پاسخ : معنای دقیق پورت در سرور چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بهتره پهنای باند داخل کشور را کلا زیر سوال نبریم تا کسانی مثل استارتر که هنوز وارد این صحبت ها کامل نشده اند دید اشتباه بدی در این موارد پیدا نکنند.
من حرف شمارو قبول دارم ولی اینو قبول کنید که استفاده از منابع شرکتهای معتبر بخاطر چیزی که بهش میگن امنیت یا دروغ محص محدوده ، در واقع فقط پول برندشونو میگیرن البته بعضیاشونم منصفن
سال گذشته از یه دوستی سرور مجازی ایران دریافت کردم و مدت 2 هفته باهاش کار میکردم زیرساخت آسیاتک یا پارس آنلاین دقیقاً یادم نیست اما بیشتر اوقات سرعت دانلود 30 مگ بر ثانیه بود که تا بیش از 50 مگ بر ثانیه هم میرفت ، زمانی که بهشون اطلاع دادم خودشونم باور نمیکردن چون مشتری زیاد داشتن ، در واقع من براشون گیم سرور csgo کانفیگ میکردم و فایل بکاپ بنده 5 گیگ بود در طول مدت دانلود افتی که نسبت به 30 مگ بر ثانیه داشت به 20 بر ثانیه هم نمیرسید اما ممکنه الان محدود کرده باشن شاید قبلاً بلد نبودن محدود کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
من حرف شمارو قبول دارم ولی اینو قبول کنید که استفاده از منابع شرکتهای معتبر بخاطر چیزی که بهش میگن امنیت یا دروغ محص محدوده ، در واقع فقط پول برندشونو میگیرن البته بعضیاشونم منصفن
سال گذشته از یه دوستی سرور مجازی ایران دریافت کردم و مدت 2 هفته باهاش کار میکردم زیرساخت آسیاتک یا پارس آنلاین دقیقاً یادم نیست اما بیشتر اوقات سرعت دانلود 30 مگ بر ثانیه بود که تا بیش از 50 مگ بر ثانیه هم میرفت ، زمانی که بهشون اطلاع دادم خودشونم باور نمیکردن چون مشتری زیاد داشتن ، در واقع من براشون گیم سرور csgo کانفیگ میکردم و فایل بکاپ بنده 5 گیگ بود در طول مدت دانلود افتی که نسبت به 30 مگ بر ثانیه داشت به 20 بر ثانیه هم نمیرسید اما ممکنه الان محدود کرده باشن شاید قبلاً بلد نبودن محدود کنن
با سلام و احترام
حرف شما باز بهتر و صحیح تر شد چون در واقع فرمودید یک میزبانی که سرویس داشتید چنین مشکلی داشتید.
به هر حال هر میزبانی دانش های خاص خود را دارد و حتی با واسطه همین دانش ها تجهیزات و چیدمان سرویس دهی خود را دارد و دقیقا همین چیدمان و دانش ها هست که قیمت دهی را در سرویس ها مشخص میکند که هنوز خیلی ها انتظار دارند یک شرکت با قدمت x سال هر قیمتی بدهد شرکت های دیگر که قدمت کمتری دارند قیمت مساوی همان شرکت x ساله یا کمتر بدهند چرا ؟ چون اون شرکت معتبر تره. اعتبار کیفیت و سرویس دهی مناسب نمی آورد.
چنانچه که پدران ما (اکثرا) خیلی کمتر از ما که فرزندان آنها هستیم و سن کمتری نسبت به آنها داریم از گوشی های اندروید یا هر مورد اینچنینی سر در می آورند، نسل آینده نیز طبیعتا قویتر هست.
کل پهنای باند داخلی ایران مشکلی ندارد این مشکل را واسطه ها و دلال ها به وجود می آورند وگرنه پهنای باند و پورت و ... همان استانداردی که ذکر شده است را در ایران نیز دارد.
به تاپیک استارتر ربطی نداره اما همین یک خط را بگیم و تمام :
خوش حالیم که برخی کاربران مثل شما چنین تجربه ای را به دست آوردند.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
در مورد پهنای باند داخلی متاسفانه حرف شما را قبول نداریم چون چنین مشکلی ندیدیم شاید این مشکل برای شما یا عده ای از کاربران که از عده ای فروشنده تهیه کرده اند اتفاق افتاده و نمیتوان به عنوان یه دانش عمومی برای کل ایران این 30% کمتر را درنظر گرفت و فاکتور عملیاتی در محاسبات آن را حساب کرد.
استارتر یک سوال علمی در مورد تجهیزات و موارد مربوط به شبکه کرده اند که کلی و استاندارد بوده است بهتره پهنای باند داخل کشور را کلا زیر سوال نبریم تا کسانی مثل استارتر که هنوز وارد این صحبت ها کامل نشده اند دید اشتباه بدی در این موارد پیدا نکنند.
- - - Updated - - -
موفق باشید
سلام.
دوست عزیزم.
نبودن دریا دلیل بر توجیه شنا بلد نبودن نیست. من وقتی شبکه زیرساخت رو درست می بینم که هر مشترک خانگی دست کم ارتباط شبکه ۱۶ مگابیت داشته باشه. او وقته که مشخص میشه زیرساخت ها درست هست یا نه. اینکه محدود کنیم و عرض باند ندیم و بعد بگیم خیلی عالیه همه چیز فکر نمی کنم فاکتور درستی باشه.
در حال حاضر ۲۱ ساله شغل من مربوط به شبکه و اینترنت میشه و صاحب یک شبکه ابری خصوصی هرچند کوچک بین ۳ قاره هستم. در ۶ کشوری که ارتباطات شبکه و زیرساختش جزو بهترینهای دنیا بوده زندگی و کار کردم. اگر صحبتی می کنم تماما با قطعیت و سند و استدلال درسته. تعجب می کنم شما مشکلاتی رو که میگم ندیدید! اگر ارتباط زیرساخت خوبی در کشور وجود داره، خود شمایی که ادعای دانش کافی می کنید به چند درصد از endpoint های داخل کشوری می تونید ارتباط بیشتر از ۱۰۰ مگابیت داشته باشید (نمیگم گیگ یا تن گیگ) ؟ حتما بهتر از من میدونید که در لینک های adsl محدودیت ۱ مگابیت ارسال در ایران وجود داره و اکثر ارتباطات adsl هستند.
خیلی ساده میگم. به عنوان مثال چند نقطه در speedtest.net در ایران پیدا می کنید که عرض باند بیشتر از ۶۰۰ مگابیت از سرور های خود شما بدن؟ لطفا قبل از ارسال پاسخ اون رو بخونید و بی جهت پیام توهین آمیز نفرستید.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk