پاسخ : میهن وب هاست مگه دیتاسنتر داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
دوربین با زوم 10 ایکس الان اکسیس امریکا که با اون همه قدرتش نتونسته بزنه الا دوربین دام باشه که اون هم با کلگی بزرگ هست این از اولی دوربین بولت هم نداریم با این زوم توان بالایی داشته باشد الا cvi باشد .
خب نوشته به 3 بک بون ارتباطی بلکه شمال کشور کلا بر روی 2 بک بون ارتباطی بوده از زیرساخت هم هست !!!
این ها لینک بک آپ رو می توانستن با ماکرویو انتقال بدن !!
سوم اینکه از روتر میکروتیک استفاده کردن که 2 پورت فیبر رو ساپورت میکنه که تجربه نشان داده میکروتیک اصلا استیبل شناخته نشده !
همچنین فایورال سخت افزاری و از سوئیچ های سیسکو می توانستن استفاده کنن ولی خب اینجا ننوشتند چی هست!
ولی یه مزیت خوب داره که پهنای باند بالا ارائه می دهند .
ژنراتور با 60 kv کلا بخواد روشن نگه داره بین 1 ساعت بتونه حدود 20 تا 40 سرور را روشن نگه نداره پس چه توانی برای 1000 سرور در نظر گرفتن خدا می دونه !
سرور های که من در عکس دیدم از اخرین سرور های روز دنیا نیست ! الان سری جدید سرور ها بصورت خشابی فعال شده که واقعا در نوع خودشون عالی هستند ولی من اینجا چیز جدید ندیدم متاسفانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
نه عزیز چه دیتا سنتری یه اتاق 25 متری هست تو چند تا اتاق سرور یا همون رک گذاشته میگه دیتا سنتره
میهن وب هاست اصلا دیتا سنتر نیست
پس از کاه کوه میسازه، طرف اومده یک راک گذاشته اونجا میگه دیتاسنتر دارم
راستی یعنی انقدر اینترنتش قوی هست؟
امیدوارم افراد این تاپیک حوصله شنیدن انتقاد رو داشته باشن.
یک - دیتاسنتر به هر فضایی گفته میشه از یک سرور روم تا یک مجتمع مخابراتی. جهت اطلاع دوستان الان data center in a box هم داره میاد که سایز نصف یک کابینت هست. یا دیتاسنترهای زیر دریایی که توی یک بشکه هستند.
دو - همین که شرکت ایرانی جرات کرده سرمایه ثابت ایجاد کنه در قالب سرور یا ملک باید دستشو بوسید. ۹۹٪ افراد این انجمن دلال سرور هستند و از خودشون هیچ سرمایه ثابتی ندارند. فرق مثل یک تولید کننده هست که مردم رو استخدام میکنه و یک دلال که وسط لحاف میخوابه.
سه - زحمت درست کانفیگ کردن یک سوییچ یا روتر سیسکو یا جونیپر اینقدر زیاد هست که این بنده خداها نیروی انسانی مناسب براش پیدا کردن و دارن هزینه میدن.
پس اگه یکی میاد زحمتی میکشه بجا اینکه تو سرش بزنین به درستی ازش تقدیر کنید. و در ضمن این حرفها وقتی گفتنش ارزش داره که گویندش حداقل ۱۰ تا دیتاسنتر خارجی رو دیده باشه بعد اظهار نظر کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
پس از کاه کوه میسازه، طرف اومده یک راک گذاشته اونجا میگه دیتاسنتر دارم
راستی یعنی انقدر اینترنتش قوی هست؟
بله عزیز اینترنت دیدی کیت نداره که مثل همه مردم - پارس آنلاین - شاتل - فن اوا - آسیا تک همونی که شما استفاده میکنی اونام استفاده میکنند
بعدشم پهنای باند ایران مگه چقدره یا مگه پهنای باند بازه تا بیاد مثل هتزنر یا او وی اچ یهو 20 مگ سرعت بده.خخخخخخ
خودتون قضاوت کنید دوست عزیز
من از نزدیک دیدم یه اتاق 25 متری با 2 تا دستگاه رک همین و بس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
امیدوارم افراد این تاپیک حوصله شنیدن انتقاد رو داشته باشن.
یک - دیتاسنتر به هر فضایی گفته میشه از یک سرور روم تا یک مجتمع مخابراتی. جهت اطلاع دوستان الان data center in a box هم داره میاد که سایز نصف یک کابینت هست. یا دیتاسنترهای زیر دریایی که توی یک بشکه هستند.
دو - همین که شرکت ایرانی جرات کرده سرمایه ثابت ایجاد کنه در قالب سرور یا ملک باید دستشو بوسید. ۹۹٪ افراد این انجمن دلال سرور هستند و از خودشون هیچ سرمایه ثابتی ندارند. فرق مثل یک تولید کننده هست که مردم رو استخدام میکنه و یک دلال که وسط لحاف میخوابه.
سه - زحمت درست کانفیگ کردن یک سوییچ یا روتر سیسکو یا جونیپر اینقدر زیاد هست که این بنده خداها نیروی انسانی مناسب براش پیدا کردن و دارن هزینه میدن.
پس اگه یکی میاد زحمتی میکشه بجا اینکه تو سرش بزنین به درستی ازش تقدیر کنید. و در ضمن این حرفها وقتی گفتنش ارزش داره که گویندش حداقل ۱۰ تا دیتاسنتر خارجی رو دیده باشه بعد اظهار نظر کنه.
شما راست میگی، یه آفرین به حس تشویق شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
همه شرکت ها گذشته ای دارند که بخوان ازش خجالت بکشن. مهم اینه که ایستادن و کار کردن و رشد کردن و تغییر کردن و تا الان موندن.
طی این ۶-۷ سال که من عضو این انجمن هستم خیلی ها فقط اومدن و رفتن. اگر امثال میهن وب هاست و هاست ایران خاطره بدی هم ایجاد کردن حداقل اینقدر مسئول بودن که تا الان موندن. وگرنه اینا هم جمع میکردن میرفتن.
خیلی عالی گفتین! :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
همه شرکت ها گذشته ای دارند که بخوان ازش خجالت بکشن. مهم اینه که ایستادن و کار کردن و رشد کردن و تغییر کردن و تا الان موندن.
طی این ۶-۷ سال که من عضو این انجمن هستم خیلی ها فقط اومدن و رفتن. اگر امثال میهن وب هاست و هاست ایران خاطره بدی هم ایجاد کردن حداقل اینقدر مسئول بودن که تا الان موندن. وگرنه اینا هم جمع میکردن میرفتن.
اینا قبلا به نام میهن هاست کار میکردن، که هاستشون رو فروختن به یه شرکت دیگه و رفتن با نام میهن وب هاست کا کردن این قضیه فک کنم مال 5 سال پیش باشه
من یه هاستی از اینا داشتم که به مشتری خدمات میدادم، یک روز کل دیتابیس سرور پرید و نمیدونم پشتیبان هم نداشتن، میگفتن هارد سرور سوخته و ... خلاصه هی تیکت بزن و بزن آخرشم به نتیجه نرس
کل اطلاعات سایتم که خیلی روش زحمت کشیده بودم پرید..... جواب درست و درمونی هم ندادن
حالا شما بیا بگو مدیر سایت بودی پشتیبان میگرفتی... جوابتون رو الان بدم نمونه واسه بعد
حق با شماست، پس هاستینگ اینجا کشکه؟ من خیلی هاستینگ دیدم روزانه بک اپ دادن، تیکت بزن بگو بک آپ فلان روز رو برگردن واسم، حتی روزهای خیلی قبل رو هم دارن
اینا همش حرفه که کم کاری و بی تجربگی یه هاستینگ رو توجیه کنند
موفق باشید
من هاستینگ نیستم ولی خیلی از هاستینگ ها رو که تو ایران هستن باهاشون کار کردم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دوربین با زوم 10 ایکس الان اکسیس امریکا که با اون همه قدرتش نتونسته بزنه الا دوربین دام باشه که اون هم با کلگی بزرگ هست این از اولی دوربین بولت هم نداریم با این زوم توان بالایی داشته باشد الا cvi باشد .
خب نوشته به 3 بک بون ارتباطی بلکه شمال کشور کلا بر روی 2 بک بون ارتباطی بوده از زیرساخت هم هست !!!
سوم اینکه از روتر میکروتیک استفاده کردن که 2 پورت فیبر رو ساپورت میکنه که تجربه نشان داده میکروتیک اصلا استیبل شناخته نشده !
همچنین فایورال سخت افزاری و از سوئیچ های سیسکو می توانستن استفاده کنن ولی خب اینجا ننوشتند چی هست!
ژنراتور با 60 kv کلا بخواد روشن نگه داره بین 1 ساعت بتونه حدود 20 تا 40 سرور را روشن نگه نداره پس چه توانی برای 1000 سرور در نظر گرفتن خدا می دونه !
سرور های که من در عکس دیدم از اخرین سرور های روز دنیا نیست ! الان سری جدید سرور ها بصورت خشابی فعال شده که واقعا در نوع خودشون عالی هستند ولی من اینجا چیز جدید ندیدم متاسفانه
سلام بر همگی
دوستان من کارم هاستینگ نیست ولی چیزی که میدونم نباید همه را کوبید و همیشه باید مبنا را بر درستی حرف طرف گذاشت مگر اینکه خلافش ثابت بشه
در مورد اینکه ما ایرانیها کلا هر کاری را بزرگ جلوه میدیم توش شکی نیست
ولی ما الان دوربین شبکه ایندور از نوع زوم دار و چرخشی داریم حتی اکسیس که جدیدن زده با زوم 30 تا . این از این
در مورد ظرفیت نگفته که من 1000 تا سرور دارم گفته اتاق سرور قابلیت نصب هزار تا را دارد پس ژنراتوری که نصب کرده برای سرورهای موجوده که احنمالا بیشتر از سی تا نباشه
مطمعنا برای نصب و پشتیبانی هزار تا سرور تجهیزات سخت افزاری خیلی قوی میخوهد که فعلا از عهده شرکتی مثل میهن وب هاستینگ بر نمی اید ولی اگر واقعا برنامه ریزی خوبی داشته باشند و بتونند از سرویس های که ارائه میدن از همه لحاظ حمایت کنند میتونند تعداد سروراشون را افزایش بدهند
درسته تو ایران محدودیت های زیادی برای هر کسب و کاری هست ولی تجربه ثابت کرده کسانی که کیفیت خوبی ارائه دهند و زود میدان را خالی نکنند در دراز مدت موفقترند. مشتری ها باید بهشون اعتماد کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
اطلاعاتتون در مورد دوربین که خیلی قدیمی هست فقط امید وارم بقیه اطلاعاتتون درست باشه ;;)
در ضمن اکسیس برای آمریکا نیست:d