم ، یکی از مدیران زحمتش رو کشید و پست رو پاک کرد
در حدی که پست حدود 30-40 دقیقه وجود دات و بعد پاک شد !
( کسی نیاز به توضیح پیشتر داشته باشه تاپیک جدا میزنم )
موفق باشید