پاسخ : نظرات شما در مورد اینترنت پارس آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetabanhost
سلام
ما که گرفتار انحصار مخابرات شدیم
از هرجایی غیر از مخابرات سرویس بگیرید قطعا بهتر از مخابرات خواهد بود :-|
تایید میشه :77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
با سلام
در حال حاضر از اینترنت مخابرات استفاده میکنیم که اصلا سرعت راضی کننده ای ندارد با توجه به نامحدود بودن آن
در تهران هستم
کسانی هستند که تجربه استفاده از اینترنت پارس آنلاین رو داشته باشند
یک جشنواره گذاشتند
سرعت 2 مگ
65 گیگ ترافیک
82 هزار تومان که واقعا راضی کننده هستش و تا 16 مگ باز هستش
میخواستم ببینم ایا کم فروشی در حجم و یا سرعت انجام میدهد؟
سرعت 512 پارس آنلاین رو مشاهده کردم 8 مگ سرعت دانلود بود البته اما در مورد کم فروشی در حجم آن افرادی که تجربه دارند اگر ممکنه نظر بدهند
با تشکر
سلام
به شخصه ۳ سال مشترک پارس آنلاین بودم به دلیل اینکه پورتشون در منطقه ی ما دچار مشکل بود و متاسفانه خیلی تلاش کردم که درستش کنن ولی به جایی نرسیدم
ولی خوب از اینترنت های وبی که الان دارم واقعا خیلی بهتر بود
در مورد سرعت در صورتی که خططتون بکشه کامل تا ۱۶ مگ باز میزارن البته به تجربه شخصی و اطرافیان دیدم که خیلی کم خط ها پیش میاد تا این محدوده بکشن همون روی ۹ مگ معمولا بهترین جواب رو میده ولی اگه کیفیت خططتون خوب باشه محدودیتی روی بستن روی ۱۶ مگ ندارن اصلا
در مورد کم فروشی در حجم که به شخصه در ۳ سال ندیدم هیچوقت حجم ***یده بشه در سرعتم که بالا کامل توضیح دادم شما در سرویس های نامحدود فقط بعد از مدتی سرعتتون محدود میشه در سرویس های حجمی هیچ محدودیت سرعتی براتون نمیزارن
در مورد پشتیبانی هم دیدم چند جا سوال پرسیدید پشتیبانی خوبی دارن و جوابگو هم هستن به نسبت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ciel2050
سلام
به شخصه ۳ سال مشترک پارس آنلاین بودم به دلیل اینکه پورتشون در منطقه ی ما دچار مشکل بود و متاسفانه خیلی تلاش کردم که درستش کنن ولی به جایی نرسیدم
ولی خوب از اینترنت های وبی که الان دارم واقعا خیلی بهتر بود
در مورد سرعت در صورتی که خططتون بکشه کامل تا ۱۶ مگ باز میزارن البته به تجربه شخصی و اطرافیان دیدم که خیلی کم خط ها پیش میاد تا این محدوده بکشن همون روی ۹ مگ معمولا بهترین جواب رو میده ولی اگه کیفیت خططتون خوب باشه محدودیتی روی بستن روی ۱۶ مگ ندارن اصلا
در مورد کم فروشی در حجم که به شخصه در ۳ سال ندیدم هیچوقت حجم ***یده بشه در سرعتم که بالا کامل توضیح دادم شما در سرویس های نامحدود فقط بعد از مدتی سرعتتون محدود میشه در سرویس های حجمی هیچ محدودیت سرعتی براتون نمیزارن
در مورد پشتیبانی هم دیدم چند جا سوال پرسیدید پشتیبانی خوبی دارن و جوابگو هم هستن به نسبت
در مورد حجم ببینید من در حال حاتضر که در مخابرات هستم از پنل مخابراتی در ماه حدود 20-35 گیگ مصرف دارم ایا به نظر شما این مقدار در اینترنت های پارس آنلاین بیشتر نخواهد شد؟
هرجا جز مخابرات خوبه .
اسیاتک - شاتل - های وب - پارس انلاین اینا خلاصه رو دور هستند . اما نظر من روی شاتل و اسیاتک هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
هرجا جز مخابرات خوبه .
اسیاتک - شاتل - های وب - پارس انلاین اینا خلاصه رو دور هستند . اما نظر من روی شاتل و اسیاتک هست .
آسیاتک آشغالترین اینترنت ایران و داره پینگ گوگل 370 چند روز پیش درخواست جمع آوردی دادیم.
بنده لرستان پارس آنلاین دارم ، پلن 2 مگش ، حدود 1,800 kb دانلود دارم
تهران هم دارم پارس آنلاین 1,100 kb دانلود میده (فکر کنم خط نمیکشه بیشتر)
پارس آنلاین چند وقتی یه بار جشنواره میذاره که خیلی به صرفس ، یه جشنواره داشت فکر کنم هنوزم هست 2mb یک ساله ، 12 گیگ 12 هزار تومان
من خونه قبلیمون ۲۵۶ نامحدود داشتم با سرعت ۳۰۰ kb دانلود میکردم و پینگ فوق العاده مناسب برای گیم داشتم
دانلود و پینگ فوق العاده برای گیم داره
بنده خیلی ازش راضیم
بهترین پینگ رو به سرورهای اروپایی داره که من جایی ندیدم